kawa70:
"Mondjátok meg a nyomi spur pipinek, hogy vezető réteg van a gumik alján, és lehet kapni javitófilcet vagy temun szemölcsöket, de grafit ceruza is jo rövidtávra vagy parasztba pillanatragasztóval alufóliát ragasztani a gomb aljára.
Ennek a felét a csetdzsipitije se tudja hajlongós vigyorgós integetös fejekkel."
Mondjátok meg a nyomi spur pipinek, hogy vezető réteg van a gumik alján, és lehet kapni javitófilcet vagy temun szemölcsöket, de grafit ceruza is jo rövidtávra vagy parasztba pillanatragasztóval alufóliát ragasztani a gomb aljára.
Ennek a felét a csetdzsipitije se tudja hajlongós vigyorgós integetös fejekkel.
mondjuk az is bexarás, hogy ilyen mint távirányítóbolt létezik 😅 Életembe nem halottam még róla. Abban a korszakban amikor a telefont szinte az összes tv távirányítására rá lehet tanítani nem tudom meddig lesz létjogosultsága. Ezek a maradi vén faxok ami meg én vagyok lassan kihalnak 😅
hát bexarás miket nem árulnak 🤣
Mondjuk a távirányító kompletten postával kerül annyiba mint a javítószett. 100 db gumipöttyel meg egy tubus ragasztóval meg nem sokra megyek ha húsz évente kell távirányítót foltozni 😅 Úgy, hogy inkább megrendelem a távirányítót amit kikeresett nekem a chat gpt.(meghajlós)
avval nehéz, még a pillanat forrasztóval is mert ha egy picit tovább tartja ott az ember a hegyet felválik a nyákról a réz, aztán tized másodpercekről van szó
nekem egy lidl páka van az ilyen finom dolgokhoz, ami amúgy egy rakat fos de a hőfokszabályzó miatt vettem csak meg
úgy fogy benne a réz hegy hogy már alig van pedig nincs benne 50 forrasztásnál több
bár ez az ólommentes forrasztóón a pillanat páka hegyet is eszi, nem tudom mi változott mert régen 10x ennyit kibírt ugyanaz az 1.5-ös mcu vezeték
A próbalámpa nem jelzi, a grafitos gumigombos műsor ilyen 100-200 ohm közötti ellenállású, a sípolós multiméter se sikít rá.
Amúgy át lehet forrasztani, vékony dróttal oda lehet huzalozni egy másik érintkezőpárhoz. A forrasztáshoz a vezetősávról finoman le kell kaparni a lakkot, alatta ott a réz. Arra lehet forrasztani.
kawa70:
"Mondjátok meg a nyomi spur pipinek, hogy vezető réteg van a gumik alján, és lehet kapni javitófilcet vagy temun szemölcsöket, de grafit ceruza is jo rövidtávra vagy parasztba pillanatragasztóval alufóliát ragasztani a gomb aljára.
Ennek a felét a csetdzsipitije se tudja hajlongós vigyorgós integetös fejekkel."