Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ismernél, tudnád hogy világéletemben rühelltem mindent, ami kínai.... most az van, hogy inkább elfogadom és használom a változást, ha már tenni ellene nem lehet.
Na,az jó,kinaban is vannak jo dolgok.🤣
Kinai. A feliratok is, gondolom a tyukok detto.
Lehet nem kinai hanem vietnami,de tök jok,es csajszik.......

https://www.facebook.com/share/r/1K1fZ74B6z/
Thx......tényleg nem eri meg.
Zolinak 3.
Pedig másfél oldal sincs.... A szokásos amúgy. Nem maradsz le semmiről, kb. mint amikor a délutáni szappanoperából kimarad egy rész.
A tesla feladja,a mamlasz meg szokás szerint szopkodja a kínaiak faszát.
Szó szerint?Hát ezt máshogy nem is lehet," nem éltél a szocializmusban..."
De,éltem.Fogalmaztál volna úgy hogy gyerek voltál és nem sokat tapasztaltál belőle.De az a helyzet hogy bőven érzékeltem gyerek fejjel is a változást.
Nem olvasom vissza,most miért rágjátok egymást?
Ja, bocs elfelejtettem, hogy te mindent szó szerint veszel... igen, éltél, kisgyerekként. Biztos jól láttad az ingadozó rendszer fogyatékosságait 🤣
81-ben születtem,és például ott voltam Győrben mikor apám bizniszelt a kivonuló katonákkal.Hivatalosan meddig volt szocializmus?89-ig,és 90ben volt az első választás Szóval ha 81ben születtem és 89-ig volt szocializmus,akkor nem kell hozzá nagy tudás hogy rájöjjön az ember éltem a szocializmusba.
82-ben születtél hülye gyerek, biztos 3 évesen már vágtad a nagy politikát 🤣 85-ben már lófax se volt a régi szocializmusból, 89-ben meg el is tűnt hivatalosan (persze csak elvileg)
Amúgy ez nem az, megéltem pár cégnél az említett esetet és nem legális csak hát mindig vannak mérnökök, főnökök akik fillérekért kijátszák a cégüket.
Na na,a saját magyar bérekhez nézd az audi dolgozóinak fizetését.Be más országéhoz!Nagyon nem gombokért dolgoznak.
Nem, legalábbis papíron mivel a munkahelyteremtés nem kell, hogy gyártásbővítéssel, fejlesztéssel járjon hanem plusz pozíciókkal kell járni akár a robotizálás ellenében os, tidom ez nem életszerű, de elvileg ez lenne a lényeg különben tilos támogatni a gíárakat az eu-ban és mivel kínában támogatják ezért vannak vagy lennének a pluaz vámok ellenük.
Miért ne éltem volna,már a matek sem megy?
A számok nem ezt mutatják.
Ha támogatnak egy új üzemet, ahol lesz kétszáz új munkahely, akkor nem a gyártást támogatják? 😄
A vw már letérdelt.
Direktben a gyártást és értékesítést nem lehet hanem a munkahelyteremtést, mondjuk, hogy a felhasználást mennyire ellenőrzik az más kérdés.
Igen szét fogják baxni európát... európa versenyképtelen, lehet ezen most már nyavalyogni, de inkább a nagy jólétben kellett volna tenni valamit, amíg lehetett... például nem kiszervezni az összes gyártást kínába, a rövid távú haszonért.
Ahogy írtam, ha igaz akkor ez csak a kezdete a tesla végének, 2-3 év és már alkatrészt sem gyártanak sehol, ezért nem szabad egy globális cégnek 1 ember aki ráadásul elég kiszámíthatatlan is kezében lennie twljes döntési jogkörrel, ki kéne zárni a vezető testületből különben tényleg végük........hacsak holnap nem jobb lábbal kel és kijelenti, hogy megépítik a-z-ig az egész abc-t.
Nem komolyan kérdezem, komolyan gondolom.. 😁