Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én kölköm valami kikúrt nagy v8-as chevi pickupot bérelt kaliforniában 😁 azt mondta utólag, mikor hanem ott?
Igen. Az orvosi is ilyen. Covid előtt a hómunkások is többet kaptak mint egy osztályos kórházi orvos, de covid idején kénytelenek voltak megemelni hogy a maradék orvos ne szökjön meg. Akkoriban úgy volt, hogy egy magán rendelőben heti egy délutánt rendelt. Azzal megkereste a kórházi fizetését. Átvették volna teljes munkaidőbe, de valami idióta hivatástudata van és maradt a kórházban.

Most már elég jól keres a kórházban is, igaz két szakorvosi vizsga, és adjuntusi szint (prof. alatt eggyel) heti kétszer 24 órás műszak amiben nem nagyon tud aludni, mert több osztályt visz és valaki mindig meg akar halni.
Szóval ha meg is fizetik, akinek volt esze már lelépett a privát egészségügybe ahol normál munkaidővel nem megszakadva, rendes háttérrel jobb vagy ugyan annyi pénzért dolgozhat. Kórházban azért nincs bankigazgató fizetés, az inkább a magánegészségügyben jellemző, főleg ha saját praxisod van, valami jó területen. Sebészet, nőgyógyászat keres nagyon jól, de a többi sem éhezik.
melyik része kötött? részletezd.
igen jó nekünk(meghajlós)
én nem aggódok. 😅 Bár neked nincs olyan 😂
igen szakorvos. De rendőri állományból is hiányzik 3000 ember meg a sofőrökből is vagy 10 ezer. Ehhez képest a rendőr komámmal amikor beszélgettem elmondta ha egy kollega nyugdíjba megy vagy leszerel nem vesznek fel helyette újat hanem szétosztják a feladatát. 30éve rendőr már a harminc év alatt a harmadik kapitányságot tapossa van rálátása. Szándékosan nincs feltöltve az állomány mert nincs rá pénz. Valószínű az orvosi állomány is ilyen. Pláne, hogy már lassan bankigazgatói fizetést kapnak(kezeit széttáró)
Nem fog jönni kicsi kínai. A háziorvosi rendszer egy kalap szar. Szarul is működik és qrva sok pénzébe van az államnak meg állandóan küzdenek a helyek feltöltésével. Egységesen be fogják szántani az egészet. Ami miatt még eddig ezt nem tették meg mert egy politikai kapaszkodó. Mer az oktatás meg az egészségügy... Egyszerűen nem merték megbolygatni. Az Mi fejlődésével már rá lehet fogni, hogy jobb lesz ami igaz is lesz. Nincs sorban állás várakozás a rendelő előtt. MI call center fogja elirányítani a beteget a szakorvosi rendelőbe időpont foglalással. Nem kell ember nem kell rendelő nincs várakozás és mindenki eljut ahhoz a szakorvoshoz amilyen baja épen van. Egy náthára meg torokfájásra meg a gép is tud tenni a felhőbe kiváltani való vitamint meg algópirint(kezeit széttáró)
Egyébként nálunk már régóta így működik a háziorvosi szolgálat csak még nem az mi irja fel a gyógyszert 😅
A háziorvosom amíg élt én szerintem 10 év alatt kétszer találkoztam vele. Nem járt be a 2 asszisztens dolgozott. 2 éve meghalt változás igazából nem történt csak annyi, hogy egy asszisztens maradt. Az egyik elment egy másik orvoshoz aki meg maradt azt meg átvette egy másik körzet körzeti orvosa vagy is átvette a körzetet az asszisztenssel. Ez papíron van így egyébként azt a doktornőt sem láttam még a rendelőben. 😅 Szóval ha kell valami ímélen kérem a juci meg felteszi a felhőbe én meg kiváltom. De ha van valami bajom azt is megbeszéljük emailbe és arra is ír ki valamit eddig még mindig meggyógyúltam 🤣
jó nektek
mivel akkorák vagytok mint a tacskó ülve ilyen olcsó kis vackokban is elfértek
van apróbetűs. Tudom mert én a bérlés előlegét 50 eurót már át is utaltam. Az van benne, hogy nem kell letétet letenni semmi féle rejtett költség nincs teljes körű biztosítás van rá(kezeit széttáró)
azt látom, hogy számolni nem tudsz. De ezek szerint az árakról sincs semmi fogalmad. Azt hittem ha már a pénzt nem keresed meg legalább költeni szoktad. Ezek szerint a nej nem ad korlátlan használatot a bankkártya felett 🤣
Egy hétvégén 80-100? egy strand egy ebéddel a belépőkkel simán 40. De egy margitsziget is egy kajával és egy luminaparkos belépővel. Ez egy hétvége. Szóval ne degradáld a hétvégi progjamjaimat. 😅 Szinte hétvégén csak akkor nem megyünk ha épen nyaralni vagyunk vagy horgászok esetleg ritkán közbejön valami. Ennyit ti nem nyaraltok el egy évben amennyit én csak a hétvégékre költök 😂
fogalmam sincs, honnan vagy ilyen okos ezt tanulni nem lehet 🤣
Mindent időben kell foglalni akkor az autó is és a szállás is sokkal olcsóbb.
Hetente mennek felfelé az árak ha júniusban böngészel már elég drága.
Én innen béreltem. Nem limuzint hanem egy 4 személyes gyüszt. Le lehet tekerni az ablakát és ki lehet köpni rajta akkor már az autó(kezeit széttáró) Nekünk a reptértől a nyaralóig elég meg a környéken elflangálni.
Nem,ő visz engem mindenhová.Igen,béreltem már.
usában kb 500 ezer ft egy heti bérlés a teslatrucknak
gyerek elmúlt már 25éves már tud bérelni
legközelebb azt akar bérelni
Sok sikert hozzá... persze pipinek, mert te úgyis mindenhová viszed magaddal a fótsvágenedet.
Tényleg, béreltél már autót külföldön?
Az hogy te sosem béreltél ennyiért,az nem jelenti azt hogy nincs is ennyiért.
Csak az ilyeneknél mindig van apró betűs rész... béreltem már többször autót, sose volt ennyi.
Kínaiak nagy pengék az orvoslásban,nem igaz?Na meg aztán a háziorvos feladatát már a MI is el tudja látni.
Dehogynem.És ez csak az első kereső,főszezonba 5személyes
Nem 200, csak 100, elírtam.
Hát azt megvárnám azért 😄 szerintem aggódj te inkább, autófényezőt könnyebb pótolni, mint orvost, az most is hiányzik legalább 2000.
Szerintem te csak ne aggódj a mi elkölthető pénzünk miatt 🤣
Amúgy meg mire költesz te 200 rugót? munkásszállásra? 😁 ha 10 ezret kell elkölteni, akkor is mintha a fogadat húznák 🤣
Az hát, de ezt tudtuk eddig is 😁
Napi 20 ojróért te nem bérelsz autót...40-50 alatt nincs sehol.
Majd mikor jön a kici kínai háziorvos,aztán az asszony utcára kerül.