Én ma motoroztam. Reggel -4 fokban 🤣 na az annyira nem esett jól, de így városban még elviselhető, csak a lítium indító akku alig akarta megforgatni az önindítót. Nulla fok alatt nem használható.
Délben már egész kellemes volt az idő.
Igen,képzeld én az otp-nél ő a k&h-nál van,két külön számlára érkezik a két fizetés.
Az hogy te nem egyenlő félként tekintesz a lakótársadra az a te nyomorod.
Másik bankban, persze, másik számla, persze, de aki amúgy kijelenti, hogy külön számlája van, azt lehet baszogatni, és nem papucs az, aki úgy vesz (csak elméletben persze) motort, ha a mamának tetszik a színe...
- Figyelj Margit, szóval tudod, beszéltük már, azt a... tudod, a motort, már egy éve feljárok anyádhoz kitakarítani meg bevásárolni, te is megvetted azt az amúgy nagyon szép ruhát, szóval tudod, izé, szóval a motor, tudod,,, de mégis, csak elviekben egyelőre, milyenre gondoltál NEKEM?
- jÓ, hagyjál már azzal a kibaszott motorral, legyen öööö... pink!
- Milyen?
- Pink!, ja, te korlátolt vagy, akkor rózsaszínű444!
- De Margit drágám, kérlek, ne nehezítsd már meg ennyire nekem a választást!
- Jó, akkor kolbászzsír színű.
- ööööö... megnézem, olyan sincs eladó.
- Pink!
- Az már volt.
- Ja, akkor... gyöngyházfehér.
- Hát... de jó az ízlésed, akkor olyant keresek.
..
És így tovább.
És te ne lennél papucs?
Nem a hiányt szenvedés a lényeg... elhiszed, hogyha holnap elköltenék 3 milliót, attól senki se szenvedne hiányt semmiben? sose azt néztük, ki kereste a pénzt, kinek a számláján van, meg kinek kell az adott valami... egy dolog számított: megengedhetjük-e magunknak?
Ha igen volt, mehetett a buli.
Mondtam már,a te világodba ez elképzelhetetlen,mert még a feleséged is rühell,de nálunk más a helyzet,szereti a motorokat,szeret velem motorozni és én is szeretem ha együtt megyünk motorozni.És hogy miért,mert szeretem a társaságát,de te ezt nem érted,nem értheted.
Nekem már évek óta nem kellett ATM-nél pénzt kivennem,szerencsére.És látod még azt sem tudod mi van a másiknál,csak jártatod a szádat.Nekünk is külön számlánk van,külön banknál.De ettől még nem utalgatok neki pénzt a rezsire,nagyon gáz.Ez megint csak egy olyan dolog ami nem párkapcsolat hanem lakótársi viszony.Az meg hogy szerinted csak két dolog létezik ahol az egyik olyan mint te,a másik meg csak egy papucs lehet akinek engedélyt kell kérnie,az megint csak a te beteg agyadat bizonyítja.
A mama megy a motorral? És ha nem tetszik neki az MT-01, akkor majd vehetsz egy DN-01-et, mert az tetszik neki?
és még tagadd le, hogy nem vagy elnyomva otthon...
A külön számla nem jelenti egyenesen azt, hogy az egyik - bármelyik - fél fizet mindent. Erről szó nem volt, legalábbis a részemről nem. Azt írtam mindig is, külön számla van. Egy éve megjegyeztem persze, hogy esetemben van egy prózai ok, jelesül az, hogy amikor vállalkozó voltam, a nav, akkor még apeh megkövetelte, hogy a vállalkozói számlát külön kezeljük a máshonnét beérkező, pláne munkadíj érkezésétől.
És amikor elegem lett a faszkalap kuncsaftokból, a vagyont nem akartam másikra átlapátolni, pláne, hogy egyéni vállalkozóként az ÉN jövedelmem érkezhetett rá, csak másé nem, még akkor sem, ha az történetesen a feleségemé.
Ettől függetlenül a külön számla létjogosultságát akkor is fenntartom.
Ez egy.
Én bizony megvettem a (több) mint három millás motort kérdezés nélkül, a feleségem ettől nem szenved hiányt, írhatnám, hogy egy forintja sincs benne, de ebbe egy nanoszekundum munkaidő munkabére sincs benne, semmivel sem rövidítettem meg. Ha bezzeg innék vagy cigiznék, és a motor ára apránként nem is olyan sok év alatt elégne a füstben (kb. 4-5 év) az nem lenne baj? mert írtam, láttam, amikor a nej nem engedte a motort, de abból sokkal, de sokkal, de sokkal kevesebbet, amikor a cigi ára miatt baszkolódtak volna, és ezt még te sem állíthatod. Ha a mama megkeresne annyit, hogy csak egy ruhára költsön 300 ezret, miért is ne vehetné meg? Amúgy vett már az én feleségem is, ha nem is ruhát, de szerintem hülyeséget ennyiért.
De megpróbálom ennyi írás után összefoglalni a valót. Van két megoldás erre a problémára, pontosabban kétféle módon művelik. Az egyik jelzi, hogy így, a másik NAGY része egyből basztatja, hogy micsoda dolog ez, kínzod a családot, miféle ember vagy te, de a másik, jelesül most én, írtam én bármikor is, pláne kezdtem azzal, hogy aki nem úgy ahogy én, az micsoda egy gyáva alak?
Szerintem soha.
És ez a baj, az, hogy a szerintem idejétmúltan szocializált basztatja azt, aki másképpen, de nem megvetendően alakítja az életét.
