hát a nején egész elképedtem azt se tudtam, hogy van benne ilyen. Egyszer este jöttünk vele haza azt elbambulva elfelejtettem fényszórót kapcsolni amikor aktuális lett volna. Aztán ez magától felkapcsolt. 😅 De ügyes. Ha jönnek szembe lekapcsolja ha megelőz valaki szintén lekapcsolja ha beérünk lakott területre akkor szintén lekapcsolja(kezeit széttáró) Meg még olyat is tud ha indexelsz lassítasz, hogy fordulsz bevilágít a kanyarba 😅 hájeszokon felnőve nekem ez már űrtechnika 😂
na. szóval szerintem ha felfelé kattintasz egyet akkor aktív az automata ablaktörlő. Lefelé a fokozatok vannak az manuális állítás. A bajuszkapcsoló vége meg a hátsóablaktörlést vezényli.(kezeit széttáró)
na hogy is.(gondolkodós) ja igen. A hajeszok nem túl felszerelt gépek voltak. Elektromos ablak sem volt egyikben sem az utolsóban volt már klíma ami prémiumnak számított, meg a jobb oldali ajtóra is raktak tárolórekeszt ami szintén extrának számított 😅
Nem mátrix fényszóró van benne? Az kikapcsolja a paraszt irányába a pixeleket és nem vakít. Csak Tsanyit, mert az autópályán a szembe jövő kamionok lámpáját kitakarja a bokor, de a fülkéből látja az én lámpámat 😆
a tesla automata fényszóró se az igazi lakott területre beérve sokszor nem csinál tompított fényt
de ezt leszarom mert nem én vakulok 😂
de ez a toyota ablaktörlő kar kiborít teljesen
Hú bazz, egy Tu154-esen nincs ennyi variáció, pedig az még full analóg gép volt. Persze a gombok jók, a Tesla ezerszer átláthatóbb és kezelhetőbb érintőképernyője a probléma 🤣
na
ment a nej dolgozni aztán fotóztam
bármelyik állásban van a kar és a tekerő össze-vissza töröl
ez ilyen luxus kocsi aztán minden szar van benne
vagyis már 2000 után volt
20évé?Már javában elérhető volt az esőszenzor,a vw-nél legalábbis.Egy hiace tulaj persze 20éve talán olyan ujdonságnak örült hogy elektromosablak meg kp.zár.
nekem felfelé csak egyet töröl, és vissza is ugrik off állásba
lefelé van vagy 3 állás de mind egyforma, plusz a karon vannak ilyen forgatható gyűrűk azt is hiába tekergetem pedig van off állás akkor is megvadul néha a törlés
kurvára idegesítő ha töröl 20 másodpercenként aztán gondol egyet és mint a félőrült ide-oda kalimpál
szóval itt valami bajság van a fokozatokkal
nem tom.az én tojotám francia az tökéletesen működik. Nekem a bajuszkapcsolót ha lefelé nyomom egyszer bekapcsol az automata ablaktörlő. Ha még egyszer megnyomom lefelé akkor meg kikapcsol. A felfelé kezdem el kapcsolgatni akkor nincs automata ablaktörlő. Akkor jönnek a fokozatok. Az asszonyé annyival szarabb, hogy az már annyira automata ha esik az eső elindul magától nincs be-ki kapcsolója. Az enyém nem indul el csak ha egyet nyomok rajta lefelé de utána már nem kell hozzányúlni teszi a dolgát(kezeit széttáró)
Cseréld ki egy ki be billenőkapcsolóra 😁
Itt a leírása.
de ezt leszarom mert nem én vakulok 😂
de ez a toyota ablaktörlő kar kiborít teljesen
ment a nej dolgozni aztán fotóztam
bármelyik állásban van a kar és a tekerő össze-vissza töröl
ez ilyen luxus kocsi aztán minden szar van benne
vagyis már 2000 után volt
lefelé van vagy 3 állás de mind egyforma, plusz a karon vannak ilyen forgatható gyűrűk azt is hiába tekergetem pedig van off állás akkor is megvadul néha a törlés
kurvára idegesítő ha töröl 20 másodpercenként aztán gondol egyet és mint a félőrült ide-oda kalimpál
szóval itt valami bajság van a fokozatokkal
Egyébként nem tudom mi a bajod vele szerintem jó dolog.(kezeit széttáró)