Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halászlé, tőtött káposzta, bejgli, nálunk kocsony nincs. 1x 20 éve illemből ettem, de nem paprikás volt, hanem hulla színű, tele porcos izékkel, azóta nem kívánom.
jelentős pusztítást végzett a rokonság az éléskamrában
nézegetem mit kellene reggelizni aztán a sírás kerülget amikor ránézek hogy csak ennyi maradt abból a szép szál szalámiból....
szerencsére találtam egy kis darab félig száraz sajtot a hűtőben hátul
Még, hogy nálunk járnak horrorkaravánok 😁: https://youtube.com/shorts/Odh...
Én odáig el sem jutottam, eleve ott elakadtam, hogy nem hiszem, hogy a világ összes gyártója képes lenne-e a cél érdekében együttműködni. Az, hogy esetleg közben van változás a fejlődés miatt, még attól is bonyolultabb lenne. Tehát az elv jó, beállok egy adott helyre mint egy automata mosó, kis kaparászás az alváz alól és 5 perc múlva fullig "tankolva" indulhatok tovább.
De azért eleget éltem már, hogy kétségeim legyenek.
Erről tényleg beszéltünk párszor, hogy mi a baj vele, de ma már mást látok fő okként mint mondjuk 1-2 éve, az akkuk fejlődését, ma veszek egy új autót bármilyet és ahhoz egy friss akkut kapok, de pár év múlva sokkal jobbak sőt talán már kompatibilissé sem tudják tenni az előzőekkel.
Aha, ez eszembe sem jutott, így a fórumon csak a motorokra tehető sportdobok villannak be. 😁
Csődbe megy az egyik legnagyobb akkucserélős startup
https://totalcar.hu/hirek/2025...
..
"...a szabványosítás sokkal nehezebb feladat, mint azt korábban sokan gondolták."
Pedig ezt még itt is beszéltük. A telefonok töltőjének szabványosítása is hogyan sikerült, azt is csak parancsszóra.
Faszkalapok ezek mind egy szálig.
Sajnos alulrol nezem,es nem tetszik.
Kaptam a kocsival,azt hirtem kifuj valahol,de nem,csak kisporoltak a hangtompitast.
Pedig szetdobtam-összeraktam ujbol jobb bilincsekkel,kicsereltem a flexit is,meg mindig sportos a hangja,nem decens nagypapas ahogy kene.
Gyanitom az Opelre, ha Edex-szet nezeget.
Mire szeretnél sportdobot tenni?
Ja nem szerb , szlovén ! 🤨
Minosegre nagyon nem aprokavicsnak tunik,bar az nem szlovén?
Ugyan olyan családi vállalkozás mint az aprókavics , csak nem szerb , hanem lengyel ! 🤔
Mindenttudók ,az Edex marka kipufogói kb milyen kategoria német piacon?Van egy tippem,de nem biztos.
Én szeretem, de az utolsó pár (évtized) év könnyű reggelihez szokást követően rájöttem, hogy a járt utat a járatlanért el ne hagyj.
Most lent vagyok a játszósban, főzöm a gyulyást, közben elmosom a kis lánckereket és a környékét, mert ha még egy kis ideig a lakásban kéne lennem, valakit megszurkálnék.
Már jól vagyok. Ettem rá zselés szaloncukrot, mintha elfújta volna a bánatot.
Nálunk sem szereti mindenki.
Alig várom a hazait, hétvégén készülhet kb. 12-15 tál mindnek 1 egész fül az alján kevés köröm meg színhús, épp ma panaszkodtam, hogy miért nincs még? 🙄
Van türelem. Amíg játszottam kipróbáltam, de ha nem történik semmi 5-7mp-ig akkor azt hiszem véget ért a játék. Maradtam az rpg-nél, de csak a hentelés rohanva. 😏
Én meg nem 😅 Akár 300 napot tudnám enni. Te maradj a kefír hínár combónál igaz jó se esik has se telik energiát se ad de legalább nem lesz lelkiismeret furdalásod 😅
En megbantam.
Ja ma le tudtam szállni a csesznával végre😆 A gyerek megtalálta a hátsó vezérsík működtetését hisz a virtuális pedálokat hiába tapostam😁
Nem volt jo otlet a kefir utan...
Én 2 napja azt eszem (meghajlós) A nej megcsinálta élete első kocsonáját jó lett.(Meghajlós) Innentől baszkódhat vele minden évben 😅
Ahogy illik: ma reggelire kocsonyát fogyasztottam.
(Nem sokszor volt ilyen.)