ezt megnézem mert 2 fajta "gyújtása" van
egy rövid gombnyomás megy a rádió usb meg mittudomén keztő gombnyomás világítanak a visszajelzők is, ekkor lehet old a kormányzár
nem az elem, a kocsi akku, mert amíg a motor nem indul be kormányzáron marad
szóval ha az akku kihal, vagy valami jeladó miatt nem indul be akkor nincs kormányzás
gondolom ha szét van bombázva a kormány burkolat akkor ki lehet iktatni valahogy
Már 2006-os bmw is ilyen volt... csak akkor oldott fel a kormányzár, ha betetted a kulcsot a helyére.. mondjuk az nem merült le soha... 15 év alatt egyszer sem cseréltem a távirányítóban elemet 😃 valószínűleg nem is elem volt benne
toyota corolla verso ilyen fullos extrás, a sima kulcsos sokkal jobb meg amiben nincs ennyi biszbasz, ezrével vannak az utakon
havernak az 1.6-ban 650ezer van és gyári minden része, lassan láncot kell benne cserélni mert kezd zajos lenni
amúgy a mínusz tizen fokokban is pöccre indult, úgy hogy 5 éve van meg aztán még gyertya se volt benne cserélve meg az az akku van benne amivel vettük
az asszonynak a tojotájában is meg lehetett fagyni. Nem tudtam normálisan beállítani rajta a fűtést. Szerencsére mióta a franciák gyártják a tojotákat is azóta ilyen gond nincs 😅
5 éve van meg a kocsi de eddig nem mentem vele egy métert se, amióta nincs opel azóta megyek vele egy keveset
szóval annyira nem érdekel a téma, csak furcsa
amúgy a kormányzár se egyszerű eset, mert ha lemerül az akku akkor nem lehet kormányozni se
pl leállsz valahol és kiveszed a távirányítót a lyukából akkor lezár, és csak akkor old fel ha visszateszed a távirányítót és gombnyomásra beindul a kocsi
szóval ha lemerült a kocsi még be se lehet tolni, vagy arrébb tolni mert nem lehet kormányozni
ez a túlzott technológia azért rejteget itt-ott meglepetést
és tuti fogok még találni egyéb furcsaságot is......
Ez már inkább bsi (vagy aminek hívják annál a kényelmi elektronikát) hibának tűnik, nekem az ablakot működteti néha rosszul, a scenicnél az ablaktörlőt és a ventillátort, bontóból vettel ezek megoldódtak.
Vegyél villanyautót 😃 akkor elakadhacc bátran télen 😁
Indulás előtt benyomom az app-ban a gombot, fűtés elindul. Kabát fel, cipő fel, kilép, ajtó bezár, garázsig kiballag - na ez alatt eltelik néhány perc, mire beülök, már meleg van.
ezt mondom én is hogy a lassú törléskor is is bevadul néha..........
működni működik csak kikapcsolni nem lehet
amúgy a fűtése se utolsó, ha megáll a kocsi hiába megy alapjáraton elzárja a fűtést aztán meg lehet fagyni a kocsiban mert hideget fúj, ahogy elindul a kocsi van fűtés is
nyáron a légkondi megy alapjáraton is azt nem kapcsolja le
állítólag ha megáll elzárja a külső levegőt hogy az előtted álló füstjét ne szívja be, de ez valamiért a fűtéscsapot is elzárja egyből, lehet azért hogy ne aludj el a dugóban
szóval evvel hóban elakadni nagy cumi lenne mert simán jéggé fagyna az ember mire kimentik
Biztos hogy működik.csak nem értesz hozzá. A japánoknál az off után az eső érzékelős intervallum mód van, annak érzékenysége, ezáltal üteme beállitható és ez sebesség függő is. Aztán jön egy fix lassu folyamatos törlés majd egy fix gyors. Ennyi kb.
Én csak az automatát használom, de rémlik hogy ha lassu fix van bekapcsolva és elkezd szakadni az eső és gyorsan mész akkor is átvált gyorsra.
Hibátlanul működik, bár néha kosz a szélvédőn be tud zavarni. Talán még a mosás használna.
ez nekem megvan könyv formátumban kb 4 centi vastag
de az automata kikapcsolás nem megy egyik állásban se mert a kassún is megmarhul aztán átvált villámgyors módba
szenzort kell leragasztani már látom
egy rövid gombnyomás megy a rádió usb meg mittudomén keztő gombnyomás világítanak a visszajelzők is, ekkor lehet old a kormányzár
szóval ha az akku kihal, vagy valami jeladó miatt nem indul be akkor nincs kormányzás
gondolom ha szét van bombázva a kormány burkolat akkor ki lehet iktatni valahogy
havernak az 1.6-ban 650ezer van és gyári minden része, lassan láncot kell benne cserélni mert kezd zajos lenni
amúgy a mínusz tizen fokokban is pöccre indult, úgy hogy 5 éve van meg aztán még gyertya se volt benne cserélve meg az az akku van benne amivel vettük
szóval annyira nem érdekel a téma, csak furcsa
amúgy a kormányzár se egyszerű eset, mert ha lemerül az akku akkor nem lehet kormányozni se
pl leállsz valahol és kiveszed a távirányítót a lyukából akkor lezár, és csak akkor old fel ha visszateszed a távirányítót és gombnyomásra beindul a kocsi
szóval ha lemerült a kocsi még be se lehet tolni, vagy arrébb tolni mert nem lehet kormányozni
ez a túlzott technológia azért rejteget itt-ott meglepetést
és tuti fogok még találni egyéb furcsaságot is......
Vagy csak nem ened való:))
Indulás előtt benyomom az app-ban a gombot, fűtés elindul. Kabát fel, cipő fel, kilép, ajtó bezár, garázsig kiballag - na ez alatt eltelik néhány perc, mire beülök, már meleg van.
működni működik csak kikapcsolni nem lehet
amúgy a fűtése se utolsó, ha megáll a kocsi hiába megy alapjáraton elzárja a fűtést aztán meg lehet fagyni a kocsiban mert hideget fúj, ahogy elindul a kocsi van fűtés is
nyáron a légkondi megy alapjáraton is azt nem kapcsolja le
állítólag ha megáll elzárja a külső levegőt hogy az előtted álló füstjét ne szívja be, de ez valamiért a fűtéscsapot is elzárja egyből, lehet azért hogy ne aludj el a dugóban
szóval evvel hóban elakadni nagy cumi lenne mert simán jéggé fagyna az ember mire kimentik
Én csak az automatát használom, de rémlik hogy ha lassu fix van bekapcsolva és elkezd szakadni az eső és gyorsan mész akkor is átvált gyorsra.
Hibátlanul működik, bár néha kosz a szélvédőn be tud zavarni. Talán még a mosás használna.
amúgy a wattburg tekerő kapcsolója volt a legjobb
de az automata kikapcsolás nem megy egyik állásban se mert a kassún is megmarhul aztán átvált villámgyors módba
szenzort kell leragasztani már látom