Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem irtal szazalekos eredmenyt.🤣
Nekem meg az kell.🤣
Na jo de te prius-os vagy,azok versenyezni szoktak,szoval eleg minuszbol indultal,es meg meg nem vagy sehol.
AttilaS2 szerint a legtöbb teslas egy barom.🤣
Nem az en velemenyem,csak hallottam,ne szivd fel magad.

14:57 tol,amugy inire siman raismerek a leirasbol.🤣
Es a vicc hogy ő meg nem is a sajat penzen barom.🤣
http://youtu.be/abAJyShi20U?si=3K9TbVrTv_ekICn0
terepjáróba fasza lenne valami villany motort betenni, az se érdekelne ha utána max50-el tudna menni
de ez itt magyarországon kivitelezhetetlen lenne amilyen fasz a kf.....
A szomszédomnak van egy halom ilyesmi talán olcsón is adná. 😁
Leírtam, de ahhoz is tűzoltó vagy hogy pontosan deffiniáld a kérdésed
Alig várom, hogy sikerüljön melót találni ahová kell a kocsi. 😎
Autó kiírja a fogyasztást. De a töltőben meg kb. mindenen van fogyasztás mérő, de az csak a töltő inverter hatásfokat fogja megadni, az meg ki a francot érdekel? 90% felett van. Csak a Renault Zoe és Smart töltője olyan, ha kicsi árammal töltöd, akkor drasztikusan romlik a hatásfok, akár 50%-ra le tud esni.
ha kíváncsi vagy rá az ai simán leírja neked......
de te nem kíváncsi vagy csak simán kötözködsz, mint mindig
Csak mond hogy mennyi a hatasfoka.
Nem kell vitatkozni,nem nehez,egy szazalekos szamot csak le tudsz irni.
Mar ha tudod.
De szerintem halvany fogalmad sincs.🤔
azért a 6 liter nem olyan rossz, nekem a tavaszi terepjárós átlag kb 16 liter volt 😂
Az én ócó inverterem üres járatba 80 watt körül mutat, de 120 000 Ft volt csak 😁 egy jó svájci inverter csak 20 wattot fogyaszt, viszont 1 millió... mikor is térülne meg? 🤔 🤣
6 literből több mint négyet a levegőbe pazarolsz el... bár igazad van, mi történhet? max lassabban szaporodik az arany otthon 🤣
Sokkal hamarabb eljutunk oda, mint gondolnád...
Tudod, mekkora egy 4*4 méter szobában elférő atomerőmű teljesítménye? 100 MW...
ezek a kínai vackok 10% felett elégetnek annyira szar a hatásfokuk
ha csak üresen van az 30-100w nagyságtól függően, nekem 50w eszik úgy hogy semmi sincs rákötve
szóval kicsi hibával de szinte jól mér mind a kettő
És ennyi elég is.Kit érdekel a hatásfok,x literért kapok 100km-t
Nekem a napelem inverter 2400 watt alatti fogyasztást ír ki, mikor a kocsi műszerfal azt írja, hogy 2000 wattal töltöm. Ennél pontosabban nem méregettem, valszeg egyik érték sem hiteles.
szerintem csak sóher a pina tartásért fizetni
de lehet az is közrejátszik hogy irigy is jót tenni bárkinek is
Képzeld el milyet nevetnél,már ha eljutnál odáig a mai számokon mikor mondjuk egy cipősdoboz nagyságú akksi képes lenne biztosítani 800km-t.
A Szu-22-ben lúgos akku van. Vagy volt. Az orrfutó aknában van elhelyezve, télen mindig le kellett vennem a kabátot, mert azzal én már nem fértem be szélességben.
Hát ez egyértelmű, hogy egy geci bútorboltos. Szerintem barátnője is ezért nincs, mert irigyli ha a másik is élvezi 😅
Aki otthon tölti, az pont meg tudná nézni, ha akarná, mert akinek van elektromos autóra pénze, annak gondolom nem akadály egy fogyasztásmérő beszereltetése abba az áramkörbe.
De feltételezem, azokat meg pont nem érdekli, mint ahogy engem sem, hogy a beletankolt benzin energiatartalmából számításokat végezzek. Annyi amennyi, slussz.
zolinak csak úgy tudnál megfelelni ha valami kiégett villanyos kocsit vennél és évekig szopnál vele heti 30 órákat mire úgy ahogy rendbetenéd
neki csak akkor jó ha nem jó 😂
Ez tényleg így van. Egy teleporterrel járni sokkal gyorsabb mint autóval. Villanyautók sehol sincsenek az azonnali átsugárzáshoz képest. De ha autóval megy és messzire kell menni, akkor az úgy is több óra út akármivel. Abba pedig belefér egy 15perces töltés hogy odaérj. Ha nem fér bele akkor meg úgy sem rád van szüksége, hanem mentőre, az meg nem bécsből megy.

A másik, hogy ha mindenki tudja az emberről, hogy villanyautója van, akkor eleve nem hívogatják ilyen faszságokkal a haverok, én meg nem fogom kiábrándítani őket 🤣
Érdekességképp, most értem haza a pécsről, 240 kilométer 2h 45 perc, ez 87-es átlag 😃 ebben nincs pálya, van viszont 10 kilométer pécs belváros.
100 % töltésről indultam, a képen a megtehető táv.
melóba járni egy leaf teljesen jó lenne, kicsit szűkös a nagy belemnek de még épp beleférek
pl egy ilyen 1 évi munkabérbe bővel belefér szóval nem egy nagy drágaság:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/nissan/leaf/nissan_leaf_visia_40kwh_automata-22604768
hetvenezve eszik max 15 kwh 100km ami nagyjából egy ezres