Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most meg még külön motorral sem akarsz mással menni ! 🫣
Hát,ha már régen a borhétre le tudtunk menni öten egy simsonnal.....
Én szeretek beszélgetni motorosokkal , és nézegetni a mások motorját , főleg ha valahol sűrűn látok H2-őt ! 😉
Mert mind az öten elfértek a motorodon? ( Meglepődős)
Amikor a családdal vagyok.
Fagyizas kozben.
Ha motorra ul akkor motorozik,ha gorogbe megy es kocsiban ul akkor nyaral,mar megmondta.
akkor mikor fagyizol? 😅
Nem,nincs okom megállni.Én azirt ülök a motorra hogy menjek,nem azért hogy egy parkolóba áldogáljak
Motoros fóbiában szenvedsz ! 😅
Életembe egyszer álltam ott meg,az is éjszaka volt,kifeküdtünk a parkoló aszfaltjára és bámultuk az eget,olyan szép tiszta volt és csillagos.De hogy én ott megálljak azért mert mások is azt teszik......
Nem együtt motoroztunk , ez a cseszneki pihenőnél a Szerpentin Büfé ahol a parkolóban indenki megáll fagyi, üdcsire , szenyóra stb. 🤣
Nem volt ido motorozni,ezt bebuktam.
Nekem nagyából sikerült. Akit utólértem gyorsan ott hagytam.
Mondjuk ma nehéz volt elkerülni. 😉 Iszonyat sokan voltak mindenfelé. Lementünk Bajáig, onnan át a hídon Bonyhádig, aztán fel a 6oson haza Kalocsán, Kiskőrösön keresztül. Ennyi motorossal,szinte egy alkalommal sem találkoztam. Tényleg ilyen kapuzárási pánik szerű volt,hogy most kell még most még lehet. Persze jó értelemben írom ezt.
Na mondjuk az ilyen össznépit kurvára elkerülöm. Jó volt menni a saját tempómban, nem szeretek bukdácsolni egy halom együtt vonulóban.
Szar akkunál is azt irja🙃 amennyiben a töltésed jó
Ahogy néztem az előre jelzést és a logika illetve tapasztalás is alátámasztja, melegebb már nem lesz. Sok motoros volt kint. Egyet én is összeszedtem magam mögé, vagy 30 kmre otthontól, egy kisebb hondával követett miután a sorompónál elé álltam. Szépen jött egyébként mögöttem, néha lassult csak meg némely kanyarban de aztán pikkpakk vissszarendeződött. Csodálkoztam amikor a főutról lekanyarodtam hogy miért nem marad az elkerülőn, ott a még van egy kisebb jo szakasz, aztán a kapuba befordultam elköszöntem tőle 🙂
Olvastam, igen.
Én nem látom menetközben, de leállítás után, 13,2v volt benne. Szerintem jó. A töltés is jó, mert azt beszerelés után mértem.14,4
Hibátlan , teker mint állat ! Figyeltem a töltést is , szinte folyamatosan 14,4 V-ot írt a műszerfalon útközben ! 😉
Hibátlan , teker mint állat ! 👍️
Hibátlan , teker mint állat ! 👍️
Na milyen az új akku. Én ma teszteltem. Úgy tűnik jó lessz.
Én is , meg még jópáran ! 😏
Sokan kihasználták a jó időt. Lehet hogy ez volt az idei utolsó.