Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem feltétlen szarokat vesznek, inkább szerintem feleslegesen. A boltokban nem azok a termékek vannak.mint régen, és már nem.is lesznek. Tehát ez alapján nem tudsz minőséget vásárolni. Alapjábanvéve a lidl még igy ahogy normális árut ad, de oda se a kertekből frissen kiásott krumplit viszik
Na várjál. Nem az a baj, hogy sokat vesznek, hanem inkább azt, hogy mit. Primőr, szarrá, ultrafeldolgozott szemetet, felesleges vackokat, ez INKÁBB a jele a szegénységnek és a mindenszarizmus általi elégedetlenségnek.
Képzeld el, ha nem is élnének ilyen szarul, akkor mennyi értékes és jó minőséget vennének a buzik.
Késő délutánra hátha sikerül mimdenkinek végigvinni a gúlélő programot
Na ez fasza,be kell mennem ablakmoso cuccert,meg napolyiert.🤣
Most egy tesla vagy egy bmw ix 3 hogy áll hatékonysagban?
A lidlben kitört az apokalipszis, 3 nap zárva tartäs után minden pénztár megy és hosszú sorok,parkolóban hely nincs . Mindenki megevett mindent, elfogyott a budipapír, túlélésre gyúrnak. Az a furcsa karácsony elött pont ugyanez volt a kép. De szarabbul élünk😆
Lehet.
Felhasznált anyagok, technológiát.
De nem csak motorból áll az elektromos autó. Az akkumulátor technológia fejlődik, vezérlőrendszerek, szoftverek.
Rendszerben kell gondolkodni, úgy pedig a hatékonyság leginkább a hatótávban mérhető.
Oszt mennyivel lehet meg egy elektromos motor hatekonysagat novelni?
Szerintem az utolsó 30 év csiszolása csak a sötétzöldek miatt van, az utolsó 40 évé meg a vásárlói igények miatt.
De ezt mondtam a kérilacinak is soxor, hogy nem az autóról beszélünk, hanem az autózásról, aminek szerves része a tankolás, legyen az bármi. Mint az egészségügyben az áram. Anélkül nincs fogfúró, nincs CT és nincs gyógyszerkutatás. Lehet jó az elektromos autó, ezt én speciel soha nem tagadtam, sőt, de a másik 50% feltétel még problémás, és nem is kicsit problémás.
az ev1 30 éve volt sorozatgyártásban, igaz elég rövid sorozat volt....
10éve inkább a nagyon intenzív csiszolgatás van szinte minden hétre jut egy-egy csoda a témában
Azt tudják egy kézzel enni?
(Mert a másik az elsütőbillentyűn van.)
Elterjed, mert jobb mindenben.
Mennyi ideje csiszolják a benzineseket? 100 éve? és a villanyosokat? 10...
Faxt, az őrök ott is jó kaját kaptak 😁
A teteje egész piros, a leve meg áttetsző, őz színű 😀
Felénk ez az alap...
Ja, kurva boldog lennék az utolsó 0,01 másodpercemben, amikor a fejemre dől egy ilyen cuccos, hogy a sofőrt nemsokára jól elverik majd miattam.
Jaja, van, aki úgy megszűri, hogy tök átlátszó, meg van, aki főzés után csak átmeri tányérokba.
Az akkus autó is eleve drágább, igaz, csak kényszer meg terror révén terjed el majd egyszer.
Oswieczimben megennéd.
:-)
sosem értettem ezeken miért kell problémázni, ha balesetet okoz akkor jelentősen meg kell bírságolni, esetleg jól meg is verni(keletebbre ebből jobban értenek)
aztán ennyi
ha nem lenne tiltott akkor még lehet lassabban és ezáltal biztonságosabban is mennének nem akarnának minél előbb hazaérni

amikor az 500 kilós futón 1500 kiló van azon érdekes módon senki sem problémázik mert nem annyira látványos
vagy amikor az opelba bepakoltam másfél raklap térkövet 😂
annyi előnye lenne hogy nem kell minden kocsiba 70-80+kwh akku azért mert a sok idióta usernak 5-600km hatótáv kell mindenáron amiatt hogy évente 3x megy ennyit egyszerre
olcsóbb is lenne, kevesebbet is fogyasztana a gumi se kopna annyira és a futómű is tovább tartana, szóval csomó előnye lenne hosszútávon

amúgy ezek a pár perces töltésekhez mindig kell egy optimális állapot, eddig mi is csak cikkekből meg hallomásból tájékozódtunk, de azért a valóság sokszor mást mutat
igaz ha hosszútávra megy az ember akkor azért az állapotok optimálisak és tényleg gyors a töltés
Jakutföldön lehet, hogy nem is problémáznak ezen.
Ahogy gyosul a töltés így feleslegessé is teszi, már rég beszélnek pár perces 5-600km-es hatótávú töltésekről.
Piros kocsonya? Engem meg az lepne meg, nekem a kocsonya egy megdermedt húsleves az meg felénk fehér. 😁
mert nem mind egyforma kialakítású.....
amúgy ötlet szinten nem rossz, legfőképp hogy ha a kapacitást is lehetne választani
pl a városban futkosni elég a 30as akku de ha megyünk évente 3x a nagymamához 300km távra akkor arra lefoglalunk egy 80as akkut
nagyvárosokban egy normális applikációval simán életképes lehetne
csak a kocsi gyártók úgy tűnik idióták, pedig még olcsóbb is lenne az akku ha mind egyforma lenne
Az akku cserélős renccer drágább lenne, mint a jelen tőtős. Így sose fog elterjedni