Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálad így volt?
Elfelejtette hogy egyszer már felrakta.
igazság szerint a sín súlya ami változott meg az alátámasztás sűrűsége, bár ezek inkább a tengelyterhelés miatt
ha emelkedett a sebesség hosszabb váltó kell mert elrepül a picsába a szerelvény
de attól még minden eleme ugyanaz, még a legmodernebbeket is lehet dobálni kézzel ha szükség van rá
villamosoknál más a váltó ott egy pajszerral átváltod vagy akár a villamos is átváltja
Hát én megröhögöm, mikor látom, hogy az 1x1 méteres, agyonsárgult pauszokat teregeti... azért 50 év alatt a vasúton is volt fejlődés, már nem 40-es pályát építenek, hanem 60-ast 🤣
😅
Az oviban is ismételni kellett, a legtöbb nem érti elsőre.. 🤣
szerinted mi változott 72 óta? ugyanaz a technológia megy a kerék egy hosszú vasdarabon
a pálya sebesség meghatározza a hosszt aztán jónapot
mondjuk te tuti hülyülsz már mindent kétszer rax fel ide 😅
Apósom 82, még vágány kitérőket meg ilyesmit tervez... csak az a baj, hogy úgy, ahogy 72-ben csinálta 😁 - de a vasútnak így is jó 🤣
Apósom 82, még vágány kitérőket meg ilyesmit tervez... csak az a baj, hogy úgy, ahogy 72-ben csinálta 😁 - de a vasútnak így is jó 🤣
Hát elindult, az sajna tény - de így legalább tudok veletek beszélgetni 😁
És kikérem magamnak a WC-t, 3 óránként csak tölteni állok meg! 😅
Keresztfater 88 éves járni már alig tud de még könyvet ír meg lektorál(kezeit széttáró)
Hát,60 körül azért már jócskán elindult a testi és szellemi visszafejlődés,szóval sokkal nem is lehetsz messzebb az ovis szinttől,vagy már rosszabb is,az én ovis gyerekeim miatt nem kell megállni 3óránként a wc miatt.
Szívesen vitatkozom Blődivel, bármiről... kellemes nosztalgia, mintha visszamennék az időmben ovis koromig... kb. az a szint 🤣
Hát én 81 óta tankolok, és az első évtizedben bizony soxor még 5 litert se egyszerre 🤣 ahogy vót péz 😅 Plusz a Zasszony autóját is én tankolom, bő 30 éve, mióta folyamatosan 2 autónk van... utóbbi években motorral is mentem már kb. 40 ezret, azt 250-enként tankolva... össz. biztos volt több 1000 😁
...de az elműlt évben nagyon visszaesett a tankolásaim száma 😅
Kettőre járjál(meghajlós) mert egyre csak hülyébb leszel 😅
Te egyébként sofőr vagy a tűzóltóságnál?
Néhány ezerszer? 5 litereket szoktál tankolni? 😆 Én mindig tele tankolok kb az utolsó negyedbél állok be a kútra ez havi 2 alkalom évente 24. 92 óta mennyi is? 33*24= 792 ha a motorozásokat is számolom legyen 1200 de több ezer?
Baszki,ennyi nyammogást forumon tankolashoz.🤣
Ugy látom a tankolás is kezd probkémát okozni....mondjuk a zabäló kávézó töltőn autót hagyokat az égig rugnám és szóvá is teszem, de ha 20 perc lenne egy tankolás az fasza lenne mert hetente egy óra minusz. Számlával telitank 4-6 perc adatok applikácioban, ugyhogy az időt nem vesz el.
Ha hatkor tankolok akkor nem járhatok hatra dolgozni........
Ja, csak tankolni mész ki 6-kor, aztán még hazamész, és visszafexel meló előtt? 🤣 úgy minygyá más... 🤣
Akkor jó,mert én sem 6-ra járok.
Elárulok egy titkot: a jobb képességű és tanult emberek nem 6-ra járnak dolgozni... lehet, ez nem hangzik szépen, de attól még tény. Nyilván vannak kivételek, mint mindenben.