Csak nekem egy szombat vasárnapom 80 100 ezer alulról 😅 ennyit ti már nem tudnátok elkölteni a nejed fix állami pénzénől mert nektek egyenlőre csak a kiadásaitol emelkedtek 🤣 lassan el kéne gondolkoznod valami egyszerű gyári melón 😅
biztos vannak gondok mert 20 évesen 2 méteren túl is elment a sugár most meg jó ha fél méterre
éjszaka is fel kell kelni legalább 2x
de az én seggembe ne turkáljon senki
én már 20-30km után megállok hugyálni 😂
pestig töbnyire 2x meg kell állni, télen csak 1x
nemrég dunaújvárosban voltam alig bírtam ki odáig mert a hídon jött meg az inger aztán utána nem lehet megállni
Nagyon elgurult a gyógyszered,mikor irtam én ilyet?
Csak mindig megjegyzem hogy a vilkanyosoknal pavlovi reflex a 200 km-enkent töltes-szendvics-hugyozás.🤣Mert az hozzátartozik.
En ketszer alltam meg egy nap ezer km-en.Delben ebedelni,meg egy pihenoben.
Azt is a buzi sprinter miatt,mert a hattamla derekszogben ragadt es raptorpózban faraszto.
De nehogymar en legyek a hibas hogy a budapest-becs tavot nem birod ki zaba es hugyozas nelkul.🤗
Mert ti kimentek apartmanba, és az asszony ugyanúgy főzőcskézik minden nap öt emberre, mint otthon? Az a környék tényleg elég jó, bár semmi különös, főleg négy öt alkalom után...
És egyébként mit csinálsz ha mondjuk elmész a boltba nagybevásárlásra,tölteni kell de csak 20perc a töltés,viszont te bent vagy és már fél óra eltelt de még nem végeztél?Akkor te is paraszt vagy?
Még kevés is,nagyon sok szép és jó hely van arra,át lehet ugrani az Olaszokhoz,az a helyzet hogy az a 10nap egyáltalán nem sok,most ha ilyen gourmet éttermeknél nem látnék tovább valószínű nekem is elég lenne 3nap.
Várjál már, pipi azt kirándulásnak veszi, hogy fölmegy a gyerekkel a margitszigetre játszani 😁
Ha így számoljuk én is elég sokat kirándulok, mert éves szinten alig van olyan hétvége, hogy itthon legyek... vagyunk eleget itthon hétközben 😀
éjszaka is fel kell kelni legalább 2x
de az én seggembe ne turkáljon senki
pestig töbnyire 2x meg kell állni, télen csak 1x
nemrég dunaújvárosban voltam alig bírtam ki odáig mert a hídon jött meg az inger aztán utána nem lehet megállni
Csak mindig megjegyzem hogy a vilkanyosoknal pavlovi reflex a 200 km-enkent töltes-szendvics-hugyozás.🤣Mert az hozzátartozik.
En ketszer alltam meg egy nap ezer km-en.Delben ebedelni,meg egy pihenoben.
Azt is a buzi sprinter miatt,mert a hattamla derekszogben ragadt es raptorpózban faraszto.
De nehogymar en legyek a hibas hogy a budapest-becs tavot nem birod ki zaba es hugyozas nelkul.🤗
Ha így számoljuk én is elég sokat kirándulok, mert éves szinten alig van olyan hétvége, hogy itthon legyek... vagyunk eleget itthon hétközben 😀
https://villanyautosok.hu/2026...