Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Az árak 79 900 és 109 900 jüan között alakulnak, ami 11 200 és 15 400 amerikai dollárnak megfelelő összeg."

Ez alapján nem, ez az ottani ára. 85k RMB = 12k USD = 4MFt
A 4 az a hazai ára?
Jöjjön csak, most regisztráltam egy autós töltős képzésre, pörögjön a biznisz 🙏🤷‍♂️😁
Azért csak történik valami... egy ilyen autó 4 millió forintért? annyiért lassan egy 10 éves fostos dízelpasszátot nem adnak...
Megérkezett a brutálisan olcsó kínai elektromos SUV - a Changan Nevo Q05 - e-cars.hu https://share.google/jgoYyqZho7667P2Cy
Okos rendőr őrnagy asszony?
te amúgy melyik bolygón élsz? 🤣
Nem kellett küldeni, hisz velem szemben állt így rögtön a mancsába adhattam.
Küldtél neki kakaós tekercset?
Beszélt itt valaki ma yetivel? Én igen és megtudtam hol él.
az biztos, mert mostanába nem tudunk követni 😅
nagy teher ez számomra, főleg az hogy túl okos vagyok én ehhez a jelenlegi társadalomhoz
hát akkor olyan mint te 😅
ha őrnagy akkor vélhetőleg okos, aztán olyan nincs hogy szép is meg okos is mert az már férfi 😂
Ez az Etelka őrnagy annyira csúnya, hogy ettől még nappal is megijednék... 😁
Pedig szépen be van lőve a sérója
Szeret a kredenc levegozni.l
Szerintem amúgy biztos fülest kaptak a rendőrök, mert maguktól tuti nem vették volna észre hogy miért van vajon lecsavarozva az a bútorajtó. Vagy lehet az tűnt fel nekik hogy miért viszik ugyan azt a kredencet hetente háromszor ugyan azon az útvonalon odavissza 🤣
Ezt a hulyet,Autoszalliton viszi a cuccot.😆
Na most már értem miért ragaszkodik Zoli a bútorbolthoz 🤣
http://youtu.be/IHtCl_XAaeA
Azért ezek a piros zöld lineáris sínek nem tolóajtó kategória, még a kínai sem.
tizenezrek itthon is, de a csiszolt rudak olcsóbbak
Pont nézegettem ezeket a lineáris síneket az alin, mert kellene tolóajtó a konyhába, de ha itthon tolóajtó sínnek veszem meg készen a boltban, akkor kétszer annyiba kerül 😃
régen is voltak jó sínek olcsón, csak nem komplett kocsi rendszerűek amiben ha megkopott a golyósor akkor már lógott hanem ilyen fura excentrikus golyóscsapágyas felfüggesztésű kocsik, azok ahogy koptak utána bírtad állítani
volt egy fix oldal amihez állította az ember a többit

ezeket a fajtájú lineáris síneket imádtam, ezeknél el szokott törni mindig pár csavar, utána meg ha valami rendellenesség van feltépi az egészet a picsába
utána jöttem én és néha napokig a beszakat m6 csavarokat fúrogattam ki sok esetben derékszög hajtással mert olyan kevés volt a hely
Szerintem ezeknek a lényege pont a mechanika... az áttételek, a váz... most már kínaiba lehet venni kotyogás mentes vezetősíneket, motorokat, össze lehetne rakni bármit, de 20-25 éve, mikor még ez engem jobban érdekelt, még semmi nem volt elérhető.
Az miaz a vaxolás meg kocsitakarítás?
Most utána néztem a cégnek alaposabban: 120 éve működik, sok milliárd értékű cég, 15000 munkavállalóval a világon.. és a slusszpoén: 2016-ban az egészet megvették a kínaiak mindenestől 😁
Az alapelvek nem bonyolultak. 14 évesen építettem az első számítógép vezérelt robotkaromat, LEGO-ból és rossz nyomtatóból guberált léptetőmotorokból. BC301 és BC303 tranzisztorból csináltam a meghajtó hidat, és akkor még a szoftvert is nekem kellett hozzá írni, mert nem létezett. Most már vannak opensource megoldások Arduino és rPI alapon.

Manapság a szervo motorok tartalmazzák az enkódereket is, sőt a jobbak már a komplett szabályzókört is tartalmazzák, ezzel sem kell foglalkozni, és nem olyan vészes az áruk. Régen még építgettük magunknak ezeket is rossz optikai egér jeladójából, meg Lada ablaktörlő motorból, de manapság már tényleg olcsóbb megvenni a kínait.
Ismertem olyat aki tervezett és csinált aluöntvényt egy CNC géphez hobbiból, de az már tényleg túlzás. Én csak 5mm falvastagságú 50*50-es zártszelvényből hegesztettem. Asztali gravirozó marónak az is elegendő volt.
Elkezdtem építeni egy rendes felsőmarót is, 20mm síkbamart acéllemezekből is, de azt végül soha nem fejeztem be, mert bejöttek a 3D nyomtatók, építettem magamnak egyet, és azóta nem nagyon volt szükségem ilyen brutál gépekre, mert a legtöbb dolgot meg tudtam oldani azzal is, meg azóta már lusta vagyok és nem csinálok annyi faszságot mint régen.