Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs tele sw hibakkal.
Miféle előny?Hatótáv,megbízhatóság?Vagy miféle előnyökről lehet itt beszélni,bármit csinálsz,mindegyik lemerül 3-400km után,mindegyik tele van sw hibákkal,szóval nem tudom miféle előnyről lehet beszélni bárkinek is a javára.Nekem ebben egy dolog számítana,a szervíz háttér.
Hát.....azért kíváncsi lennék hogy mi az a felszereltség ami pont hiányzik mondjuk egy id5 kaliberű autóból.Na meg aztán nem is mondtam hogy neked ezt kéne venned,én azt írtam hogy én biztos előbb vennék egy id5-öt mint egy kínai ismeretlen kacatot.
Most már azért kezdik összeszedni magukat.
Első generáció hát...meh.. de a mostaniak vehetőek Skodában, és Seatban is.
Illetve a debrenceni BMW neue klasse nagy dobásnak ígérkezik, és árban sem vészes alap szinten, de kíváncsi leszek az első polgári tesztekre.
Valamint a kecskeméti villany Merci is jó elektromos képességeket mutat, de mint autó nem tudom.
Igazabol a villanyban pont nem nekik van előnyuk.
Én nem akartam buszlimuzint, meg aztán 4 millióval lett volna drágább, alacsonyabb felszereltséggel... ennyire meg nem vagyok fóccvágen fan 😁
én simán bevállalnék japó meg thai meg illyesmi hölgyeket
azok úgy is kis pöcsre vannak szocializálódva aztán nem nevetnének ki a 10-12 centis rettenetessel 😂
Hát mondjuk biztos előbb vennék egy id5-öt mint kínai ismeretlen kacatot,0 szervíz háttérrel.
Egy rokon élt kint vagy 5évet,nagyobb tapasztalata van mint itt nekünk összesen.Mondjuk a vietnámi balzsam szagot nem nehéz kiszagolni,elég sok jön ide tavasszal meg ősszel.
És mindet végigszagolta,ugy hogy utálja őket.Hihető.
olyat kellene venni amit minél közelebb gyártanak a lakhelyedhez
de ezt kb senki sem teszi
pl inkább megveszik a spanyol sertés combot 1390ért mint az itteni 1600ért
ezek a dolgok rövidtávon működnek a rövid táv akár évtizedek is lehetnek, de mindig szívás lesz a vége
most pl a tejtermelőket szopatják mert a külföldi tej annyival olcsóbb hogy az ittenit nem is veszik át
Levonjuk az öregeket a gyerekeket meg a rondákat, akkor is marad 20 millió elfogadható 🤔
A vietnámi balzsamot bírtam gyerekkoromban, borotva meg van itthon 🤣
Ja vettem volna másfél kétszer annyiér inkább volkswagent vagy volvo-t, amit ugyanúgy kínában gyártanak, csak a nyugatiak sápolják le...
Te szagolgatsz kinai szőrös muffokat hogy kategorikusan kijelented?
Kb 5-600 millio van belőlük.
Szagold meg őket!
ezeket te honnan tudod? (gondolkodós)
Kínai nőknél annyira divat a szőrös pina mint nálunk a csupasz,szóval kösz,de kösz nem.És vietnámi balzsam szaguk van
De tudnál tenni ellene,egyszerűen,nem veszel.De persze megvetted mert olcsóbb volt,tökmindegy milyen,a lényeg hogy olcsóbb.
Jobb vagy mint a kapitány,mértnem te lettél a főember gazdaságis?
nem a gyártást támogatják hanem a plusz gyártást, szóval a növekedésért van a pénz
szóval ha egy cég gyártott 10 emberrel havi 100 biszbaszt kaptak pénzt új biszbasz gyártó gépre és 20 emberrel 200 biszbaszt gyártanak
dupla adót fizetnek ezután amiből másik cég másik gépét lehet finanszírozni
szóval nem a 100 biszbasz árának a felét kapják meg folyamatosan hogy külföldön el tudják adni olcsóbban ezáltal a külföldi biszbasz gyártó cég csődbe megy egy idő után.......
Á, akko inkább kimegyek reszelőért 😁
Hát ha ezek után is bajotok van a kínaiakkal, akkor buzikok vagytok 😁
Inkabb harcolj blődivel,tiszta zuzu utánérzés.
Hát majd baxok én nektek világ megváltó gondolataimat ide írni, ha csak ez a véleményetek róla... nem vagytok rám méltók 🤣