Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom blődipajtik es a yard nem piknikezni ment,oka lehetett.
És még jöttek a blődi kollegáik nem csodálkozom hogy nem haladunk 2 tüzóltó autó meg 4 rendőrautó képes elzárni minden sávot(fejét fogó)
Na blődiék is megérkeztek. Mentő sehol. Ha eddig véletlenül valaki túlis élte volna most már tuti halott
Baleset újhartyánnál, hogy baszná meg. Miért van az hogy a 4 ik rendőrautó megy el közöttünk de mentő meg egy sem?
Most jöttem le rajta egy órája, nem volt semmi
Azt a kibaszott M5 öst hogy hogy útálom már. Megint itt üllök a dugóba fél órája
Lehet, hogy már említetted de akkor velem beszélgessél bxmeg ne az ostobbákkal 😅
Igazából nem, csak már biztos említettem, hogy idegesítenek az ostobák. Gyakran elkövettem azt a hibát, hogy megpróbálok velük értelmesen beszélni, de mindig csalódást okoznak.
most nem ez volt a kérdés. Haragszol vagy nem haragszol?
Látod, teljes tévedésben vagy... én mindig szerettem dolgozni, és szívesen is dolgoztam, és mindig csak azt csináltam, amihez kedvem volt... mint ahogy most is csak azt csinálom.

Ui. Azt elhiszem hogy nem szívesen emlékszel vissza az iskolára, satnya kis buzi lehettél, meg még buta is, biztos téged szopatott mindenki 🤣
miért rám haragszol? (gondolkodós)
hát kivéve 🤣
A baszakodás úgy gondolnám épen te kezdted.
Az hallottátok már, hogy elvonják a háziorvosi fejpénzt?
Látod rád nem haragszom, igaz pont olyan hülye vagy, mint pipi, de legalább nem vagy féreg 😄
Te sose fogd azt megérteni, amiről én beszélek, mert a te agyad is úgy van összerakva, hogy csak a halmozás az isten, és az az egyetlen értékmérőd, hogy mennyid van.
Na akarsz még baszakodni velem? fújd ki magad te kis hülye, vagy menj és szopd le a milliárdos komádat még1x 🤣
Persze én vagyok a rossz, mert engem kitartanak, de a sittes felmenőid meg a tetves bűnöző példaképed az rendben van... ezek után biztos vagyok benne hogy te is úgy loptad össze, amid van (kivéve persze azt, amit apádék loptak össze neked 😁)
nem vagyunk egyformák.(kezeit széttáró) Nekem marad a munka öröme a mamlszféléknek meg a léhűtésé. 😅 Neki az a felfoghatatlan ha valaki dolgozik még ha nem is kéne nekem meg az, hogy van aki nem dolgozik amikor dolgozhatna 😅
Ez az ellentét sosem fog összeérni 😅 Engem boldoggá tesz az alkotás öröme amikor szarból vár épül és büszkeséggel tölt el, hogy legnagyobb részt én csináltam. Nekem jóeső érzés a derekas férfimunka(kezeit széttáró) Iskolás koromba de sokat hallgattuk a tanárainktól, hogy addig örüljünk amíg diákok lehetünk. Majd amikor kikerülünk a nagybetűs életbe és dolgozni kell milyen áhitattal gondolunk vissza mennyire is jók voltak a tanulós iskolás évek a kemény munka helyett. Hát a nagy lófaszt 😅 Percet nem mennék vissza az iskolapadba inkább plafont csiszolok pedig az tényleg ótvaros meló mint egy percet is tanulni keljen tananyagot 🤣
Nagyon ritkán néha álmodok olyat, hogy ülök cegléden a szakközépben a terembe és dolgozatot írunk. Ilyenkor általába felriadok álmomból tiszta verejtékesen. Amikor felriadok és ráeszmélek, hogy ez csak álom volt akkor jön a megnyugvás, hogy nemsoká reggel van és végre mehetek dolgozni 😅 Nekem baromi szerencsém van, hogy szeretek dolgozni(meghajlós) Mi szar lehet annak az élete aki utál dolgozni de le kell húzni a 40 évet, ha meg akar élni. 😂
Nekem két ismerősöm van aki mocskosul tele van,ahol már milliárdokban számolható a vagyon,de mindkettő megfogja a lapátot.
