Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk azért az elég jól mutatja, hogy a Tesla 100km-es fogyasztása WLTP szerint kicsivel több csak mint egy liter benzin energia tartalma.
De autópályán is max a két liter benzin energia tartalmát eszi meg.
Zoli basztatott ezzel, aztán lett Leaf. Akkor is basztatott. Tök felesleges csak ezért venni. Nekem elég sokba került hogy megfeleljek Zolinak, de 23 millió elpacsálása után derült ki hogy neki nem lehet megfelelni soha, szóval most itt vagyok egy szar Teslával és még csak nem is örül neki 🤣
Az új BMW 800km hatótávú. Ahhoz képest amit ad az ára sem vészes. Bár nem Zoli kategória az árazás.
ezt ezeknek hiába írod, mindig lesz valami amibe belekötnek még akkor is ha teljesen lényegtelen az a dolog
amúgy a fészbuk teli van ilyen idiótákkal mint a tűzoltó meg a bútorboltos, csak ott sokkal több van és szórakoztatóak

pl az egyik nemrégen azt hozta fel a villanyos ellen hogy mi van akkor ha épp bécsben van és felhívja valami rokon aki nagy bajban van és ő nem tud azonnal indulni hanem töltésre kell várnia 1-2 órát
szóval ott sokkal változatosabb a hülye állomány, már nem is kell filmvígjátékot letöltenem csak olvasgatok egy kicsit
Akik ezeken a villanyos hatásfokon nyavalyognak fogalmuk sincs, hogy a részterhelésű benzinmotor hatásfoka 30 százalék alatt van... 🤣 csak annyit add ki az eszük, hogy "6 liter benzint fogyaszt" 🤣
Drukkolok neked, hogy vegyél egyet! 🤘
mindenről is fogalmam van
de mivel eldöntöttem nem vitatkozom a hozzád hasonló hülyékkel leszarom az egészet
szóval még mindig az a lényeg hogy kurvajó, és mindig csak jobb lesz
Az akksi tényleg nem most találták fel voltak már lúgosok a száz évvel ezelőtt is egy mázsa / 100 Wh teljesítménnyel... ma egy olyan súlyos akkumulátor 20 000 Wh 😁
A motorban sincs nagy fejlődés, 30 éve egy 50 kW motor 200 kg volt, most meg az 500 kW-os 12 kg 🤣
A hatótáv is alig fejlődik, az a 400 km bármikor megvan, némelyiken a 600 is, 10 éve a Nissan LEAF úgy ment fel Pestre Csongrádból, hogy Szolnokon megálltunk fél órát tölteni.
A hatásfok azt mutatja meg, hogy egy rendszer (pl. gép, folyamat) a befektetett energiának (vagy teljesítménynek) mekkora részét tudja hasznos, kívánt munkává alakítani.

A Tesla Mode3 2022-es 138Wh/km hatékonyságú, WLTP ciklusú mérés szerint. 1800kilóra.
BMW iX3 150-179Wh/km WLTP szerint, 2300kilóra és jóval nagyobb homlokfelületre. Ez elég kiemelkedően jó fogyasztás a méretkategóriában.
Az hogy a teljesítmény elektronika, meg villanymotor hatásfoka mennyi pontosan, az nem nyilvános adat.
Ja,fogalmad nincs rola tenylegesen milyen,csak magyarazol a levegőbe.
Gondoltam.
konkrétan leszarom, az a lényeg hogy fasza meg elmegy jó messzire
kibaszott jó beülni a meleg kocsiba, meg nem okádja a bűzös füstöt az orrod alá amíg a garázsból kiállsz, meg kielőzi annyi idő alatt a kamiont amíg én az astrát visszatenném negyedikbe
beállsz a kamion mögé átpöccinted idegbeteg módba aztán úgy gyorsul még 80-nál is hogy levegőt alig lehet venni

