Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki ilyen autót használ és nem ini meg pipi,akkor biztosan tudja hogy mikor mit hova kell kapcsolni.Csak ennek két embernek okoz problémát.
Szerintem nem való neked az a modern technika🤣
Cseréld ki egy ki be billenőkapcsolóra 😁
csak a német(meghajlós)
Ja,vegyetek német autót,azok meg tudják oldani rendesen.
igen erre nincs még jó megoldás. Egy teherautónak bevilágít. akkor manuálisan iktatom, hogy ne bosszantsam a sofőrt 😅
hát a nején egész elképedtem azt se tudtam, hogy van benne ilyen. Egyszer este jöttünk vele haza azt elbambulva elfelejtettem fényszórót kapcsolni amikor aktuális lett volna. Aztán ez magától felkapcsolt. 😅 De ügyes. Ha jönnek szembe lekapcsolja ha megelőz valaki szintén lekapcsolja ha beérünk lakott területre akkor szintén lekapcsolja(kezeit széttáró) Meg még olyat is tud ha indexelsz lassítasz, hogy fordulsz bevilágít a kanyarba 😅 hájeszokon felnőve nekem ez már űrtechnika 😂
ennyi pont elég(kezeit széttáró)
na. szóval szerintem ha felfelé kattintasz egyet akkor aktív az automata ablaktörlő. Lefelé a fokozatok vannak az manuális állítás. A bajuszkapcsoló vége meg a hátsóablaktörlést vezényli.(kezeit széttáró)
na hogy is.(gondolkodós) ja igen. A hajeszok nem túl felszerelt gépek voltak. Elektromos ablak sem volt egyikben sem az utolsóban volt már klíma ami prémiumnak számított, meg a jobb oldali ajtóra is raktak tárolórekeszt ami szintén extrának számított 😅
ja bocs nem neked akartam írni hanem ininek, hogy hogyan tudja kiiktatni 😅
Nem mátrix fényszóró van benne? Az kikapcsolja a paraszt irányába a pixeleket és nem vakít. Csak Tsanyit, mert az autópályán a szembe jövő kamionok lámpáját kitakarja a bokor, de a fülkéből látja az én lámpámat 😆
ennyi nekem is elég lenne
a tesla automata fényszóró se az igazi lakott területre beérve sokszor nem csinál tompított fényt
de ezt leszarom mert nem én vakulok 😂
de ez a toyota ablaktörlő kar kiborít teljesen
A német prémium megoldotta ennyiböl.🤣
Hú bazz, egy Tu154-esen nincs ennyi variáció, pedig az még full analóg gép volt. Persze a gombok jók, a Tesla ezerszer átláthatóbb és kezelhetőbb érintőképernyője a probléma 🤣
na
ment a nej dolgozni aztán fotóztam
bármelyik állásban van a kar és a tekerő össze-vissza töröl
ez ilyen luxus kocsi aztán minden szar van benne
vagyis már 2000 után volt
20évé?Már javában elérhető volt az esőszenzor,a vw-nél legalábbis.Egy hiace tulaj persze 20éve talán olyan ujdonságnak örült hogy elektromosablak meg kp.zár.
Nincs bajom vele,fasza.
igazából mind 2 jó(kezeit széttáró) Mondjuk ebbe neked nem lehet tapasztalatod 20 éve még nem volt ilyen 😅
Szóval mindkettő egy szar,az egyiknél kapcsolni kell hogy aktiváld,a másiknál meg mindig aktív és nem tudod kikapcsolni.
nekem felfelé csak egyet töröl, és vissza is ugrik off állásba
lefelé van vagy 3 állás de mind egyforma, plusz a karon vannak ilyen forgatható gyűrűk azt is hiába tekergetem pedig van off állás akkor is megvadul néha a törlés
kurvára idegesítő ha töröl 20 másodpercenként aztán gondol egyet és mint a félőrült ide-oda kalimpál
szóval itt valami bajság van a fokozatokkal
nem tom.az én tojotám francia az tökéletesen működik. Nekem a bajuszkapcsolót ha lefelé nyomom egyszer bekapcsol az automata ablaktörlő. Ha még egyszer megnyomom lefelé akkor meg kikapcsol. A felfelé kezdem el kapcsolgatni akkor nincs automata ablaktörlő. Akkor jönnek a fokozatok. Az asszonyé annyival szarabb, hogy az már annyira automata ha esik az eső elindul magától nincs be-ki kapcsolója. Az enyém nem indul el csak ha egyet nyomok rajta lefelé de utána már nem kell hozzányúlni teszi a dolgát(kezeit széttáró)
a belső visszapillantó alatti dobozt szétszeded és elvágod a kábelt 😅
Egyébként nem tudom mi a bajod vele szerintem jó dolog.(kezeit széttáró)
nekem meg a motorosan lehúzható ablak 😅