Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanaz a puska szelepház is
eredetileg egy fém lap volt kemény gumival bevonva a 001-ben, majd később a 002-es szelepházában volt a műanyag tömítés
találtam embert aki csinált de az eresztett az első párszáz lövésig, utána kicsit jó volt majd szétverődött
az eredeti gumis hónapokig megtartotta a gázt, ez annyit eresztett hogy ha délelőtt betekerted a patront délután már nem maradt benne semmi
amióta nincs csere patron drága vele lőni, régen párszáz ft volt a csere
átfejtővel 5 kilós palackkal lehetett volna használni akkor szerintem patronok nélkül 300 lövés tuti lett volna benne
ha egymás után lőttél 20 felett már tiszta dér volt a szelepház, buherálni nem nagyon lehetett mert a nyomás zárta el a szelepet, és hiába volt erősebb rugó nem tudott több gáz kijönni mert a szelep átmérőn nem lehetett változtatni
gyengíteni lehetett mert akkor nem ütötte meg úgy a golyót, de a végtelenségig nem lehetett erősíteni
a pcp puskákon is külön szelep van a 7,5 j meg a 16j lövésekhez
én arra gondoltam a szelep belső részében a kis csövecskében ahol a golyó és a kis rugó volt oda fagyhatott a szénsav és nem mindig ugyanannyira nyitott ki, itt a század mm is sokat számított
de a habpatront végig ki lehetett lőni ami kb 60-70 lövés volt mert ugye sosem egyforma gázmennyiség volt benne simán voltak +-2g eltérések is
ha jó lenne a szemem lenne egy fasza 32j pcp pisztoly itthon de így elég a crosman is nehezéknek
Nekem a puska változat volt, abban is tönkrement a teflon tömítés, esztergáltam fúrógépben, jó is lett.
Eladtam már vagy hat-nyolc éve, drága volt vele lövöldözni, meg szabadtéren szart se ért
Nem hiszem hogy attól lassult le... CO-s légfegyvert pont azért találták fel, mert ha tele van a patron vagy csak egyetlen csepp folyékony gáz van még benne, addig ugyanannyi a nyomása... ezért verseny közben nem mászott el a sebesség. Egyszerű, nagyszerű, a hőmérséklet változást nem bírta, de az beltéri lövészeten nem számított.
Akkor hűlt csak a patron, ha szét volt buherálva és túl sok gázt engedett ki egy lövésre
miután tönkrement a szelep tömítése a fégnek é sehol nem lehetett hozzá kapni(egy 8mm műanyag lapka, max 50ft) lett helyette egy ilyen:
https://www.combat-zone.hu/cro...
na ez csapnivalóan szar a féghez képest, gyerek lövöldözött vele kisebb korában azóta is a szekrényben hever, meg sem közelíti a fég pontosságát
kólás dobozt eltalálja de 1 forintosokat nem kell lőni vele 15 méterről
nézegettem teszteket és kb mindenki azt mondta hogy nem látszik jól kint az olcsó pirospont
aztán ezek hol erdőben baszakodnak hogy raklapvárosban meg a tököm tudja hol
amúgy nincs elfelejtve kellene rendes pirospont csak én még nem találtam meg az igazit
amúgy nem hinném hogy sokkal olcsóbb neki a műanyagpuska mint a sigsauer
a patron házat be lehetett fogni a satuba így nem mozdult el az elsütéskor
ez olyan cső volt hogy a megfelelő lövedékkel 20 méterre kb 6mm lyukba ment az összes lövés
de pl a fosadék gamo lövedékekkel már volt 3 centi szórás
nekem 15 méterre volt belőve szóval 10-20 méter között az 1 forintos mindig megvolt
a nagy hibája az volt hogy lefagyott a szénsav ha sokat lőttél egymás után és emiatt kisebb volt a nyomás és végül érezhetően lassult a lövedék
ezt ki lehetett küszöbölni a habpatronnal, az nem fagyott le és mindig pontos volt
Akkor keresd meg, mert 100 rugóért mennek használtan... 😁 ha jó...
