a külön kasszának van értelme annyiban hogy mindenki annyit költ amennyit keres
pl sok esetben anyuci hazavisz 200 alatt apuci jóval 500 felett aztán anyuci játsza a sértődöttet amikor aouci akar venni egy pecabotot 200 ért....
haveréknál is ez megy, ha rendel valamit többnyire hozzánk jön aztán viszem ki a partra hogy kicsit lepje a por hogy ne nézzen ki újnak 😂
mert értem én hogy a pina nincs ingyen( dicső őseinknek köszönhetjük ezt a faszságot is) de azért ha egyenjogúság van akkor anyuci is tegyen annyit a közösbe mint apuci, vagy érje fel ésszel hogy (bár szarul hangzik) ő sokkal kevesebbet ér a bevétel terén emiatt a kiadási oldalon is legyen arányosan visszafogottabb
Mesélte a nő hogy minden hónapban összedobnak x ezret,abból vásárolnak rezsi stb,aztán mondja hogy vissza viszi az üveget,az 50forinto meg oda szokta adni a gyereknek,erre az ember kérdőre vonta hogy hogy képzeli hogy az ő 25forintja felett rendelkezik.A másik mondja hogy ha mennek valahova az üzemqnyagnak a pályamatricának is elkéri a felét az ember,egyből az ingyeneslaci jutott eszembe.
A Ford transitban 40e a csereperiódus, viszont kell bele 10 liter és ellenőrzi az olajminőséget. Az opel is csinálja 20 éves létére, 30e a beállított periódus amit nullázni kell, viszont 14-15 körül már írja az Insp 0-t 🤷♂️
Most hallgattam a Balázsékat az autóba,pint ez a különkassza volt a téma,írtak emberek saját tapasztalatot,hát,nagyon keményék vagytok ti különkasszások.
Kawaaaa.😃
http://youtu.be/jt4xqYIpKgE?si=WsShaFEjGwXlBM53
A bogarak (egy része) mondjuk igen, de csak egy irányba.
pl sok esetben anyuci hazavisz 200 alatt apuci jóval 500 felett aztán anyuci játsza a sértődöttet amikor aouci akar venni egy pecabotot 200 ért....
haveréknál is ez megy, ha rendel valamit többnyire hozzánk jön aztán viszem ki a partra hogy kicsit lepje a por hogy ne nézzen ki újnak 😂
mert értem én hogy a pina nincs ingyen( dicső őseinknek köszönhetjük ezt a faszságot is) de azért ha egyenjogúság van akkor anyuci is tegyen annyit a közösbe mint apuci, vagy érje fel ésszel hogy (bár szarul hangzik) ő sokkal kevesebbet ér a bevétel terén emiatt a kiadási oldalon is legyen arányosan visszafogottabb
ettől nem fog kevesebbet futni a gép, 4-5db 30 ezres olajcsere aztán letérdel az összes
csongrád mellett csúsodott ki teljesen az amplitudóm
😂