Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rabaszott.
én megszagolni se vagyok hajlandó ha nem én mosom meg közvetlenül a felhasználás előtt
az a hülye meg félrészegen úgy alányalt hogy azóta is írtogat neki a csaj, ez az ökör meg 24 órából 16-ot a budin ül 😂
vittem neki normaflort meg probiumot hátha helyrehozza
Nah,egy ilyet is beujitottam. 🙂
hát nem tudom én még sosem ettem szőrmés kézmelegítőt(kezeit széttáró) a nej most csinálja az utasításomra az első kocsonyáját én most inkább azon imádkozom, hogy az sikerüljön 😅
nekem egyáltalán nem tűnt annak. A szállások talán olcsóbbak is mint itthon de minden más drágább a szokásos túristalehúzó helyeken(kezeit széttáró)
Többször is....ha nem tanul az ember elsőre. 😒
Ez jobbkormányos? 🤔
Pont ilyen motoron pont ilyen gumim volt. Csak hátul........még két hegyi felfutót kibír.......
szerintetek
lehet kapni ételmérgezést a mufftól?
haverral beszéltem az előbb, aztán a szombati céges buli óta még mindig fosik, pedig szombat este volt a party ma meg kedd van és csak pár marék fornettis pogácsát evett azóta meg semmit mert szarul van
Köszi,nektek is! A gumi még egy szezont kibír. 😂 🎄
Nekem mindenki aszondta tócia nagyon olcsó.🤔
Szar az összetartás,egy állítás ráférne. 🤪
meg kell fordítani aztán még a körforgalomba jó lesz vagánykodni
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Ezzel a gumival mennyit lehet még menni? Haverom kérdi. Még hogy mennyi a max sebesség amit még kibír. Biztonság az első. 😳
Előtte sem voltak, úgy nem nehéz. 😁 A másik meg véleményes, a lengyelek ugyanolyan lelkesen küldték őket ahogy a németek bár ezt most erősen tagadják, de hát nem nagyon lehet.
hitleré meg visszatartó erő. Mai napig is van jótékony hatása a cselekedetének. Állítólag lengyelben nincs cigány 1 se(kezeit széttáró)
neked erre sosem lesz pénzed 😅
szlovákiába szórjuk a pénzt. Eddig azt hittem magyarország drága. 😅
pest megyét csapjuk hozzá akkor fekhetnek is ha akarnak 😅
Azért ez a 2 megye a holdról csak akkor látszik amikor vityáék választást nyernek 😅
Sőt,vasarnap nincsenek nyitva.Olyan kihalt falvakon szoktam atmenni motorral mintha apokalipszis lenne.
Nalunk meg nyüzsög mindenki mintha kényszerítenék rá.🤣
Oktober 23 az ideális,bar parndorfban van akkor egesz nyugatmagyarország,csak magyar rendszám van a rohadt nagy parkolókban.🤣
parndorf... azt baxxák meg... 1x olyan fél6 körül értem oda szombaton, látom, mindenki zár... megszoktam, hogy itthony az ilyen nagy bevásárló centerek estig vannak, ott meg 6-ra üres volt az egész.
Asse tudom az milyen,bécsben a polo motorrad es a louis a célpont altalaban,meg a parndorf outlet,mindenhol sok a magyar,legutoljára egy kb vietnámi csaj volt a poloban elado,perfekt magyarul beszélt.🤣
Kb mindenhol a csórósodott ditatura által elnyomott msgyarok pénzére vannak kiépülve bazinagy bevasaárlóközpontok.🤣
Hát abban az osztrákok is tudnak... jónéhány éve voltam a Shopping City Süd-ben, az B+ olyan bonyolult, ha nincs navigációm, még mindig abból próbálnék kijönni... 🤣
Há pont ezaz,digók arrafele imadjak a sokágú körforgalmat.😀
Ini,

amikor tűzifasegélyt kártyára adták, a szemem láttára üzleteltek a kocsmában azokkal a papírokkal... És emlékezem, amikor a sok buta cigány megzabálta a csávázott krumplit (vetőburgonya), meg a múmia hegedűs zsuzsa faszsága alapján osztogatott naposcsibéket is felzabálta a sok belterjes kancsal dögkútzabáló.