ezt meg lehet szokni, pl nyílpuskánál meg mindig lebillent az ember és csúnyán alá lő
miután megszoktam a focipályán át simán eltaláltam a céltáblát
pisztollyal nem sokat tudtam lőni mert a buzi törvényeink miatt nem lehet tartani még a hoki .22-est sem hobbi célra
havernak volt egy .22es smith and wesson avval érdekes mód inkább alá lőttem mint mellé pár dobozzal elszórtunk a csatorna parton
a fég co pisztollyal meg egymás kapásjelzőit lövöldöztük peca közben ha unatkoztunk 😁
haver el is találta egyszer a botot is mert béna volt
Pisztollyal nehéz lőni, mert rosszabbaknak három kg, jobbaknak másfél-két kiló a sütése, és sütéskor mindenképpen elhúzod oldalra... az oktatók azt mondják, a rossz lövések 90 százaléka sütési hiba.
a honvédségi pa pisztollyal a 30x30as táblát nem találtam el pedig a fég co pisztollyal a kis réz 1 forintost 10ből 10x eltaláltam
az ak karabéllyal nem emlékszem mennyit lőttem, csak az alsó széle közepe maradt meg bennem 😁
a toz8 3 lövésből 27 lett, az azért nem rossz mert ha jól emlékszem 50 méterre lőttünk
Akire meg egy egykilos repesztöltettel szererelt dronok vasznak az megtaltosodik.
Amugy dronellenes löszerrel es 3 löveses sorozattal eleg jo az eselye.
Azért 20 lépésről (kb. 15 m) egy galamb méretet (mondjuk 10 cm) 15-ből 10x el kell találni minősítőn, különben bevonják a tartási engedélyt...
Akik meg a dobogón vannak a versenyeken, azok ennyi távról galamb fejet (kb. 3 cm) találnak el, mondjuk 15-ből 14x 😮 és nem spec verseny fegyverrel, hanem közönséges 9 mm-esekkel.
Vannak ilyen mókusszemű emberek, apám is jól lőtt, volt apósom elképesztően amiről példát sem mondok mert nem hihető, de mindig mondta, hogy ő semmi az apjához képest aki horti tiszt volt és szolgálati pisztollyal 20 lépésről galambot lőtt, aki sokat gyakorol még kevésbé kiemelkedő képességgel is tud ilyet akinek még tehetsége is van hozzá annak agyaggalamblövészet ha időben észreveszi.
Az a helyzet hogy ezt már egy kettes golf is tudta,csak ott még relé időzített,nem can-bus.Szóval nem tudom az ini hol min gyűjti ezeket a tapasztalatokat.
ak-n nem szokott lenni.Van a gyari oldal szerelek az speci ruszki.
Van amikor a tokfedel ele raknak az eloágy ket felebol a felsore szabvany sint,erre megy a reddot.
Meg amikor a tokfedelet cnc rogzitessel latjak el es mehet ra a reddot.
A leveheto tokfedel nem alkalmas semmire mert ha leveszik mar ujra kell kalibralni az iranyzekokat.
én semmit nem tudok rajta úgyhagyni nekem minden lekapcsol egy idő után ha úgy is maradna. A világítás ugye eleve ahogy a motor leáll nincs világítás se. A belső világítások meg az összes többi szír-szar ami gyújtás nélkül is megy 10 perc múlva azok is lekapcsolnak.(kezeit széttáró)
pecás haver úgy járt hogy nem akarta az ajtót csapkodi ezért 1 kattintásra zárta
a belső fény ki is kapcsolta de az ajtóba épített piros lámpa nem kapcsolt ki és nem is látszott
neki beindult a kocsi de ha marad velem egész hétvégére akkor már nem mert alig tekerte
én kikötöttem az összes ajtó kapcsolót a pecás gépből mert abban is van lámpa az ajtóban
szóval azért megfelelő akarattal mindent lehet
amúgy ez a világítás automatán lekapcsol fasza dolog, ebben az a hiba hogy sosem lesz 2010 utáni kocsim.....
igaz pár ezerből a régit is meg lehetne ilyenre csinálni
nekünk volt hogy a gyerek amikor kicsi volt basztatta a belső világítást fent és mindig világított, az lenullázta az akkut úgy hogy 0 volt maradt benne
de a terepjárón is kihalt az akku amikor egész nyáron állt, pedig bírnia kellett volna mert csak 0.01 ampert vesz fel gyújtás nélkül mégis leseggelt teljesen 3 hónap alatt
opelon 2x maradt rajta a világítás 6 év alatt amíg vasaztunk mert a csipogója hol jó hol nem jó
szóval azért össze lehet hozni egy minimális balfaszkodással az akku kimerülést
miután megszoktam a focipályán át simán eltaláltam a céltáblát
pisztollyal nem sokat tudtam lőni mert a buzi törvényeink miatt nem lehet tartani még a hoki .22-est sem hobbi célra
havernak volt egy .22es smith and wesson avval érdekes mód inkább alá lőttem mint mellé pár dobozzal elszórtunk a csatorna parton
a fég co pisztollyal meg egymás kapásjelzőit lövöldöztük peca közben ha unatkoztunk 😁
haver el is találta egyszer a botot is mert béna volt