Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leszarom.....fostalicska a futómű fékestől......
Az er 650 agilis 2-3ban csak ugy húz ki kanyarbol.
Kawaaaa.😃

http://youtu.be/jt4xqYIpKgE?si=WsShaFEjGwXlBM53
Inkább fizet(kezeit széttáró)
Hát ha nem fizet,akkor előtte nem töröl ha mentek valahova
Ilyet én is szoktam.(Meghajlós) De csak 20 százalék kamatra, mert fölötte uzsorakamatnak számít azért meg tuti fel is jelentene(gondolkodós)
Milyen jobboldali?
Na, a múlt heti mostanra is igaz, mi az, aki ma nem motorozott?
A bogarak (egy része) mondjuk igen, de csak egy irányba.
Ja,baszki a legjobb, a férj kölcsönadott a feleségnek,kamatos kölcsönt.
Szélvédőmosó,ablaktörlő?Ha nem fizet akkor ugrik a jobboldali?
a külön kasszának van értelme annyiban hogy mindenki annyit költ amennyit keres
pl sok esetben anyuci hazavisz 200 alatt apuci jóval 500 felett aztán anyuci játsza a sértődöttet amikor aouci akar venni egy pecabotot 200 ért....
haveréknál is ez megy, ha rendel valamit többnyire hozzánk jön aztán viszem ki a partra hogy kicsit lepje a por hogy ne nézzen ki újnak 😂
mert értem én hogy a pina nincs ingyen( dicső őseinknek köszönhetjük ezt a faszságot is) de azért ha egyenjogúság van akkor anyuci is tegyen annyit a közösbe mint apuci, vagy érje fel ésszel hogy (bár szarul hangzik) ő sokkal kevesebbet ér a bevétel terén emiatt a kiadási oldalon is legyen arányosan visszafogottabb
én az autóhasználatot meg a gumikopást is fel szoktam számolni(kezeit széttáró)
Mesélte a nő hogy minden hónapban összedobnak x ezret,abból vásárolnak rezsi stb,aztán mondja hogy vissza viszi az üveget,az 50forinto meg oda szokta adni a gyereknek,erre az ember kérdőre vonta hogy hogy képzeli hogy az ő 25forintja felett rendelkezik.A másik mondja hogy ha mennek valahova az üzemqnyagnak a pályamatricának is elkéri a felét az ember,egyből az ingyeneslaci jutott eszembe.
a legnagyobb hiba amit a történelmünkben elkövettünk hogy emberszámba vettük a nőket
főleg amikor a nő kér a szülési fájdalmaiért pénzt meg a havi menzesz kellemetlenségeiért 😅
főleg lelkileg 😅 Olyan cizellált lelkű vagy 😅
A Ford transitban 40e a csereperiódus, viszont kell bele 10 liter és ellenőrzi az olajminőséget. Az opel is csinálja 20 éves létére, 30e a beállított periódus amit nullázni kell, viszont 14-15 körül már írja az Insp 0-t 🤷‍♂️
nem pattogtam csak csináltam akkora krátert hogy halastónak lehet majd hasznosítani 😂
Vissza is pattantál?
Most hallgattam a Balázsékat az autóba,pint ez a különkassza volt a téma,írtak emberek saját tapasztalatot,hát,nagyon keményék vagytok ti különkasszások.
Akkor lehet, hogy azert.
+60 ló egy rendesebb turbó meg egy változó szelepvezérlés
ettől nem fog kevesebbet futni a gép, 4-5db 30 ezres olajcsere aztán letérdel az összes
ló@ volt itt földrengés, csak megbotlottam a susnyásba és estem egyet
csongrád mellett csúsodott ki teljesen az amplitudóm
😂
Látod, mondtam, hogy igénytelen spúr vagy.. 😁
Odáig nem ért el... 100 kilométer körzetben 2,1
Rendkivul erzekeny vagyok.