Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami holland faszi írta, aki fuvarozott ugyan így, hogy annyira szereti az új villany furgonját, mert végre nem durran szét a hólyagja, kényelmesen hugyozhat töltés közben 😅

ha 200ezret mennék egy évben akkor pláne villanyost vennék. Gondold el, mennyi kurvasokat megtakarítana egy év alatt csak az üzemanyagon.
Mondjuk ez a perem nem számít a működésbe semmit. Igaza van ininek, ezt csak az esztétika miatt elég leszedni a lamellással, amúgy teljesen jó ez a fék. Szépen kopott, tehát a dugattyúk is mozognak.
Hát én is rámentem lamellással. Toyotán meg FAstrán jó is volt, de Teslán valahogy máshogy rohad a tárcsa, lévén nincs használva, esztergályos lett a vége, mert láttam hogy ebből nem lesz rendes tárcsa így.
Azóta meg ki se veszem sport üzemmódból, nehogy legyen alkalma rozsdásodni 😆
egy esztergályos kb 20 perc alatt újjá varázsolta volna
bár én egy lamellás csiszolóval is 😂
Nos,azert erdekes hogy en nem igy emlékszem a német precizitasra.
Siman raraktak a kathi béla meretű vallakkal rendelkező tarcsara az uj betetet.
Vadinuj olajhuto,klimahuto,vizhutő,teljesen uj szett hatso tarcsa es betet,nem keves lóvét hagyott ott a tulaj,és ez.....na mindegy,egy érdekes szerelő lehetett.Szereti a piros pasztát.
Szemitottam ra,es a piacot nézve masszivan jo a gép.
Kap egy brembo ancugot,vezerlést cserelunk,meg a főtengely szimering es olajpumpa haz tömitést,és megy regisztraciora.
Van itthon annyi piám hogy nem kell gázolaj helyett arra költenem.Na meg aztán ha bebaszok akkor autó sem kell.
Baszki az 40 ezer forint pénzkidobás. Ennyiből legalább háromszor berúgok alaposan. Hát ezt a mókát nem cserélném el egy tankolásért 😅
Mikor már az autónak kell tanítania az ostobákat vezetni.......
Na itt még este is ingyen van 😆
A nejedet netán ferencként anyakönyvezték? 🤔
Nej autója engem folyamatosan pontoz. Pest nagykőrös 100/32 meg ilyeneket irkál asszonynak simán megy a 86% 😆 Hiába na néha felbaxnak az öreg prémium bömbik meg mergák ászt kénytelen vagyok alázni őket 😅
Nem tudom,de nem is igazán érdekel.Gondolom 600körül van literje.
Mennyit fizetsz ezer km gázolajért?
De már mikor elpatkolt?
Nesteánál Mind1 legalább a második adag tea meleg 😆
Közelebb nem volt ovi?
Ezt én minden alkalommal leírom neki de nem érti 😆
Hatvanas öregasszonnyal 60évesen ezek már csak álmok maradnak.
Neki is elég három perc? micsoda mázlista vagy... 😄
Te azt szoktad?Mondjuk aki száműzve van a hálószobából.......Nekem van egy rendes feleségem.Van hogy még az autót is ő tankolja meg,szóval az nem is az én 3 percem .
Neimgen emlekszem ket turbos ducatora,csak a 3000 es az 160 valahany loeros lett,aztan jott a stellantis,es a ford eredetu 2,2 es lett 150 loerős.
Gyáva férgek ezek a fehér furgonosok. Mindegyik csak akkor megy 150-et ha nincs megpakolva.
De egyszer az egyik hülye letölt a pályán úgy hogy én 180-at mutatott a motor órája. Ducato bi turbós volt
2x önkielégíteni 🤣
De mit kéne csinálnom abban a 3 percben?
Egyébként pont most vettem egy 7 kW-t töltőt, 35 amper jövőre lesz, onnantól egy este alatt nulláról fullra tölthetem, ha szükséges, amúgy meg napelemről napközben ingyen