hát ezért mégy te el most a büdös faxba 😅
Állandóan a vállalkozó ilyen geci olyan geci nagy mercédesz külföldi vadászat stb.
Aztán te meg sose akartál mást csak alkalmazottnak lenni és irigykedni a vállalkozókra akiket meg lehetett szidni, hogy elértek valamit az életbe 😆
azért hagytad abba mert tönkrement a cég(kezeit széttáró) Ritkán hagynak úgy céget abba, hogy kiírják egy táblára a bejárati ajtóra, hogy meggazdagodás miatt zárva 😅
egyébként te csinálod jó(meghajlós) Szarsz bele a világba az asszony eltart annyi a dolgod, hogy kitaláld mire költsétek a megkeresett pénzét(kezeit széttáró) Mondjuk erre az életvitelre is biztos születni kell ha nekem csak egy kezem lenne a maradékkal még dolgoznék de ismerek olyat akinek ha több keze lenne mint a polipnak a csápja akkor se csinálna semmit amikor eltartják 😅 De mint mondtam erre születni kell ez nem tanulható (kezeit széttáró) Sajnos én nem így születtem de ez csak az én problémám(kezeit széttáró)
nem értelmezem. A 12600 a ki-be kapcsolás? a 21400:30-al az micsoda?
Az én képcsöves tévém a konyha sarkában nagyjából 22-25 ezer óránál tart és köszöni szépen jól érzi magát a távirányító volt eddig a gyenge pontja az meg pótoltam 😅
hát a te alvó céged az már bukovári.(kezeit széttáró) Van egy régi haver aki 30 éve számítástechnkiai boltot csinál. 4-en vannak nem csak elad hanem gépeket összerak, kivisz telepít meg cégeknek is dolgoznak be stb. Aztán ők nem mentek tönkre amikor te hanem nekik akkor is virágzott a buli amikor te elvéreztél.(kezeit széttáró) most voltam bent egy nyomtatópatronért beszélgettünk egy kicsit most már nagy a sírás(kezeit széttáró) Addig fajult a dolog, hogy ott mindenki a tiszára akar szavazni mert a patás orbán miatt haldoklik a cég szerintük(kezeit széttáró) Kifizettem a patron meg sok szerencsét kívántam nekik a választáson jobbat nem tehettem. Minden eszközünk tőlük van már 30 éve a céges desktop, laptop az otthoni gépek meg a család többi tagjáé is. Tulajdonképen az egész városban 2 ilyen cég van ahol helyben ilyen eszközöket lehet vásárolni van hozzá szupport ki is jönnek beüzemelik meg ha adódik valami hiba javítanak is. Még az első 286-osom is tőlük van(kezeit széttáró) Ja nem akkor még nem voltak az a kilencvenes évek elején lett ők utána nyitottak de onnantól csak tőlük vásároltam még nyomtatót is(kezeit széttáró)
Szeliden mézédes "amerikai" csemege volt(kezeit széttáró) ezt az apró tényt ne hagyd már ki. 😆 Egyszer megkérdeztem a fószert amelyik tolta a kocsit a kukoricával, hogy ez a mézédes tényleg amerikából jön? Azt mondta igen(kezeit széttáró)
de a strand az ilyen(kezeit széttáró) nem jókedvemből járok én se a gyerek viszont nagyon szereti ezért nyáron viszem mindig. A strandon fürdőgatyában ülve eszed műanyag székeken a kaját.moslék? Fasz tudja. Pl. kiskunmajsán hétvégén 3 féle pörit főznek gulyáságyúban, tiszakécskén meg gyakorlatilag házi ízek vannak. Aztán délutánba még elmajszol az ember egy lángost egy fagyit egy amerikai fánkot egy kukoricát. Aztámn hallod, hogy szól a harang azt szaladsz a gyerek után mert indul a hullám 😅 Erről szól egy strand(kezeit széttáró) Mint ahogy a mozi meg arról, hogy nézel valami filmet közben iszod a gépikólát meg a pattikukit.(kezeit széttáró) Ez ilyen(kezeit széttáró)
én is a mávnál kezdtem, majd 20 évig voltam ott, én 1x szívtam más miatt ennyi idő alatt, de megbosszultam 😂
jó emberismerőnek kell lenni, mindenkinek van gyenge pontja ezeket kell egy közösségben kipuhatolni, plusz azt hogy minek tud örülni
én kijöttem mindig öreggel-fiatallal, vasútnál is meg máshol is, mindig ki tudtam hozni a maximum jólétet minden munkakörben
vasasoknál is fele melóval jóval több munkát elvégeztünk bárkinél, nem is basztatott senki hogy a 8 órás műszakból 4 órát sorozatokat néztünk
Az alkalmazotti lét nem való mindenkinek - a vállalkozói meg főleg nem... A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát a helyén.
