Nár beépítettem egy a sisakba, mert az előkészítés benne van, ami magyarul annyi, hogy a szivacs ki van könnyítve ott, de az is biztos, hogy habár sokat segít, de csak hangra azért van kis félreérthetőség.
Az X-ADV-n ha legmagasabban van a plexi, akkor kavarodik (nekem) a legjobban a levegő mögötte. Ha a legalsó állásba engedem, ami még mindig magasabb, mint az előző motorom van, akkor frankó, de az egérmozi fölé már nem fér el semmi, a kormányon pedig - és ez így volt minden eddigi motoromon - valamit mindig kitakar, amit nem szeretnék.
Nem a Stelvio-n lehet elkeveredni, hanem amikor alulról Trento felől közelítettünk, a szállás meg fent volt a hegyekben, de a városon keresztül közlekedtünk oda is meg vissza is.
ha nálunk is adnának mindenkinek 20-30 ezret olyan kártyán amivel csak itthon lehet vásárolni kaját meg ruhát akkor jelentősen emelné a belső piac forgalmát, az lenne a legjobb ha csak magyar termékeket lehetne rajta venni
a legjobb gazdaság élénkítő az ingyen pénz
persze ehhez kellene valami stabilabb költségvetés, hiány nélkül
és nem egyre nagyobb kölcsönökkel fedezni a hiányt
Ilyenkor, ha ilyen szegényes a felszerelés, sokat segít, ha van egy fülhallgató, és akkor legalább google navigáció mondja merre menjél... így használtam már néhányszor, ha nagyon komplikált a forgalmi helyzet, akkor azért el lehet baxni.
Ezert újítottam be az olcso aliexpresses carplay cuccot.
Amugy a stelvion nem sok eltevedni valo van,vagy a bolzano-merano-prato felol,ami egy tulzsufolt szivas de legalabb egyenesen felvisz,vagy a gavia hago-bormio fele,ez utobbit meg nem probaltam,nekem a svaci oldalon lefele az umbrail tetszett.A klasszikus az csak kotelezo felmenni,bar technikas kezdoknek,alap tipp,koran kell erkezni,kisebb forgalom,kevesebb videoba kerulesi esely.
Én sem szeretem, most is inkább lehúzódom, megnézem, bemagolom, de amikor először voltam a Stelvio felé és folyamatosan leghátsóként lemaradtam, azt sem tudtam hova megyek, azt sem tudtam, hogy éppen hol vagyok, már a bukósisakokat sem láttam előttem, akkor azért jó dolog az. Persze csak ha tudod, hogy hova megyek. A sokadik eset volt, de annyit megtanultam, hogy reggel addig nem indulok el, amíg az aznap esti szállás címe nincs felírva.
Én meg azt mondom, hogy nem kell félni a gépek öntudatra ébredéséről. Az, hogy valami képes önálló tevékenységre, de pl. hiányzik belőle az intuíció, a hajlam a megszokottól eltérő kutatására, az eleve megbukott.
Amúgy meg... mindenki a gépek lázadásáról beszél meg a Terminátorról, de mi van, ha pl. a Mátrix világa jönne el a gépek túlzott elszaporodásával?
Hitler tesó ott rontotta el, hogy ő már a meglévők számát akarta volna korlátozni, pedig ebben az esetben az egyedüli jó megoldás a jövöben megszülető emberek számának a korlátozása az üdvözítő megoldás.
Igen, emlékezem, de hát a sok buzi nem egymástól áll egy-egy m2-en. Másrészt meg manapság naponta lehet olvasni, hogy a mennyiség egy dolog, de rablógazdálkodás miatt már kimerülőben vannak a termőföldek, így az elméleti területen termelt élelmiszer mennyisége csökken, amit most még szarrá műtrágyázással lehet valamennyire kompenzálni, de nem véletlenül jelentek meg a műhúsok és a kukacburgerek.
