Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

23-án elmaradt az akku miatt.
23-án lett volna betervezve, de gondolom láttad amit írtam az akku sztoriról.
Én meg egész héten terveztem mára 😉
Nem terveztem, de a jóidő meghozta a kedvet egy rövid de annál kellemesebb gurulásra
Más munkakultúra, a japók lassan megszokták a magyart a kínaiaknak ez még új, a különbség az, hogy a japók mindig helyiekkel dolgoztattak és ők vátoztattak a magukén míg a kínaiak simán hozzák otthonról a melósokat így igazából megmaradhatnak olyannak amilyenek.
a 90es évek közepén volt valahol aszód(pest??)környékén egy japó gyár
munkatársam felesége dolgozott ott de nem emlékszem miféle volt
na ott a japók ugyanúgy ordítottak a néppel meg eleinte volt valami testi kontaktus is
nem nagyon emlékszem pontosan az eseményekre
ja és volt minden nap 10 perc reggeli torna persze munkaidő előtt
az összes távolkeleti dilis.....
Kinaikent azt is hoznek kinait.😂
Mert kötelező a létesítményi tűzoltóság.
Tűzoltó ismerőseid miért dolgoznak kínai gyárban?
Ez volt a tűzoltó ismerőseimmel is.Jelezték hogy elég sok a hiányosság,na erre a kis csencsen úgy elkezdett üvölteni,persze kínaiul a tolmács meg fordította,aztán ki lett igazítva a kis sárga,persze azt nem tudni hogy a tolmács hogy adta vissza,de elviharzott a kis sárga dünnyögve.
Ahh,ez csak duma.
Ez első kézből van,nem másodkézből.Én elsőkézből hallom,te hallod másodkézből.Nem mellesleg a fagyállót sem kellett meginnom ahhoz hogy tudjam hogy mérgező,elég ha mások mondják mert vannak emberek akiknek nincs okom kételkedni a szavába.
2008 magasságában jött a Huawei a régi munkahelyemre (elektronikai bérgyártó cég), részleget akartak maguknak beltéri egység gyártásához. Az, hogy minden technikai dokumentációt, amit a többi "kuncsafttól" csak bírtak, lenyúltak... annyira nem meglepő. Azon már felhúztam a szemöldököm, hogy az otthonról hozott középvezetőiknek külön el kellett mondani, hogy itt nem szokás ordítani és/vagy heves fizikai kontaktussal kommunikálni a melós felé, ha valamit nem jól csinál.
Sajnos a többi megrendelőnek (pl. Philips, Blackberry, Nokia) annyira nem tetszett, hogy a partner ilyen faszán vigyázott az ipari titkaikra, 2010-re jól csődbe is ment a kóceráj.
Tehat masodkezbol.Mint mindennel.Ertem.
Vannak tűzoltó ismerőseim akik kínai gyárba dolgoznak,vannak ismerőseim akik dolgoznak,dolgoztak kínai étterembe áruházba,igen nagy volt az egyezés.Nekem kínai ismerősöm egy sincs,és nem is szeretnék.
Rengeteg kinai ismerosod lehet. 🤔
2024es adatok európában, itt még nem nagyon látszik a kínai villanyautó térnyerése
szerintem 5 éven belül minimum fele kínai lesz a top 15-ben
Nem fogod fel ugye?A kínai egy rohadt gyökér.Hiszen még a saját munkásait is éhbérért dolgoztatja.És nem,eddig csak a kínaiak által legyártott alkatrészekből összerakott autót adta el a német tulaj.Nem fogod fel,nem a kínai termékkel van baj,hanem a kínai életszemlélettel,Az meg hogy az id mennyibe kerül csak a magadfajta munkanélkülit zavarja.Azzal tisztában vagy hogy európában a vw adta el a legtöbb elektromos autót?Szóval nem mindenkit tud a kínai megvenni pár millióval.
Eddig is ugyanúgy vette a sok hülye az autóikat, csak eddig a német tulajoknak hajtotta a hasznot... addig nem volt baj, ugye? A 3 németnek (Merci, BMW, VW) nagyobb gyártási kapacitása és értékesítése volt kínában, mint Ejrópában.
Írtam már: most visszanyal a fagyi ☹️
A fogyasztó azt veszi, ami megéri... ha nem adja a VW a szaros ID3-t 16-ért, csak 8-ért, mindenki azt fogja venni, nem a kínait.
Ezt pofázom én is.Persze ehhez az is kell hogy a sok hülye vegye az autóikat a tévéket,telefonokat mindent.
A gyogyszer nagy resze mar india.
Az apro vackok kina,autogyartas hehe.....
Nem mikor,mar.
szerintem kurvára mindegy ki a legfőbb tulaj mert ezek csak a pénzt látják és nem érdekli őket semmi
teljesen mindegy hogy usa német vagy kínai a legfőbb befektető
minden esetben az a cél hogy elsorvasztani a hazai gyártást/forgalmazást és ezáltal piachoz jutni
a segghülye nép meg tapsol is ennek mert eleinte olcsóbb árakat eredményez
Pedig az lesz, szerintem 10 év se kell hozzá, ha az elmúlt 20 év növekedési rátáját nézzük.
Ja,sajnos az egyszerű ember eddig lát.
A kenyérpirító pont nem érdekel.A teljes képet nézem.Mikor már minden az övéké lesz,az élelmiszeripartól a gyógyszeriparig.