Ha ismernél, tudnád hogy világéletemben rühelltem mindent, ami kínai.... most az van, hogy inkább elfogadom és használom a változást, ha már tenni ellene nem lehet.
Szó szerint?Hát ezt máshogy nem is lehet," nem éltél a szocializmusban..."
De,éltem.Fogalmaztál volna úgy hogy gyerek voltál és nem sokat tapasztaltál belőle.De az a helyzet hogy bőven érzékeltem gyerek fejjel is a változást.
81-ben születtem,és például ott voltam Győrben mikor apám bizniszelt a kivonuló katonákkal.Hivatalosan meddig volt szocializmus?89-ig,és 90ben volt az első választás Szóval ha 81ben születtem és 89-ig volt szocializmus,akkor nem kell hozzá nagy tudás hogy rájöjjön az ember éltem a szocializmusba.
82-ben születtél hülye gyerek, biztos 3 évesen már vágtad a nagy politikát 🤣 85-ben már lófax se volt a régi szocializmusból, 89-ben meg el is tűnt hivatalosan (persze csak elvileg)
Nem, legalábbis papíron mivel a munkahelyteremtés nem kell, hogy gyártásbővítéssel, fejlesztéssel járjon hanem plusz pozíciókkal kell járni akár a robotizálás ellenében os, tidom ez nem életszerű, de elvileg ez lenne a lényeg különben tilos támogatni a gíárakat az eu-ban és mivel kínában támogatják ezért vannak vagy lennének a pluaz vámok ellenük.
Igen szét fogják baxni európát... európa versenyképtelen, lehet ezen most már nyavalyogni, de inkább a nagy jólétben kellett volna tenni valamit, amíg lehetett... például nem kiszervezni az összes gyártást kínába, a rövid távú haszonért.
Ahogy írtam, ha igaz akkor ez csak a kezdete a tesla végének, 2-3 év és már alkatrészt sem gyártanak sehol, ezért nem szabad egy globális cégnek 1 ember aki ráadásul elég kiszámíthatatlan is kezében lennie twljes döntési jogkörrel, ki kéne zárni a vezető testületből különben tényleg végük........hacsak holnap nem jobb lábbal kel és kijelenti, hogy megépítik a-z-ig az egész abc-t.
https://a.aliexpress.com/_EIao7Dw
https://www.facebook.com/share/r/1K1fZ74B6z/
De,éltem.Fogalmaztál volna úgy hogy gyerek voltál és nem sokat tapasztaltál belőle.De az a helyzet hogy bőven érzékeltem gyerek fejjel is a változást.