Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cigány is meg buzi is?Mi jöhet még.Na jó,de a gyerek a nézettségből él,és ha te elkezded nézni,az a gyereknek jó.
Még vmi a szálló porról:
belül az sztóban 5-8 ppm-et szokott mutatni, itt nálunk kint 20-30, Pesten 40-60 🤔
Fél köbméter?Mibe ülsz te,kispolszkiba?Érdekes,nekem ezek a dolgok még soha nem okoztak megoldhatatlan problémát.
Ja, így van, a vékony olaj is jelent pár gramm co-t, és olcsóbb, mint motort fejleszteni
És meddig elég az a fél köbméter bezárt levegő? meg a bűz úgyis bejön...
...de jó, hogy kérded, az enyémben valami ionizációs szűrő is van 😃 plusz méri a kúlső-belső szállópor koncentrációt
gyári melós 1500-2000ft körül
ha nagyon akarnám meg tudnám nézni mert anyám mindent beírt anno a naptárban és minden naptár megvan az elmúlt ötvenpár évből
mi ha meglátunk egy lovaskocsit megyünk utána aztán összeszedegetjük a lószart(kezeit széttáró) Kiszáradva nagyon jól ég(meghajlós)
gondolom az ini fia a saját nevén nyomja a csatornát. Aztán ini is pont olyan Titokzatos mint te, hogy se fénykép se pontos lakhely településileg se név. Aztán árulkodó lenne a gyerek neve. Az is lehet, hogy rostás, kanalas vagy kolompár 😅
a saját szájszagod mennyivel jobb? 😅
azt tudom, hogy az enyémben 0-30-as megy(gondolkodós) Igazából asse tudom mit jelent csak azt tudom, hogy drága 😅
Moszkvics rádióval. Két színben is 🤣
Valaki tudja mennyit lehetett keresni havonta a 60-as években?
Azt tudom amit a szüleim vettek lakást vadi újat az első emeleten az 69-70-ben 360 ezer forint volt(gondolkodós)
a felmelegedésben azért hibázott, de abban igaza van hogy ez nem a kocsik miatt van
pl nálunk lett ez a 750 forintos gáz azóta több szart éget el a jónép telente mint előtte 15 évben összesen
Effélét hallottam magam is, illetve hogy az ügyfélre jobban odafigyelő szervizek az első adandó alkalommal 5w-30-ra cserélik. Legalábbis az USÁ-ban, ha lehet hinni a pletykáknak.
Sajnos egyre inkább. És tényleg lóhúgy.
Nem erre célzok. Több helyről hallom/olvasom, hogy az emissziós előírásaik és a CAFE (gyártói összesített átlagfogyasztás) rendszer miatt ilyen lóhúgy viszkozitású motorolajakkal jönnek ki ott a kocsik, ami nem annyira jó a tartósságuknak. Pontos számokat nem tudok az ottani károsanyag-kibocsájtási történetről, mert asszem azt is gyártói átlagban nézik.
Hogy mi is nézzük
A ti autótokba nem létezik a belső keringetés?
Trump tegnap kijelentette , hogy nincs glóbális felmelegedés , Így a lehülés miatt előírták a 0w-20 at az amcsiknál ! 😉
Nem tudom itt Európában az új kocsik esetén milyen olajat ír elő a gyártó.
Itt is annyira gyakori a 0W-20 és 0W-16 az új kocsiknál, mint az amcsiknál?
úgy gondolom az euro4 besorolás teljesen elég lenne
ekkor már szinte semmit se szennyez és ezt könnyedén el lehet érni gyártói oldalról
az lenne a lényeg hogy ezt be is tartsák, szóval műszakin essen ki az ami nem megfelelő
amilyet csak akartál !
Cseh meg szlovák? Babits meg ficó talán nem azok. De azoknak is csak addig nagy a szájuk ameddig nem kell gombot nyomni(kezeit széttáró)
Na, sorold fel, hol nincs ballib kormány... 🤣
Csak feltételezés. Amikor valaki 25 éves korára még pinát sem szagolt el kell gondolkozni 😆 Az sem lehet véletlen, hogy nem meri felfedni, hogy melyik a gyerek jutub csatornája. Vajon milyen tartalmakat gyárthat?(Gondolkodós)
És ráadásul nyitják csukják előtte az ajtót még arra sem lesz gondja 😅