Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A közös kassza ! 😀
Mi az üres kasszát preferáljuk és akkor nincs vita. 😁 Amúgy tényleg, miért nem kellett, csak az opel?
Mi tartott vissza
Ja,elhiheted hogy nekem teljesen mindegy hogy a te szánalmas életedbe mit hogyan csinálsz,de attól még a véleményem megvan a magadfajta szánalmas életéről.Aki inkább a fikuszokat simogatja az unokája helyet,egy szánalom.
Ez CSAK és KIZÁRÓLAG a megnyomorított és sarokba szorított embereknek volt és jelenleg is a problémája. Aki nem gyogyós annak tök mindegy, hogy a másik hogyan csinálja.
Oszt meg mindig a ki milyen kasszan van megy?🤣
En meg majdnem beleugrottam egy kozepesen randa ceed-be,14 es navival.😎
Na, készül a curry-s csirkeláb, illetve felraktam a befőttesüveges módszerrel készült lapockát.
" Mondjuk tűzoltó se...... " 😹😹
Csak hogy én azt itt nem degradáló szándékkal használom.De egyébként itt aki megnyomorodott az pont te vagy,látszik a viselkedéseden,látszik azon hogy nyalizol a pinkinek,csinálsz saját topikot ahol saját magadnak irogatsz és még lehetne sorolni.
Ez a szellemileg megnyomorodott belterjes egyből hülyéz, neked van még kedved válaszolni?
Még egyszer leírom,nálunk is így van.Csak ez nem külön kassza,a klasszikus értelembe semmiképp,hisz nincs meghatározva hogy kinek mire mennyit KELL fizetni. Egy bevált megszokott szisztéma szerint mennek a pénzügyi dolgok,csak ez nem egyenesen arányos a külön kasszával.
Szerintem nem. És azért külön kassza mert saját bankszámlája van mindenkinek hozzáférés nélkül, nincs elszámolás ki mennyit tesz bele, igazqból nejem nem tudja mennyi pénz felett rendelkezek adott időszakban én se kérdezem mennyit spórolt vagy vett magának vmit.
Ettől viszont még nem vagyok hülye. Mondjuk tűzoltó se......
Te hülye nálunk pont így van ahogy ezt te most leírod,csak hogy ez nem külön kassza.Tehát pont úgy csinálod mint én,akkor most a te olvasatodba mégsem kell hogy rosszúl gondoljam,hisz pont ugyanazt csinálod te is .
Nem kel félteni. Meg nincs is. Nincs harmadik bankszámla.
Baj, hogy mindenkinél sokkal okosabbnak hiszed magad, és csak az az egyetlen jó megoldás, amit te csinálsz. Hát nem. En egyetlen motor vásárlására se kértem engedélyt, grand kanáriára is kimentem anélkül hohy ehhez számvetést kellene csinálni. Ha van rá annyi bevételem és belefér megoldom. Ha nem akkor majd egyszer. Cserébe a nek rosszul kereső feleségem se számoltatom el mire költ ha venni akar valamit. Van amiket én rendezek a háztartásban (és az a nagyobb kiadás) ez mondjuk az összes csekk, de nincs sarkos elszámolás ha pl megyünk valahová és tankolni kell. Az autókat is én tartom fenn, hiába a nej megy többet a családi autöval. Hosszu és bonyolult ez számodra ellenben probléma mentesen és jol tud műkődni ha mindkét fél tud bánni a pénzzel.
Te hülye,pont te hoztál a múltkor végletes példákat,te kezdted el mondani hogy nem ad pénzt az asszony,hogy ő dönti el milyen színű legyen a motor......
Miért csak egybites módon, a két végletben tudsz te is gondolkodni? A tőled elhangzott "rejtegetés" és a saját külön kezelését miért egynek gondolod?
Te pont ezt csinálod,szélsőséges példákat hoztál fel a közös kasszára,mert szerinted ott csak az létezik hogy az asszony ül a lóvén és ő osztja.
Ja igen,a Balázséknál is elhangzott a hibrid megoldás,három bankszámlájuk van,mindenkinek egy saját a harmadik meg közös,oda minden hónapban utalnak egy meghatározott összeget és abból költenek a közös dolgokra.Felmerül a kérdés hogy milyen kapcsolat az ilyen ahol már eleve félteni kell a vagyont,miért?Mert ha nem így lenne akkor a nő elszórná?Akkor szarul választott az ember.
Az a baj, de ez minidig es mindenhol igy is van, hogy masik megoldas eseteben SZELSOSEGES peldakat talaltok ki, mert olyant nem lattatok csak kitalaljatok, hogy a sajat, megnyomoritott folyamatosan felugyelt es szem elott tartott eletetek jogosultsagat igazoljatok.
Mint tegnap leirtam, az, hogy van masik, de a masik meg nem minositette a kontroll alatt levo sulyos tobbseget.
vagy még gázabb. Ezek tipikusan azok a papucsok akik a saját fizetésüket sosem látják, mert az asszony osztja be és mondja meg ki mikor hova mennyit 😂 Szánalmas egy felállás az ilyen.
Sok mindent nem tudtok elképzelni😃 bár itt elég szélsőséges módokat hoztok fel, az mondjuk nehezen értelmezhető. Ehhez képest én is ismerek ilyen párost. Miénk inkább hibrid megoldás, és semmilyen gondot vagy problémát nem okoz az életben.
Az, hogy bármihezb s hozzájárulás kelljen mert közős kasszából ki mire akar költeni legalább ugyanilyen gáz.
Te se mész kanáriára, pedig beleférne😀
Nem azt mondtad, hogy a hasitasira nem kell pinkód? 😄
nem kell rejtegetni. Mindenki tudja, hol a másiké. Le kell zárni kulccsal, én még át szoktam láncolni+ lakat. Még katonaidőből maradt nálam egy pecsétnyomó szóval be is gyurmázom, hogy lássam babrálja e valaki(meghajlós)
Ahogy írod ! El sem tudom képzelni , hogyan rejtegetik saját kasszájukat egymás elől ! 🤔
De a versysben igaza van. Nagyon fasza motor. Megerősiti a tény, hogy mindenki azt akarja bérelni. Akkor csak jol mondta télen hogy visz ki még versyst. Jó higy azt vitték az nc vérszegény oda és elöl csak egy tárcsás, az er meg az ottani állás pont szerint is problémás.