Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy sötét szobában nézz egy fekete képernyőt az lcd-n... világít, b+... 🤣 sőt bevilágítja a szobát. Ennyit a képéről 😁
Nem a tömegizlés hanem a megfizethetőség(kezeit széttáró)
Emlékeim szerint a plazmának léptékkel jobb képe volt mint most az lcd-nek. Elég nehéz is volt megszokni az lcd-t. Számomra minőségi romlás volt.( Kezeit széttáró) De én is csak egy àtlag ember vagyok a jóhoz könnyebben hozzászokok mint a rosszhoz 😆
Nálam azért ment a plazma mert egyik pillanatról a másikra ketté repedt a képernyő. Aztán utána már csak lcd-t lehetett venni. Nálam ami működik az marad( kezeit széttáró) sőt még áldozok is rá 😆 A 20 éves képcsöves tvmhez holnap jön a távvirgács 😅
Mert nálun nem olyan érdekesek az utcai jelenetek (kezeit széttáró) az nem ér fel azzal míg nálunk a szomszéd kitolat a szuzukival míg nálatok a drogos részeg cigány nekimegy lovaskocsival a házfalnak 😅
Nekem a mai napig az van, most is azt nézem épp... amire lecserélném, esetleg oled, az 1 milliónál kezdődik. Az már elég jó.
akkor az az ingyen tv valamiért nagyon szar lehetett.......
utcai jelenetet miért nézzek tévén??? kimegyek az utcára aztán ingyen nézhetem ameddig csak szeretném
a filmeknek pont az a lényege olyanokat lásson az ember amit a való világban sosem lát
Te bleki? Miért van az, hogy szelektálsz 😆 ha a kawa hozzászólását belinkelted nekem amit én egyébként látok akkor az enyémet mért nem linkelés ki, hogy ő is lássa 😄 Hátha meggondolná magát és visszavonná az érthetetlen tiltását így kb. Másfél év után 😅
Ini én nem tudom de arra emléxem a plazma után az LCD egy minőségi romlás lett. Nyílván azóta már hozzászokotam de emlékeim szerint jobb benyomást keltett a plazma(kezeit széttáró)
Hát ha computer grafika rajzfilmet nézel rajta, akkor jó az LCD is 😁
Nézz egy utcai jelenetet, arcot, bőrtónust...
Mindig arra gondolj, mikor ilyen csiricsáré képeket látsz a tv-n, hogy ha kinézel az ablakon, látsz-e olyat?
Na, az lcdhez képest a plazmán az a hajszál még élethübb volt. Melegebb, teltebb képek voltak.
én ehhez nem értek, láttam kb 5 plazmatévét ebből négyet a boltokban
az a lényeg nem tetszett mert semmivel se volt jobb mint a csöves tv képe
az hogy miért volt szar nem tudom, elállította a gyerek, vagy a sugárzott műsor volt a szar, vagy a tévé volt a szar fogalmam nincs
de ami ingyen se kell elhiheted, hogy nem volt jó

nekem az első lcd tv kb az avatar film megjelenése előtti években lett vásárolva, ott azért nagyon látszódott hogy a csöves tv-hez képest óriási a minőségi ugrás, az lcd tv-n minden egyes hajszál látszódott az embereken
az volt az első lg lcd tv ami pendrivéről tudott avi filmet is játszani aztán ez az avatar volt az első hd film amit megnéztem rajta
persze a gyaloggaloppnak kurvára mindegy volt hogy lcd tv vagy csöves tv nézte az ember 😂
Szoljon valaki az asszonynak hogy kösse meg......
Miért, te voltál már olyan moziban, amelyikbe besüt a nap?
Vitán felül a plazmának a legjobb a képminősége, mára talán a legjobb oledek elérték. Persze az utolsó generációs Panáról vagy Pioneer Qróról beszélek... cssk kábé 5x annyiba került előállítani, mint a hasonló méretű lcd-s szarokat. Aztán a tömeg ízlésű igénytelen fogyasztó döntött, és győzött az LCD.
Igazából plazma panelt se mindegy ki csinált. Nekem volt 3 pana, azok nagyon jók voltak. LG, Sony még ami említhető volt. Samsung sose tudot jót csinálni se plazmát se lcd-t.
ez olyan volt mint amikor rásüt a nap a tévére, matt és életlen, semmivel se volt jobb egy átlag képcsövestől
nem emlékszem már mekkora volt de jó nagy a 72es tévénktől nagyobb volt és sokkal nehezebb
Pedig a plazmának volt a legjobb képe. Bárki bármit is mond. Az enyémet egy filmrajongó vette meg, mikor már kiment a divatból, és azért mert a filmeket azon a legjobb nézni, szerinte. A nagy nehéz, de nem annyira mint egy nagyobb képcsöves.
Pipiról megint levette valaki a pórázt 🤣
Amerikába. Kaliforniában van az a bizonyos Edison-féle izzó.