Ui.: ha szeretne egy mama egy 300 ezres ruhát (mert vágyai mindenkinek lehetne) azért ne vegye meg és legyen bűntudata a vágyai miatt, mert a papa sem vett magának valami hasonlóan értékes bármit? Hát ez végképp nem az az ideális család, amiről itt mindenki papol.
A mai világban egy megyeszékhelyen bármerre is megyek, mindenhol automata van, de mint írtam, jó, ha havonta 1-1 alkalommal kell kp. vagy nem is.
A lényeg, hogy a megnyomorított mentális egészséged hova vezetett attól, hogy miért kell- vagy nem kell külön számla? Mert ha képes lennél értően olvasni, vagy 5 percnél többet előre- vagy hátra használni az eszedet, akár egy számla, akár kettő, ha kell a kp. akkor kell a kp. Ez bizonyítja, hogy neked a fórumon egy cél lebeg a szemed előtt, kiélni a beteges vágyadat a trollkodással.
Ennyi.
Persze inkább az, hogy te nem egy troll, hanem csak ma sokadszorra megjegyeztem, egy betegesen elnyomott papucs, aki itt éli ki azt, hogy ha sem a munkahelyén, sem otthon nem hagyják érvényesülni, akkor keres egy helyet, ahol igen.
Délben már egész kellemes volt az idő.
Mondtam én ELŐRE.
Az hogy te nem egyenlő félként tekintesz a lakótársadra az a te nyomorod.
- Figyelj Margit, szóval tudod, beszéltük már, azt a... tudod, a motort, már egy éve feljárok anyádhoz kitakarítani meg bevásárolni, te is megvetted azt az amúgy nagyon szép ruhát, szóval tudod, izé, szóval a motor, tudod,,, de mégis, csak elviekben egyelőre, milyenre gondoltál NEKEM?
- jÓ, hagyjál már azzal a kibaszott motorral, legyen öööö... pink!
- Milyen?
- Pink!, ja, te korlátolt vagy, akkor rózsaszínű444!
- De Margit drágám, kérlek, ne nehezítsd már meg ennyire nekem a választást!
- Jó, akkor kolbászzsír színű.
- ööööö... megnézem, olyan sincs eladó.
- Pink!
- Az már volt.
- Ja, akkor... gyöngyházfehér.
- Hát... de jó az ízlésed, akkor olyant keresek.
..
És így tovább.
És te ne lennél papucs?
Ha igen volt, mehetett a buli.
Jövő péntekre 22 fokot mondanak, ide legalábbis.
és még tagadd le, hogy nem vagy elnyomva otthon...
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!!!!!!!
A színe? Menjen majd a haja színéhez, he?
És amikor elegem lett a faszkalap kuncsaftokból, a vagyont nem akartam másikra átlapátolni, pláne, hogy egyéni vállalkozóként az ÉN jövedelmem érkezhetett rá, csak másé nem, még akkor sem, ha az történetesen a feleségemé.
Ettől függetlenül a külön számla létjogosultságát akkor is fenntartom.
Ez egy.
Én bizony megvettem a (több) mint három millás motort kérdezés nélkül, a feleségem ettől nem szenved hiányt, írhatnám, hogy egy forintja sincs benne, de ebbe egy nanoszekundum munkaidő munkabére sincs benne, semmivel sem rövidítettem meg. Ha bezzeg innék vagy cigiznék, és a motor ára apránként nem is olyan sok év alatt elégne a füstben (kb. 4-5 év) az nem lenne baj? mert írtam, láttam, amikor a nej nem engedte a motort, de abból sokkal, de sokkal, de sokkal kevesebbet, amikor a cigi ára miatt baszkolódtak volna, és ezt még te sem állíthatod. Ha a mama megkeresne annyit, hogy csak egy ruhára költsön 300 ezret, miért is ne vehetné meg? Amúgy vett már az én feleségem is, ha nem is ruhát, de szerintem hülyeséget ennyiért.
De megpróbálom ennyi írás után összefoglalni a valót. Van két megoldás erre a problémára, pontosabban kétféle módon művelik. Az egyik jelzi, hogy így, a másik NAGY része egyből basztatja, hogy micsoda dolog ez, kínzod a családot, miféle ember vagy te, de a másik, jelesül most én, írtam én bármikor is, pláne kezdtem azzal, hogy aki nem úgy ahogy én, az micsoda egy gyáva alak?
Szerintem soha.
És ez a baj, az, hogy a szerintem idejétmúltan szocializált basztatja azt, aki másképpen, de nem megvetendően alakítja az életét.
Ui.: ha szeretne egy mama egy 300 ezres ruhát (mert vágyai mindenkinek lehetne) azért ne vegye meg és legyen bűntudata a vágyai miatt, mert a papa sem vett magának valami hasonlóan értékes bármit? Hát ez végképp nem az az ideális család, amiről itt mindenki papol.
A lényeg, hogy a megnyomorított mentális egészséged hova vezetett attól, hogy miért kell- vagy nem kell külön számla? Mert ha képes lennél értően olvasni, vagy 5 percnél többet előre- vagy hátra használni az eszedet, akár egy számla, akár kettő, ha kell a kp. akkor kell a kp. Ez bizonyítja, hogy neked a fórumon egy cél lebeg a szemed előtt, kiélni a beteges vágyadat a trollkodással.
Ennyi.
Persze inkább az, hogy te nem egy troll, hanem csak ma sokadszorra megjegyeztem, egy betegesen elnyomott papucs, aki itt éli ki azt, hogy ha sem a munkahelyén, sem otthon nem hagyják érvényesülni, akkor keres egy helyet, ahol igen.
Egyenlőre bele kéne hekkelni a sisakba a kamerat.