ha valaha a jövőben kocsit kell venni akkor az már csak villanyos lesz, még akkor is ha csak 100km távot tud menni
bár ez nem hinném hogy valaha bekövetkezik mert nem tervezek melóhelyen dolgozni/ingázni
Most mekkora a hatásfoka,tesla,bmw?
komplett kocsit kell nézni, tizenéve még a 200km hatótáv csodaszámba ment most meg a 400 lazán elérhető
a töltési idő is jelentősen lecsökkent
szóval azért van fejlődés
motoroknál is van némi előrelépés, mindig egy picit izmosabbak kb azonos méret és súly mellett
az is vicces hogy jött a rokonság és egyöntetűen azt szavazta meg mindenki hogy nem kell pörkölt meg töltöttkáposzta és társai
4,5 kiló kenyérből volt szendvics, még a 4 éves gyerek is ette egész délután-este
sütiből is alig fogyott pedig volt vagy 10 féle mert mindenki hozott nagy tálcákkal
szóval a sok töltöttkáposzta után felüdülés lehet egy könnyebb feltétes pizza
Szerintem meg pont nagyon lassan haladnak vele,a technika adott volt,mármint maga a villanymotor,az akksit sem most találták fel,az autó már rég kész van,tulajdonképpen semmi més dolog nincs csak az energiatároló fejlesztés,ott meg még mindig nincs meg a nagy áttörés,jönnek jönnek a nagy bejelentések,de valahogy az utakon ez nem tapasztalható,még mindig örülünk ha 400km-t meg tudunk tenni,takarékos üzemmódba.
👍️
Pontosan.

Érdekesség hogy milyen apróságokon múlik. Ne csukódott be a hűtőrács előtti zsalu. 210wh/km volt az autópályán a fogyasztásom. Most hogy becsukódott ugyan olyan körülmények között 187wh/km jött ki
Mivel az (elektromos)energiatárolás elég szar volt. Az első elektromos autókban elemek voltak, ami hát finoman szólva nem tudott sokat.
Ezért dobták a projektet. Aztán felnőtt ez a technológia is és növésben van. Viszont vannak korlátai, ami már nincsen messze. Így sosem lesz mindent elsöprő alternatíva.
Szélsőséges (össze)hasonlítás, de a maga kategóriájában mindegyik jól. 🙂
Ez ugyanaz, amikor a sok faszkalap a gyerek szülinapját a mekdanoldszban tartja. Inkább fizet (többet) mintsem dolgozzon.
Helyi bisztro csinalt karacsonyi rendelos musort, egy listabol lehetett mindenfele sultes es keszeteles talakat valasztani X fore es 24-en vagy 25-en hazhoz kerni. 23-an osszefutottam egy ismerossel az egyik boltban, aki ott dolgozik. Puposra pakolt bevasarlo kocsival allt mellettem a penztarnal, o mondta, hogy bizony elore feltoltottek a konyhat de nem volt eleg, lehet masnap is mehet boltozni, mert annyi rendelesuk jott.
Még egy szösszenet, ami nem fér a fejembe. A lány barátja pizzériába beugrózik kihordásra. Tegnap azaz karácsony másnapja. Ehhez képest nem győzték a pizzát kihordani 3an, másfélórákra igérték a kihirdást. Senki nem főz süt mitomén karácsonyra? Se? Hát ilyen éhinség nálunk hétköznapokon nincs hogy pizzát kelljen hozatni. Ünnepekkor meg annyi kaja van hogy sose fogy el.
Tudom, de az egyiket folyamatosan fejlesztik azóta, a másikat meg elásták 100 évre.
Azt semmivel, de az akkut egy nagyságrenddel...és az nincs messze
Előbb volt elektromos autó mint benzines.
Abba meg most nem.akarok belemenni, hogy ezt önmagunknak gerjesztettük a tulzott vásárlással, amit lehetetlen kitermelni hagyományos módszerekkel, ráadásul az eu is arra törekedett hogy mindent zárjunk be (cukorgyárak, konzervgyárak, termőterület csökk.) Azért, hogy az ott megtermelt és eladhatatlan szemetet itt jo drágän eladják. Itt meg veszik mint a cukrot mert hát ez német, francia fasztuggya