De, ennyi időt fordítottam a tankolásra effektíve 😁 látod, te mikor tankolsz, nem tudsz közben mást csinálni, én viszont még aludni is tudok 🤣 szóval neked kiesett idő.
Ez még mindig nem fedi a valóságot,mert nem a tankolás ideje volt annyi,hanem a te ráfordított időd.Szóval még mindig cseszheted az üres akksinál a 30mp-et.Egyébként telepítek otthonra egy házi üzemanyag töltőt,aztán akkor én tényleg kapok 30mp alatt 500km-t.Az sem egy bonyolult és költséges dolog,csak nincs értelme mikor havont egyszer kéne.
A bidében nincs ennyire kicizellálva 😃 méri a hosszú időt folyamatosan, de ahhoz már menübe kell menni, hogy lássam, viszont az ucsó ötven kilométert folyamatosan kiírja.
Egy tankolás idejéről volt szó, hagy ne keressem vissza... az meg most tényleg 35 másodperc volt. Egyébként rosszul írtam, nem péntek hanem szombat este volt, csak 26 órát töltött 😁
céges kocsi volt de saját céges
nemzetközi kisáru szállítás 90% pályán tépetés minél gyorsabban
régen hozott olaszból kuglófot meg nagy zacsis cukrokat de a vége felé már nem mászkált boltokba
Kb. ja.
Bár erősen függ az évjárattól mert folyamatosan reszeli a hatékonyságot a Tesla. Újabbak már 20al is elmennek ilyen körülmények között.
Vagy menüben az "utak" pontra mész rá, vagy a bal alsó sarokban a rádiót elhúzod balra, akkor ott lesznek talán a tripek. Ott rányomsz valamelyikre, és bejön a teljes menü. Akárhány tripet tudsz indítani asszem, meg ott tudod nullázni is, meg nevet is adhatsz neki, illetve kijelölheted, hogy miket rakjon ki a kezdő képernyőre.
Meg középen azt hiszem "energia" vagy valami hasonló név alatt van a részletes fogyasztás elemzés és kijelzés, meg ajánlatokat is tesz, hogy mit basztál el a vezetésnél amitől többet fogyasztott.
gyerek hamarosan tesztel, kiugrik a sógorékhoz valahova salzburg után hogy meglegyen egy téli autópályás menet
csak még nem találjuk hol kell indítani a trip-et hogy arra az egy útra írjon ki minden adatot
itthon pálya nélkül elvan 17kw-ból, goldolom azért ez lesz majd 21-22 a hegyekben hidegben 140es tempónál
Képzeld én hazajöttem,másnap reggel elindultam és 1000km-t írt ki,pont úgy ahogy este mikor hazaértem,úgy hogy nem került mindez 35másodpercembe.Mondjuk érdekesség képpen megnézném hogy mikor hazaértél lemerült autóval és a ráfordított 20mp után hová jutottál volna vele.Én a hétvégén beletoltam 650km-t de nem kellett ilyenekkel foglalkoznom,holnap is megyek 200-at de még akkor sem kell vele foglalkoznom egy mp sem.
Duc-nak is lehet 125 literes tankot rendelni.
A 9-literes fogyasztassal es a kisebb 90 literes tankal is megvan a 8-900 km.Egy nap alatt a dugokkal meg lassabb forgalommal realisan kb ezt meg lehet tenni,az is hulye aki egy ilyen bazinagy kockaval 150 el megy.
Amit jol visz az a 120 koruli atlag.
Az felett mar inkabb 12-13 a fogyasztas.
panaszkodott is hogy a ducato sokkal hamarabb kiürült
de a nők alapból zakkantak, asszony is képes reggel 5 kor hugyálni meg este 8 kor amikor hazaérünk
én meg nem birok ki 30km már meg kell állni reggel 😂
osztálytársam mindig akkor hugyált amikor a sprinter tank kiürült
heti 2 olasz kanyart simán letolt. évente több mint 200 ezret ment
neki nem lett volna jó a villany verda
ő tényleg ilyen 1000+ távokat ment egy seggel
Amatőr.
Szendvicset lehet enni vezetés közben is.
És a Nestea, vagy a Cappy-s palack a legjobb. Miután kiittad, bele is hugyozhatsz, csak vigyázz a sorrendre 😄
...és blade-nek üzenem, megdöntöttem a tankolási rekordját 😁 hazajöttem péntek este, lemerült autóval, kb 20 másodperc alatt az ott logó dugót bedugtam. Ma reggel mikor kimentem a garázsba, láttam hogy kész, és körülbelül 15 másodperc alatt kihúztam és félre dobtam.
Tankolásra fordított idő 35 másodperc 🤣
amúgy én már ehhez hülye vagyok, tizede funkciót nem lennék képes megjegyezni
ami nem tekerő gomb az már nem tetszik 😂
nemzetközi kisáru szállítás 90% pályán tépetés minél gyorsabban
régen hozott olaszból kuglófot meg nagy zacsis cukrokat de a vége felé már nem mászkált boltokba
Nemigen lattam ilyeneket.Ez nem a csomagos futar ha kesesben van.
Bár erősen függ az évjárattól mert folyamatosan reszeli a hatékonyságot a Tesla. Újabbak már 20al is elmennek ilyen körülmények között.
Vagy menüben az "utak" pontra mész rá, vagy a bal alsó sarokban a rádiót elhúzod balra, akkor ott lesznek talán a tripek. Ott rányomsz valamelyikre, és bejön a teljes menü. Akárhány tripet tudsz indítani asszem, meg ott tudod nullázni is, meg nevet is adhatsz neki, illetve kijelölheted, hogy miket rakjon ki a kezdő képernyőre.
Meg középen azt hiszem "energia" vagy valami hasonló név alatt van a részletes fogyasztás elemzés és kijelzés, meg ajánlatokat is tesz, hogy mit basztál el a vezetésnél amitől többet fogyasztott.
csak még nem találjuk hol kell indítani a trip-et hogy arra az egy útra írjon ki minden adatot
itthon pálya nélkül elvan 17kw-ból, goldolom azért ez lesz majd 21-22 a hegyekben hidegben 140es tempónál
A 9-literes fogyasztassal es a kisebb 90 literes tankal is megvan a 8-900 km.Egy nap alatt a dugokkal meg lassabb forgalommal realisan kb ezt meg lehet tenni,az is hulye aki egy ilyen bazinagy kockaval 150 el megy.
Amit jol visz az a 120 koruli atlag.
Az felett mar inkabb 12-13 a fogyasztas.
https://villanyautosok.hu/2025...
http://youtu.be/cOOcvgNWz5w
de a nők alapból zakkantak, asszony is képes reggel 5 kor hugyálni meg este 8 kor amikor hazaérünk
én meg nem birok ki 30km már meg kell állni reggel 😂
Meg hat a nemet dizel premium kenyelmetlen es zajos. 🤣
heti 2 olasz kanyart simán letolt. évente több mint 200 ezret ment
neki nem lett volna jó a villany verda
ő tényleg ilyen 1000+ távokat ment egy seggel
Szendvicset lehet enni vezetés közben is.
És a Nestea, vagy a Cappy-s palack a legjobb. Miután kiittad, bele is hugyozhatsz, csak vigyázz a sorrendre 😄
Tankolásra fordított idő 35 másodperc 🤣