Volt egy pont ugyanilyen is. Na az nem az mhsz nél azzal már a tanyán lövöldöztünk. Fasza fém tokja volt a hozzávaló kulccsal jött le a szódáspatron tartója alul az a fémhenger. Kettő ment bele szembe egymással közöttük meg be kellett tenni egy átütő gyűrűt ha jól emléxem. Amikor rátekertem szisszent egyet majd kehült mint az állat 😀 sok lövést kibírt a két patron . Fogalmam sincs hová tűnhetett
Mondom, nagy a jólét 🤔 szaros airsoft puskára nem volt jó az olcsó red dot, nekem jó a 9 milisre 😄
Zsiromzat 😁 egyébként a dagadtak erősek szoktak lenni, ha én is egész nap 60 kilót cipelnék magammal pluszba, olyan erős lennék, mint a sörecet 🤣
Azt senki se látja élesen mind... 😄 az irányzékot kell jól látni, az a fontosabb.
Ez jó cucc volt a maga idejében, versenyben volt a németekkel. Ma már senki nem használ CO-st, pedig megvannak az előnyei
szemüveg van, avval jól látok messzire, de csak kb 2-2,5 méteren túl
azon belül szar
nem vészes mert 0,25-ös a lencse de célzásnál zavaró a homályosság
reddot meg sosem volt, végül rokon gyereknek se rendeltem mert nem tudtam eldönteni minlegyen
ezekben az olcsó vackokban nem volt sok bizodalom 100+ ezret meg nem támogatott a család
🤣
Ha nincs ami emlékezzen akkor hiába az edzés 😆
A látást túlértékelik. Ha homályosan is, de látod, akkor az elég a jó célzáshoz. Amikor már nagyon rossz a szemed, arra meg ott a reddot. Akkor csak egy helyre kell fókuszálni, arra meg jó a szemüveg.
Van izomzatod? 😮
tuti kellene előtte pár hét edzés
de ez is olyan mint a biciklizés, egyszer megjegyzi az izomzat és sosem felejti el 😁
amúgy inkább a szemem ami nem bírná mert romlik a látás már nem látom egybe élesen a 2 irányzékot meg a célt
Ki sem bírnád tartani most egy órán keresztül sem 😆
nem kell azt tartogatni
emeled fel már rajta van a cél irányában, kicsit túlemeled és ahogy engeded le egy pillanatra megállsz a célon és elsütöd és engeded le
nincs 3 másodperc az egész lövés
ilyennel volt hogy fél napokat lövöldözten
hát még megtartani. Én annó lődöztem légpisztollyal faternál az mhsz-nél de nem egyszerű sport. A 10-ik lövés körül érzi az ember, hogy van karja. A 15 nél már leszakad és minél hamarabb elsüti csak, hogy letehesse. 20 célzott lövés után elgondolkozik, hogy mennyivel jobb kispuskával hasalva lőni 😅
pa 63-al semmit nem lehetett eltalálni. Szerintem azt arra gyártották ha a tiszt öngyilkos akart lenni arra talán jó volt mert ha a halántékához szorította a csövet onnan talán célba ért a golyó 1 méterről már nem biztos 😅
Megis a legemlékezetesebb momentumod a szarós fenykép lett.🤔
Nem semmi palyafutas.
ez már betegség 😅 lehet pont arra van a gyógycukorka 😅
mindig csodálkozom a fegyverek iránti szakértelmeden 😅 Kb, mint a féllábú, félkezű zsírdisznó aki cigi miatti érszűkületben vesztette el a végtagjait a súlyától felállni már nem képes de üvölt a tv előtt amikor focimeccs van és sokkal jobban tudja, hogy kell focizni azoknál mint akik a pályán játszanak 😅 Mindig ez jut eszembe, amikor fegyver szakértesz hisz azt a nyamvadt egy évet sem voltál katona amikor kellett volna 😅 Ott fogdoshattad volna azt a kibaxot ak-t reggeltől estig egy éven keresztül. 🤣 Én őrkatona voltam szinte minden másnap hurcibásztam azt a szart valamiért engem ez nem érintett úgy meg mint téged ehhez képest még a kezdebe sem fogtál soha ilyet nem, hogy lőttél is volna vele 😅 A meglepkéken fizesd be magad egy élménylövészetre ott vagy 20 féle kacattal lődőzhetsz kedvedre amíg a pénzed tartja 😅