Baszki,mi folyik itt ..,......
plazma nekem ingyen se kellett
amikor megjelentek ezek az lcd tévék ismerős lecserélte a plazmát aztán mondta hogy ha elviszem nekem adja, de vigye akinek 2 anyja van olyan buzi nagy és nehéz volt, plusz én nem voltam annyira elragadtatva a képminőségtől
🤣
még csak 20(óranézegetős) amikor ide költöztünk akkor vettem a konyhába. A konyha sarkában egy fali konzolon teszi a dolgát ma is hiba nélkül(kezeit széttáró) A hálószobába az asszony képcsöves tévéje volt az akkor lehetett kb. 15 éves. Szerintem fél éve lakhattunk itt aztán megadta magát.(kezeit széttáró) Akkor vettem helyette egy nagy plazmát volt vagy 40 kiló beszartam mire az emeletre értem vele. Biztos ami biztos alapon állványcsavarral raktam fel a konzolt a falra le ne szakadjon 😅 Aztán egy idő után egyszer csak keresztbe reped a képernyő és szikrázott 😅 utána lett ledes. Helyi boltban vettem kiszállításra. De mondtam úgy veszem meg ha a régit leszedik és elviszik ahová akarják 🤣
blekikém igazán köszönöm. 😆 De mond meg a nyomi kawának, hogy én nem tiltottam sosem ezért látom amit ő ír 😅 Ő tiltott igazából szerintem azt sem tudja miért akár ha kedve lenne hozzá vissza is vonhatná a tiltást, hogy értékes hozzá szólásaimat olvasva legalább pallérozná az elméjét. Nekem sosem volt kawával semmi bajos sőt kifejezetten kedvelem. A tiltását azóta sem értem. A mamlasz-kawa féle tiltás az a kábeldobom miati anomáliára vezethető vissza azon vesztek össze, hogy mitől gyulladt ki majdnem az egész kábeldob a szoba közepén amikor összetekerve épen terhelési próbát végeztem, hogy bírni fogja e az újonnan bojlernak kialakított vezetékem. 3 hajsütő két vasaló és 3 hajszárító volt a terhelőeszköz. A konnektor és a vezetékek a falban kiválóan bírák az összetekert kábeldob amit elosztóként használtam az kevésbé mert majdnem össze is olvadt mire megéreztem a füstszagot 😅 Na szóval az egyik azt mondta indukciós jelenség a másik meg azt, hogy ellenállási melegedés plusz rosz hőleadás. én nyilván nem tudtam rá a választ hisz ezért kérdeztem 😅 Szóval ilyenért tiltották egymást 😅 Kawa engem meg azért tiltott mert amikor eladtam egy dobozos autómat adott év december 27-én és a hivatalok zárva voltak így lejelenteni nem lehetett volna csak következő éveben. A kérdés az volt, hogy az adásvételi időpontja (tulajdonjog viszterhes átruházás) ami számít a súlyadó megállapításnál, vagy a hivatalban történő névreírás időpontja(átvezetés) ami számít. Mert ugye a törvény az úgy szól, hogy akinek valami január 1-én a tulajdonában van azé az éves adófizetési kötelezettség. Én azt mondtam, hogy szerintem így év végén csöcsre megyek mert eleve 2 hét a kötelező átíratási idő tehát a gépjármű a következő év első hetében hivatalosan még a nevemen lesz ezért arra gondoltam nekem kell fizetni a gépjármű súlyadóját a következő évben. kb. 3-an még velem együtt ugyanezen az állásponton voltak a másik tábor azt mondta(szerintem ez is kb. 3 ember lehetett 😆), hogy az adásvétel időpontja ami számít és nem az, hogy a hivatal mikor állítja ki a forgalmit az új tulajdonos nevére, eképp nekem nem kell fizetni a december végén eladott gépjárművem súlyadóját a következő évben. Még csak szó szót sem követett(kezeit széttáró) 3 szor leírta egymás után én meg háromszor azt válaszoltam, hogy pontosan nem tudom csak nekem így rémlik ezért kérdeztem. Ha biztosan tudom meg se kérdezem. Aztán ezen annyira felhúzta magát, hogy letiltott 😅 A másik 2-3 fórumostársunkat aki velem értett egyet az vajon miért nem tiltotta ezen alapon? 😅 A fura az, hogy előtte pár órával veszekedett valakivel majdnem anyázásig fajult a dolog azt meg nem tiltotta 😅 Na mind1 én álltam közel valószínű azért én kaptam a pofont 😆 ez pont ugyan olyan volt amikor bogyó a semmiből leanyázta kawát ennek mondjuk azóta sem lett megoldása bár be lehet tudni a 3-4 kovidvakcinának fene se tudja mennyire bomlasztotta szegény bogyó elméjét 😅

Távirányítóra visszatérve megrendeltem egy pont ugyanolyat, mivel a laca féle grafitos satírozás nem vezetett eredményre.
Ma reggel(óranézegetős) már hívtak is a távirányító websop-ból, hogy csúszott egy kis hiba a megrendelésbe. Mert pont így kinéző távirányítójuk már nincsen. De küldenének egy másikat amit felprogramoznak és jó lesz a tv-hez(meghajlós) Azt is áttárgyaltuk, hogy ha a megrendelt távirányító ikertestvére annak ami beszart akkor az pont ugyanúgy működteti a tv-t és nem kell foglalkozni a fantázianevekkel még akkor sem ha nincs az általuk felsoroltak között. 😅 Szóval a tek-wúd egy világmárka biztosan ma vezetés közben megsaccoltam, hogy ez a tv 20 év alatt nálunk 20-25 ezer órát üzemelt(meghajlós) Szóval ez a tv-k hajdú mosógépje 😅 Ha még élek 20 évet lehet elküldöm angliába a tűzoltóságra a 120 éve világító izzó mellé, hogy ezt is be lehet fogni és kerek évszámnál születésnapot ünnepelni a tiszteletére 😂