...na de amikor én ezt írtam, hogy nyáron, nyitott ablaknál éjszaka hallom, a sok faszkalap cigány motoros tiltásig kell forgassa a fossát, ráadásul városban, pár száz méteres utcahosszok esetében is, akkor én mennyi mindent kaptam a monitoromra, hogy micsoda élhetetlen vagyok?
Hát ha körúton, ahol öt emeletes házak vannak sorban, 300 méteren megáll 200 autó a dugóban, büfög mind, és te ott ülsz köztük, akkor lehet azt kívánnád, inkább mind lenne villany, és a Mátrában engednék ki a füstöt 🤣
Az két dolog😀 autóversenyt nézve én is imádom a hangját, de mikor 6 órán keresztül vezetek az Adriára, akkor jobban szeretem, ha csendben van. Egyébként nálam a csend az autóban nagyon fontos.
mert a 25 év alattiak adójából mi lesz? ha nem kocsmapénz akkor horvát nyaralás, ami még rosszabb mint a kocsmapénz hiszen nem a belső piacot erősíti
fogok is dolgozni legalább 2 napot ebben a hónapban, kicsit sok lesz egyszerre de nem fogunk végezni egy nap alatt
na de majd kipihenem
sajnos már te sem biztos hogy megéled, de amit most írogatsz 30 éven belül meglesz
ha nem akkor egy olyan szintű polgárháború lesz hogy abba belerokkan a világgazdaság
ha fogadást kellene kötnöm akkor inkább az utolsó lesz az ilyen csökött agyúak miatt mint te is vagy
a kommunizmus teljesen más dolog mint az alapjövedelem, hiszen az alapjövedelem a kapitalista szemlélet nélkül létre sem jöhetne
a ruszki módszer meg minden volt csak nem igazi kommunizmus 😂
Van egy nem túl bonyolult, de összetett mondat, a tolvaj lippsik és megélhetési zsírdisznók, panelprolik, semmirekellők csak a mondat második felét hangoztatják.
Az a mondat valahogyan így hangzik:
"Ha lenne olyan, más által megtermelt jövedelem, amire nem tart igényt, akkor abból lehetne adni a faszkalapoknak* alapjövedelmet."
Na, a második fele: ...abból lehetne adni a *szegíny, nem tehet róla, neki is megjár, minek azoknak annyi, biztosan lopták, embereknek alapjövedelmet.
Villanyautónak ehhez most pint nincs köze,bár most hogy mondod lehet hogy az sem véletlen.Mondjuk az is fura hogy az apja nem mondja meg hogy miféle tartalnakat gyárt
Mindig van valaki aki a villanyba lesz belebuzulva, de az kb semmilyen langyos viz. A 6.4 hemi motor és az még szívó, negyedmérföldön simán odaver, plusz ha kell bármilyen hosszú gumicsikot hagy az aszfalton. A hangja meg a nonplus......
Szerintem az, hogy a gazdagodás miatt megjelentek és valahogy (akár jól is) megélnek azok, akik semmilyen értéket nem hoznak létre, illetve semmi olyant, ami akárcsak a maga eltartására elegendő lenne, ez nem jelenti azt, hogy ezeket bármi áron életben kell tartani akkor is, ha olyan változás következik be, ahol átértékelődnek azok az "értékek", amikből eddig valahogyan elvegetáltak.
fogok is dolgozni legalább 2 napot ebben a hónapban, kicsit sok lesz egyszerre de nem fogunk végezni egy nap alatt
na de majd kipihenem
ha nem akkor egy olyan szintű polgárháború lesz hogy abba belerokkan a világgazdaság
ha fogadást kellene kötnöm akkor inkább az utolsó lesz az ilyen csökött agyúak miatt mint te is vagy
a kommunizmus teljesen más dolog mint az alapjövedelem, hiszen az alapjövedelem a kapitalista szemlélet nélkül létre sem jöhetne
a ruszki módszer meg minden volt csak nem igazi kommunizmus 😂
Az a mondat valahogyan így hangzik:
"Ha lenne olyan, más által megtermelt jövedelem, amire nem tart igényt, akkor abból lehetne adni a faszkalapoknak* alapjövedelmet."
Na, a második fele: ...abból lehetne adni a *szegíny, nem tehet róla, neki is megjár, minek azoknak annyi, biztosan lopták, embereknek alapjövedelmet.