Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az,elvileg esp is van benne.De esoerzejelos ablaktorlo,
Menj már... ez egy szar! 🤣
Eddig ugy volt meg tegnap is hogy nem lesz ez sem.
Most az hogy hibak.
Na,soroljatok a hibakat.
Gondolom tudjatok mik?🤣
szeret szopni azért vesz ilyen lomokat
nincs asszony aki karbantartaná az idegrendszerét, plusz saját magát kell szopatni
😂
épp akartam írni hogy tuti több cégnéven fut
én ismerem hogy indult az egész buli de nem írhatom le....
ez is az első millió esete amiről nem illik kérdezősködni 😁
Mindentol.
Bocs: ugyanazon a címen van egy tök másik, pontosan ugyanolyan nevű Pintér Művek Kft. is, annak 92 fő a létszáma, és 3,6 milliárd volt a bevétele.
mitől? Azon még csak most jönnek elő azok a hibák amivel a régin már rég túlvagy 😅
Nem ini vagyok,jobb a masik.
hát ezt kár volt lecserélni ebbe ránézésre benne van még egy 20 év ígérete 😅
Nem akarom eladni.
Tippelj.
A Creditonline szerint magának a Pintér Művek Kft.-nek 4 fő (!!!) alkalmazottja van, és a tavalyi árbevételük 522 millió forint volt.
A Pintér Művek Haditechnikai Park Nonprofit Kft.-nek viszont 8 fő (!!!) az alkalmazotti létszáma, de mindössze 12 millió volt az éves bevételük.
Most ez a régi autód vagy most vetted ezt a kacatot?
pár hónapja mikor arra jártam körbekocsikáztam a telephelyet. Azon gondolkodtam mi a faxnak ennyi rozsdás kacat az udvaron 😅
ezeket már a bontóba leadni egy vagyon lenne. ha minden hónapban átfestenének 5 eszközt az is egy vagyon lenne meg soha el sem készülne. nem tudom a belépők ára mit futna ki bár sejtem. 😅 Pintér úr magánhobbi gyűjteménye(gondolkodós) Az üzem egyáltalán működik még? Amikor arra jártam nem sok autót láttam. Nekem nem tűnt úgy, hogy dolgozik ott 150 ember mint a weboldalukon írnak(gondolkodós)
Biztos nem mert el akarod adni 😅
😅
Van benne egy varta akku.Szoval majdnem.
De ha annyiert adsz egy elektromost amibe kerult,cserelek.
Ki vagyok tiltva a fórumról? Nem tudok privátban válaszolni neked.
Igen, én voltam az - Kecel és Császártöltés között, tegnap dél előtt nem sokkal. Ti voltatok a nagy csoportban szemből?
Kecelen, a Pintér-művek hadtörténeti kiállítása előtt:
Elektromos? 😆
A Cseszneki pihenőnél álldogálás az nem menés. De egyébként a legjobb egyedül.
Biztos hogy nem.🤣
az enyém tovább bírná mint ez....
Nos,szekertők,ez vajon megéri?🤔