Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ideig vettük a tövest, de mostanában olyan kicsi gyökérrel adják, hogy nem ered meg... 30 éve vettük egyet, kiültettük, évekig csak vegetált, csak azért nem vettem ki mert mindíg volt négy-öt friss rügy rajta... mostanára kb. tíz méteres 😁 asszony Csurgón nőtt fel, Berzencén még mindig vannak rokonaink, szoktunk menni néha
a normand kb az az érzés mint a műanyagfa, mert 0 illat meg olyan semmilyen fa
Azért nem a vágás után egyből, ez egy. Kettő, az elmúlt 34 év alatt volt pár év, amikor nem egy-két napos vágásos fát vittem fel a lakásba.
És mindig hamar ledobálta a leveleket, legalábbis előbb, mint a rokonoknál.
Mi tizenéve normand fenyőt veszünk még december elején és január végén szedjük le a díszeket és még akkor is elviselhető a hullása igaz illata nincs, de azt intézzük a bablevessel.
Pont attól dobálja le hamar hogy vágás után mindjárt bemegy a melegre.
...ja a peti. Nem tudom elképzelni, hogy ez megtörténhetne, de ha játszásiból belegondolok, akkor sem lenne ez, mert vagy életfogytos lennék két nap múlva, vagy visszahoznák miattam a halálbüntetést.
...aztán a lányoméktől kapok (elvileg) egy műfenyőt, az lesz a főpróba, most karácsonykor kiderül így ingyé', hogy a lényem tolerálja-e a műfenyőt. Ódzkodom ellene, de egyszerűen a környéken nem találok már olyan helyet, ahol kijelölöm a lábon állót és szenteste előtti nap elmegyek érte kivágni, mert a padlófűtés miatt kegyetlen gyorsan eldobálta eddig minden évben a leveleit, így a friss vágás nekem fontos.
Ha tetszik akkor vagy lesz egy tuti műfenyő, de ha nem, akkor lesz egy évem, hogy keressek egy termelőt. Csokonyavisontán lenne, de oda-vissza két óra út már nem tetszik. Berzencén-Csurgón meg annyi lenne mint égen a csillag, de oda meg pláne nem mennék.
ezek olyanok mint az igazi plázacicák
egy bizonyos érzés tartani meg használni de igazándiból kidobott pénz
na de a férfinak legyen hobbija amire minden pénzt is el tud költeni 😆
Abban, hogy hiba nélkül megy, nagyon nagy szerepe van, a részletes, gondos, felújításnak.
Nagyon valószínű, hogy kapsz valamilyen díjat ismét. Legalábbis én azt kívánom! 😉
Ja és nem csak szépségre megy a jaték, idén 5ezret futott az ETZ, ebben volt egy magányos 5 napos országos túra is. Debrecen melől indultam, a Balatonon sátoroztam és még lementem Zaláig, összesen 1270km volt.
Eddig hiba nélkül teljesített, pedig igen elhanyagolt állapotban vettem.
Köszönöm! A közönség majd eldönti, mert élőben igazi a megmérettetés. Az MZ egy veterán versenyről elhozta a II. helyet, elég erős mezőnyben (az első egy oldalkocsis Csepel lett), a kis Fecske is hasonló gondossággal készült.
Négyzetkilométernyi számítógép farm, külön erőművel - és még az se boldogul veled.... 🤣
Ha tetőléc,akkor mindenképpen igazi fenyő.
Gratulálok, nagyon szép lett a a simson is!
mai társalgásom az mi-vel. kicsit felbosszantott de miután lebaxtam csak megtalálta miben tud segíteni 😅
sok éve a lurdyban volt valami műfenyő kiállítás akkor ott láttam szépet, volt olyan amit megtapogattam hogy ez tényleg műanyag-e mert egy méterre tőle se látszódott
igaz ilyen 80ezer feletti összeg volt ami akkoriban majd egy havi bérem volt
olyat most simán vennék 80ért
csak valami fasza fenyő aromát kellene beszerezni hozzá
Vegyél egy igazi szép nagyot utoljára, ha peti beül a nagy házba, az új szomszédjaid jövőre meglincselnek az ilyen keresztény jelképek miatt 😁
Milyen MZ-d van neked, hogy hat voltos?
Ja, régen a nyugdíjasok használták 😄
Nekem is s51e volt. Az ment 69km/h val.
Túl sok nem látszik belőle, de a kínai reflektor kiváltó LEDek ritkán adnak jó képet. Ezért is gondolkodtam a márkás eszközben, mert azokat a világ valamely pontján engedélyezte már valamelyik hatóság, és ezekről tapasztalat is található.

De láthatóság szempontjából nekem jó volt a 6V H4 halogén

Helyzet jelzőbe nekem nem kötött bele senki. De nekem eleve melegfehér LEDek vannak oda, meg a skála izzónak is, így nem feltűnő.
Szép nagyon a motorod. 👍️
Az. (gondolkodós) Ilyen díszekkel teleaggatja a villát azt 230-nál szabadul el az tök jó 😅
a havernak volt ilyen bádogkabátos szimszonja 😅 Mi akkor nagyon lenéztük érte. A menő az 51 b 51 n volt meg az endúró. A svarbi nem volt csajozós szimó 😆 Úgy néz ki mint a lovagi tornára páncélba beöltöztetett lovak. 😅
Azt hittem a fényszóróhoz kapható 6V-os ledek közül próbáltad ki valamelyiket. Az ETZ-ben nekem is 12V-os halogén van, más minden gyári, amivel elégedett vagyok, mint ahogy a Schwalbival sincs bajom ilyen téren, kivéve a fényszóróját, de a 6V-os halogén ott is megoldás lehet. Egyébként a Honda hátsó lámpájába sem kötöttek bele vizsgán, pedig minden led, ráadásul dupla izzós. Viszont az első lámpában a kis ledes helyzetjelzőt kiszúrták, úgyhogy műszakis motornál nem próbálkoznék ilyennel.
Ezeket nézegettem a Schwalbihoz, ott nincs műszaki és hátha jobban látszana, de nem nagyon olvasok róla tapasztalatokat.