bármilyen állásban van mindig össze vissza töröl
lehet lefelé mozgatni meg tekergetni egy biszbaszt rajta
másik irányban csak egyet töröl és visszaugrik
szóval nincs olyan mint az opelon hogy lassú-gyors-kurva gyors
én mindig megrémülök amikor a lassú törlésből egyszercsak elkezd össze vissza törölni
Ha bekapcsolod akkor leall ha nem esik,elindul ha esik,gyorsit ha beersz a kocsi moge es telivsgja,ha kikapcsolod a karral nem torol.
Nem egy phd szakdoga.
Ellenben lejjebb van a tukor.
Na igen,a vw csinált egy saját rendszert a 0-ról,ami időbe telt nekik.Kínaiak meg vettek egy készet,jobb esetben,de az sem lenne meglepő ha lopták volna.Szóval inkább álljon ott egy évet az a több ezer darab autó minthogy kiadták volna gyakorlatilag használhatatlan állapotban.
"Az ADAS (Advanced Driver Assistance Systems – Fejlett Vezetéstámogató Rendszerek) olyan elektronikus biztonsági technológiák összessége, amelyek kamerák, radarok és LiDAR szenzorok segítségével segítik a vezetőt, növelik a kényelmet és csökkentik az emberi hibákból adódó balesetek kockázatát. Vészhelyzetben figyelmeztetnek, vagy beavatkoznak a jármű irányításába"
Talán ezeket a szoftveres gondokat (ami nem széria hiba, hanem egyedi esetek) megoldják gyorsan - minden esetre gyorsabban, mint a VW, akinek 1 évet állt több 1000 legyártott új autója, mert nem tudták a sw-t megcsinálni... 🤣
Te honnan tudnád,hát egy két centis kiálló csavar sem tűnik fel,lehet azt hitted akasztó.Arról nem beszélve hogy nem neked kell ismerned,hanem a szerelőknek.
Ismeretlen, neked biztos, de nekem is az volt... viszont mire én megvettem, addigra már nyugaton meg kínában eladtak belőle millió darabot 😁 gondosan nézegettem a netet, tele van-e hibákkal az autó, de nem... és azóta sem hallottam tipikus hibákról.
lehet lefelé mozgatni meg tekergetni egy biszbaszt rajta
másik irányban csak egyet töröl és visszaugrik
szóval nincs olyan mint az opelon hogy lassú-gyors-kurva gyors
én mindig megrémülök amikor a lassú törlésből egyszercsak elkezd össze vissza törölni
Nem egy phd szakdoga.
Ellenben lejjebb van a tukor.
kurvára idegesítő
Mondjuk figyelem a szervizes videokat.🤣
Ez a Toldi dizelszerviz jo musor. 😆