Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Ezért 10 millió (alaphangon), meg azért mert ezt a 10milliomodik autónál is tudni fogja, de egy otthoni, kisipari melóra nem kell ez a pontosság és terhelhetőség, olcsóbb komponensekből is össze lehet rakni.
ez nem nagy kunszt mert mindig vannak ilyen nulla pont jeladók ahonnét felveszi a pozíciót
a legújabb hipiszupi gépeket nem ismetem de nem honném hogy olyan nagy csodák lettek volna ezekben az elmúlt 10-12 évben mechanikai téren
eddig még minden automata gép amit javítottunk teli volt érzékelőkkel és vadul számolgatta az agya az időt
láttam olyan szervomotoros istenverést hogy 2 érzékelő is volt a kiindulási ponton és ha csak egy fél mm arrébb volt az egyik máris megállt a dög

új gépeket nem nézegezzem mostanában mert nem nagyon érdekel a dolog
Mart öntvény az egész, gondolom precíziós csapágyak, precíziós érzékelők, szerintem lemásolni többe kerülne, mint megvenni 😄
Egyszer voltam egy ilyen automotive industrial kiállításon, ott láttam ezeket... bámulatos... csinál két nagy karikát mindenfele, aztán visszaáll századra ugyanoda 😳
És pontosan erről van szó le kell másolni a technológiát, olcsóbban előállítani, tovább fejleszteni, jobbat csinálni, eladni. 🙂
Megvenni készen nem nagy okosság csak pénz költés.
Az tudod mennyibe kerül? Veszel nekem egyet?
Csak tippelem, de az ilyen ipari cuccok 10millió körül indulnak.
Építeni meg ha a mérnöki óradíjamat is felszámolom max 1 millióból meglenne.
Ne fáradj, adnak készen 😁kuka ag.
😄
Ezen amúgy már én is filóztam, hogy össze kéne dobni egy ilyesmi robotkart a szuterénben.
Nem csak a fényezés miatt, hanem a kocsi takarításnál, vaxolásnál is hasznos lenne, mert baromi unalmas meló...és igen, miközben ezt csináltam volt időm ezen filózni, hogy lehetne automatizálni 😄
Vezérlőm, és szervó motorjaim vannak ehhez valók, néhány csapágy és alucső meg nem drága.
Ez má csak jol fényez.
https://www.facebook.com/share/r/1CjSFJmPYw/
😅 Nem gondoltam, hogy kilogikázod 😅
29 éves az astra az még eddig akkor nem nyílt ki amikor egyszer ráfagyott az eső a melóban
de akkor az ajtó gumi is befagyott nem csak a zár
ellenben az egyik kpzár motor meghalt pár éve
mobilról asztali módban lehet csak
Nekem még sosem fagyott be zárom... a zsiguli meg a wartburg bírta, szerintem a villanyos központi záraknál ez nem probléma, úgyse fagyj be mind a négy egyszerre, valahol bemászol, oszt csá 😁
Idén tavasszal vette baszd meg 🤣 mikor fagyott vóna be?
Hát sajnos úgy néz ki, hogy a munkahelyemen a hatodik energetikus (jelölt) is feladta.
:-(
Megint vehetem a nyakamba azt (-is). Az energiakereskedő kapcsolattartója csak röhög már.
nekem le kéne tölteni valami tiktokot. Kihagyom. Begfagyott a bidé zárja? Kínai szarok mondtam én(legyintős) A nej rönóján érdekes még nem fagyott be a zár sose(kezeit széttáró)
Amíg van spanifer nem kell ilyeneken aggódni, két ajtó összehúz és minden happy. 😁
Ez fordítva is igaz? Én segghülyének érzem magam permanens jelleggel, de akkor igazából lehet, hogy mindenki más a hülye nem én? 🤔
Firefox nekem gond nélkül lejátssza, de ne erőlködj. Befagyott a BYD zárja és nem kattan be, azon szenved.
Már nem azért de ilyet az F Astra is csinált rendszeresen, amikor bejött az első nagy hideg.
Egyszerűen belefagyott a zsír a zárszerkezetbe. Kínai zsír az a tipikus büdös faggyú teljesen bekeményedik ilyenkor, de az is lehet hogy a párás levegő lecsapódott és az fagyott a zárba.
A Skoda120-nak is kétszer téptem le a műanyag kilincsét ilyen miatt.
Aztán elővettem a hőlégfúvót, meg a WD40-et, kipucoltam a zár szerkezetet, azt fasza volt utána.
Teslával is láttam ilyen videókat, de nekem még nem volt vele gondom, szóval ez a szokásos töketlen felhasználó szindróma. Ahelyett hogy előkapná a WD negyvenet meg a géprongyot, csinál róla egy TicTok videót.
Nem érdekes,egy 20-30éves autó aminek nem csúkódik az ajtaja,ja nem,ez egy új kínai autó aminek nem csukódik az ajtaja.
Mi fasszal lehet ezt megnézni valami szart akar telepíteni minden áron
a profi minőségű bydééé
https://www.tiktok.com/@amvale...
Szokták mondani hogy ha úgy érzed hogy körülötted mindenki hülye,akkor valójában te vagy a hülye.
Igen. Ott is hülyébbekkel voltam körülvéve... mondom: itt nosztalgiázok 🤣