Ez csak az ilyen mamlasz féléknek érthetetlen,akik többnek akarnak látszani mint ami.
nagyjából elmondtam, hogy kb. hány családnak biztosítanak megélhetést a vállalkozásai szóval egy segédmunkás bérén nem hinném, hogy szarrágóskodik egy ilyen munkás éves bére bármelyik autójának a mankókerekének az ára 😅
Tisztáztuk már, hogy teljesen más értékek között élünk.Mi a lehetőségéhez képest az igénytelen? Mert dolgozik? Igénytelenül él? A szőnyeg a szobájába több volt mint a bidéd akció nélkül 😅 4 vagy 6 tengerparti városban van olyan nyaralója amit csak ő használ a családjával nem bérbe ad. Ő nem méregdrága gurmé étterembe jár hanem hozzá jár az étterem ember. 😅 Te milyen igénytelenségről beszélsz? Mert felveszi a munkásruhát és dolgozik. Tehát dolgozik és igénytelen? Kidolgozza bármelyik emberét ezzel ráadásul példát is mutat te ezt soha nem fogod megérteni mióta eltart a feleséged te kötelezően nem dolgozol bár erre sem az a jó szó, hogy igénytelen inkább az, hogy kitartott hímqrva 😂 és tudod mit? Igen bazmeg felnézek rá egy semmiből jött senkiként elérte a célját. Bár ez hülyeség. Sosem fogja elérni a célját pont ezért motivált. Nincs neked a se a munkához se a pénzkeresethez semmi közöd sem a cél eléréséig vezető út nem tölt el örömmel csak azt nézed mikor pittyen a nejed telefonja, hogy utalta e már az állam a havi járandóságot, hog ylehessen menned a lidülbe bock borért. Ennyi az egész életcélod, élősködni. Tulajdonképen ez is egy cél bár ezt már 20 éve elérted így se teendőd se motivációd igazából semmi értelme az életednek 😅
Nagyon próbálod leegyszerűsíteni de nem igy működik ez sem. Az internetről nehéz ezt is átlátni.
De ha neked igy könnyebb, gondold igy. Nem fog a világ visszafejlödni a cserekereskedelemig meg az ingyen munka is csak a munkatáborokban létezett. Amiről te beszélsz az pár ember a világban. Másrészt kibaszott sok nulla embert ismerek gerinc nélkül pénztelenül. Ugyhigy az elméleted megdőlt.
igazad van én mindig is lusta voltam, az elvárt minimumnál többet sosem dolgoztam, és a pénz se motivált sosem
30 éves koromig megszereztem mindent amire szükségem volt azóta csak vegetálok: kis munka kis pénz nagy nyugalom
de
pl te sosem leszel gazdag, akkor sem ha 24 órából 20 órát fogsz dolgozni, lehet tudsz venni autót-motort 3-5 évente meg az utódnak motort-kocsit-házat de ez nem gazdagság, max egy papíron alvó csöves szemében tűnhet gazdagságnak
az igazi gazdagság az lenne ha lepaktálnál pár döntéshozóval és egy 100 ezres melót kiszámláznál 2 milláért amiből visszaosztasz 1.5 millát és a melót meg átadod valami szerencsétlennek 80ért, persze úgy hogy örüljön ha több hónap után megkapja a pénzét
és ez menne nap mint nap, percenként szakítanál annyit mint most havonta
na ez a gazdagság, és a gerinctelenség........
Nekem is van ilyen ismerősöm,a 90-es években alvilági végrehajtóként kezdte aztán feljebb lépet,majd visszavonult,vett egy nagy telket állatokat tart,elvan nyugodtan,amúgy halál jófej az ember.Azt mondta abban az időben végigverte a balaton mindkét partját,elég volt neki,pénze van elég,a hobbijának él,szürkemarhákat tart.
Az nem igénytelenség ha sittet lapátol úgy hogy nem lenne muszáj,az vagy azért csinálja mert nem büdös neki a munka ,ne adj isten még szívesen is csinálja,vagy azért mert szarrágó ezért másnak fizetni.
Ini......te vikágéletedben lusta voltál. Pedig vihetted volna valamire. Sok embert ismerek aki vagy igy vagy ugy, de gazdag(abb)lett. Mégis ember maradt. Van amit a tehetség vagy a jó döntés alapoz meg.
Mondom, hogy felnézel rá... 🤣 le is szoptad már?
Nem, nem az az igénytelen, aki dolgozik... hanem az, aki a lehetőségéhez képest "igénytelen" életvitelt folytat... aki sittet lapátol, ahelyett, hogy szólna 2 emberének, és adna nekik fejenként egy 10est...