Az ülés alatt nekem a kedves gyártó egy szivargyújtó aljzatot volt szíves elhelyezni, azt kicserélném azért USB aljzatra. A telefon valóban kibírná egy darabig, de viszont én olvastam Murphy-t.
Powerbankom nincs, azért a pénzért pont beszerelek egy kormányon lévő aljzatot.
Azért kíváncsi lennék, hogy az ottani cigányok* közül hányan költik a cikk szerinti megélhetési költségek enyhítésére, társadalmi biztonság növelésére adott pénzt, cigire, drogra, alkoholra.
Végül is... ha nem kell késelnie a kocsmára valóért, akkor tényleg a biztonság növelésére fordították részben.
* nem elsősorban az indiai származék cigányok, hanem azok, mindenhol a világon, akiket az életmódjuk miatt ezzel a gyűjtőszóval azonosítunk.
No, egy ország ami ugyan elég kicsi és az alapjövedelem sem egetverő, de bevezette egyik formáját, lehet másképp is, de ez is valami: https://www.hrportal.hu/hr/nem...
Olvad el a posztot amit linkeltem, a figura aki írta matematikus és leírja, hogy mire nem képes az MI még és úgy véli hasonszőrűekkel együtt, hogy arra nem is lesz képes csakhogy 50-100 éve még az MI is legfeljebb mese volt ezért én meg igazi hülyeként úgy vélem, hogy de, de képes lesz arra is valamikor talán nem is sokára.
Ja, a lebensraum-ot is így gondolták megtisztítani sőt gyakorlatilag minden diktátornak ez a vágya, de és itt jön a de, mi van ha nem jön össze (ahogy a töketlennek sem) és az alsóbbrendűek kerekednek felül? Akkor becsülettel viseljük, hogy legyőztek és mi hullunk el vagy visongunk az emberi jogokért, humanizmusért meg hasonló addig megvetett dologért?
Egyenlőre az emberek gyakrabban gázolnak el másokat, szóval nem. Csak mondjuk kikerül egy akadályt a záróvonalon, meg felveszi a forgalom ritmusát a sebességhatárt túllépve.
Robotika 4 törvénye lesz, hogy legyen nálad mindig csillagcsavarhúzó meg tízes villáskulcs, hogyha rakoncátlankodik robi, szét tudd szedni, és levenni az akkusarut 🤣
Nem a Stelvio-n lehet elkeveredni, hanem amikor alulról Trento felől közelítettünk, a szállás meg fent volt a hegyekben, de a városon keresztül közlekedtünk oda is meg vissza is.
a legjobb gazdaság élénkítő az ingyen pénz
persze ehhez kellene valami stabilabb költségvetés, hiány nélkül
és nem egyre nagyobb kölcsönökkel fedezni a hiányt
Amugy a stelvion nem sok eltevedni valo van,vagy a bolzano-merano-prato felol,ami egy tulzsufolt szivas de legalabb egyenesen felvisz,vagy a gavia hago-bormio fele,ez utobbit meg nem probaltam,nekem a svaci oldalon lefele az umbrail tetszett.A klasszikus az csak kotelezo felmenni,bar technikas kezdoknek,alap tipp,koran kell erkezni,kisebb forgalom,kevesebb videoba kerulesi esely.
Amúgy meg... mindenki a gépek lázadásáról beszél meg a Terminátorról, de mi van, ha pl. a Mátrix világa jönne el a gépek túlzott elszaporodásával?
Powerbankom nincs, azért a pénzért pont beszerelek egy kormányon lévő aljzatot.
Végül is... ha nem kell késelnie a kocsmára valóért, akkor tényleg a biztonság növelésére fordították részben.
* nem elsősorban az indiai származék cigányok, hanem azok, mindenhol a világon, akiket az életmódjuk miatt ezzel a gyűjtőszóval azonosítunk.
mutass egy linket, lehet meg kellene rendelni 😆
amire végre lesz dugható robot csaj ami ki tudja magát mosni akció után addigra nem fog felállni.....