Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van, és ennek örülök... 🤣 remélem, a következő 10-ben is ennyit fogok 😄
Nem is akartam soha,50ezres elem fényezés nem egy nagy biznisz a kiadásokhoz képest.Na meg aztán sokkal nyugodtabb az életem mint itt bármelyik vállalkozónak.
Azert te se vagy egy Széchenyi a teherautosofőrködéssel meg a megúszos haveri alapu muhelyhasználatos járműfestegetéses mellekállással.
Egy sima egyeni valkalkozast nem tudtal rentábilisan mukodtetni,ami a fenyezeses bizniszben igen nagy eredmeny.
Ami volt elmúlt.Kutyát nem érdekli hogy mit csináltál a 90es években,az a lényeg hogy az elmúlt 10évben mit csináltál,ott meg túl sok érdemlegeset nem.
Itt beszélgettünk ugye a plazma tévék élettartamáról?
Csak 25 évet voltam egy számtech cég ügyvezetője, amikor a legjobban ment, hét alkalmazottal...
Ezeket konkrétan tudtam hirtelen, a többit nem tudom. Nem érsz annyit hogy rákeresgéljek 😀
Mi a szakmai tapasztalatod?Az elmúlt x évben csak alibiztél az asszony hátán.
Hoztál példának három országot ami nem eu-s ország?Ilyen alapon mondhatnád Namíbiát is.
Ne is mondd.. autóm maxon, bojler fullig felfűtve, egyéb fogyasztás meg lófax.. a nap meg süt, megy pocsékba az energia ☹️
A végzettségemmel meg a szakmai tapasztalatommal körülbelül 10 perc alatt találnék állást... vagy inkább újraindítanám az alvó céget
Ehhez képest svájcban angliában egy hétre ad a háziorvos időpontot... japánban meg az egyik legfontosabb ágazat a család orvos. Szóval megint hülyeséget beszélsz
beütött a jóidő egyből alig eszik a villany verda
ebbe még egy kocsi előzés is belefért
85-95 tempó ahogy engedte a forgalom
Mondjuk a pipi a saját bizniszét egyengeti,te meg hát.....lássuk be,van egy becsődölt számtek bizniszed ami után ha az asszony nem ott dolgozna ahol,akkor te is csak tévéket árulnál a médiamárktba.
Hát,érdekes mert én oint azt hallottam hogy nyugaton egyre inkább felismerik hogy a háziorvosra nincs szükség,és mint tudjuk,minden nyugatról jön,nektek az a szerencsétek hogy mire ideér,a kenyéradód már nyugdíjas lesz.
Nem színtiszta , mert cukorfestékkel színezték ! 🙄
én régen vatracukrot ettem csak a strandon, az legalább nem moslék kaja mert színtiszta cukor 😂
gyerekként a hűtőtáska+rántott csirke volt a divat azértbnem ettünk
később meg sosem voltunk egész napra strandolni csak pár órákra
szeliden meg csak az amerikai mézédes csemegekukoricát vettük 😁
Ja, engem fikázol a gourmet éttermek miatt, te meg a strandon műanyag széken ülve, fürdőgatyában eszed a zsírban tocsogó rántott húst drágábban 🤣 de hát kinek mi az igény szintje, ezt is beszéltük már.
Saját fizetésedről beszélj inkább, bár neked olyan nincs, csak albérlet kiadva gondolom feketén. Haszontalan egy férge vagy a társadalomnak 😁
Igen én ilyen hülye vagyok ha strandra megyünk strandon eszünk
Nem de 10 milliókat biztos nem szerintem még 5 öt se. Múltkor az volt nálad a nagyszám, hogy a nejed elvitt egy másfél millás nyaralásra 🤣 Én ebből tudok kiindulni meg egy háziorvosi praxis nettójából ami gondolataim szerint másfél alatt van az asszisztens meg a járulékok kifizetése után pláne, hogy koloncként te is a létszámot töltöd és fizet utánad a nejed a nemlétező bruttó kereseded után 46,5 % ot. Bár állítólag annyit segítesz a cégnek, hogy ezt az összeget magad utalod át a nejed cégéből 😅
A háziorvos is szakorvos, te nyomi. Sosem fog megszűnni, inkább bővíteni szeretnék, csak nincs elég orvos, mert a fiatalok elmennek magánba meg külföldre
Azt mondta 400 lóerős volt 😁 21" utcai kerekeken.
Ha ilyen hülye vagy, hogy a strandon eszel túrározott szemetet az egész családdal, arról nem tehetek 😁 de ez nem fax mérő verseny (abban biztos alul maradnál) maradjunk annyiban, fogalmad sincs mennyit költünk egy évben nyaralásra.
Én tuti nem teherautót bérelnék ha ott lennék, hanem valami rendes izomautót.