A MÁV-nál kezdtem, ott meguntam, hogy mások hülyesége miatt szívjak mindig - akkor már inkább a sajátom miatt! 🤣
"sok vállalkozó örülne ha ennyi pénz maradna zsebében tisztán mint így nekem" - hát feketén dolgozóval nem lehet versenyezni. Mert hiába mondod, hogy nem úgy vagy, de mégis kell lennie valami suskusnak, mert csodák ugye nincsenek, még ilyen zseniknek se.
Az egyenruhához nem önzetlenség kell, hanem... na mind1 is, ne sértegessük egymást 🤣
Ezek szerint te szereted, ha hülyébbek parancsolgatnak neked? Vagy nem te vagy ott a legokosabb? 🤣 Akkor most melyik is? 🤔
nekem meg meg se fordulna a fejembe hogy vállalkozzak csomó stressz az egész
az alkalmazotti lét meg kurva kényelmes, kilépsz a gyár kapun 14:02 perckor és 0 gondod-bajod van
van egyhavi fix pénzed amihez hozzáigazítod az életviteled(ha ez nem megy akkor az életviteledhez a fizetést) és éldegélsz mint ponty a tóban
nem kell megszakadni, ravaszkodni/trükközni, másokat átbaszni/lehúzni
és ami a legfontosabb kurva sok szabadidő van
kb 100 nap hétvége, 8-10nap ünnep, 30 nap szabadság az alap, plusz ha nagyon tele van az ember töke 1-2 hétre bármikor kiírja a házi doki, lazább cégeknél meg akár hónapokig is......
Tudod ki dolgozik csak saját magának?Aki feketén dolgozik,senki más.
Elhiszem hogy nem akartál egyenruhás lenni,ehhez azért kell némi önzetlenség,nyilván neked ez nincs meg.Egyébként meg úgy gondolom hogy sok vállalkozó örülne ha ennyi pénz maradna zsebében tisztán mint így nekem.
érdekes, nekem 22 éves koromtól meg se fordult a fejemben, hogy ne sajátmagamnak dolgozzak... nem lennék túl jó alkalmazott 😁 egyenruhás testület tagja meg rémálmaimban sem akartam lenni* - dehát nem lehetünk egyformák... 😁
*voltam katona, Gesztit idézve: "Szép volt. Jó volt! Köszönöm Ennyi!" 😂
Hát.....egyrészt nem feketén dolgozok másrészt amit én látok fényező ismerősöknél hogy nagyjából nyomják reggeltől estig,gyakorlatilag hajszolják a munkát sokszor szombaton vasárnap is aztán kimagasló eredmény nincs.Szóval igen,lényegesen komfortosabb így,csak remélni tudom hogy soha nem kell vállalkozónak lennem.
Az egyéni vállalkozó papírhozhoz legalább 8 általános kell... 😁 meg ugye szakképesítés... meg ugye számlázni is kéne... meg felszerelés is...
Jobb a havernak swarcba dolgozgatni, még ha kisebb péz is - ebbe mondjuk igaza van 😃
Állandóan a vállalkozó ilyen geci olyan geci nagy mercédesz külföldi vadászat stb.
Aztán te meg sose akartál mást csak alkalmazottnak lenni és irigykedni a vállalkozókra akiket meg lehetett szidni, hogy elértek valamit az életbe 😆