Túl sok lemondással - meg 4-5x annyi pénzzel... 😁
Pont ezért nem járunk mostanában görögbe a közeli részekre se, autóval messze van, repülővel meg közel.
Ilyen szempontból szerencsés helyen laksz nekem egy bécs 400 kilométer, nem kellett tölteni 😁 a szálló mélygarázsában külön parkolóhely van az ev-nek, ahol tudok tölteni... mikor két nap múlva indultunk haza megint tele volt. Voltunk így olyan helyen ahol pénzt sem kértek érte...
Nyilván én bevásárolni nem ugrok ki innen
Ha hosszú távra kell akkor érdemes megnézni Björn 1000km-es tesztjét, mert nem csak a hatótávon múlik hogy mi a gyorsabb. A töltési sebesség többet számít. Tehát egy kisebb akkus, de nagyon gyorsan tölthető, és gazdaságosabb fogyasztású autó előnyben lehet...mint pl. a Tesla :) számháborút nem nyer a kínaiakkal szemben sok tekintetben, de összességében még egy régebbi Tesla is az élmezőnyben van ilyen téren, mert egy jól kiegyensúlyozott tervezés minden tekintetben, amit csak most kezdenek behőzni 10 év után a konkurencia.
Na de a teszt.
Norvég a faszi, 110-el megy mert ott az a megengedett, megtesz 1000km-et egyben a lehető leggyorsabban.
Van ott egy PHEV referenciának amivel nem kell tankolni, és ehhez hasonlítja a többi kocsit töltési megállókkal együtt.
Az élen nyilván az akkucserélős NIO-k szerepelnek.
Toyota Mirai is jó időt ment, de rögtön utána a Teslák. Mirai esetén érdekesség hogy a fogyasztás több mint duplája a Tesláknak. Meg ugye hidrogénkút nem olyan gyakori arra sem, meg az EV töltő igen, így azt egy másik útvonalon tesztelte.
Illetve egy megjegyzés. Igen, gyorsabb egy 1000km-es foszilis hajtással. De megéri a szopás vele 1000km 40perc hátrányért?
azért ha nspi 1000km a táv akkor olyan kocsi kell ami elmegy 400km távot és csak 1x kell útközben tölteni, ekkor lehet pisi kaki kaja és erre pont elég az a 30-50 perc
Ha pestre megyünk játszani az ikeánál kajálunk. Mindig csak hátul messze van hely a bejárattól ezért én beállok egy villanyos töltő helyre ami kb. a bejárattól nincs messze. Bedugom a kábelt mintha töltenénk így ott nyugodtan elvan az autó. Egyszer kíváncsiság képen elindítottam a töltőt. 20 kw-ra fizettem 4 ezret. elmennek a faszba. Ez pár éve még alig volt ezer forint amikor a dákót töltöttük ott. Ez nem valami gyorstöltő vagy ilyesmi saját kábellal kell töltögetni. 200 ft-ot elkérnek 1 kw ért hát ott rohadjanak meg. A villámtöltők vannak ilyen árakon. Én továbbra is azt mondom annak érdemes villanyautót venni aki otthoni ingyen napenergiából tudja tölteni az autóját és olyan hatótávval vegye amivel lehetőleg haza is ér. Nálunk télen ez kb. 120-130 km nyáron kicsit több mondjuk 150-160 km a fordulóig úgy, hogy mondjuk, ilyen távnak 80%-a autópálya. Ez meg bőven elég mert egy napos kirándulásokra ettől messzebb nem szoktunk menni teljesen felesleges, hogy fél napi programért fél napot autózzunk. Aki viszont folyamatosan sokat megy és otthon sem tud ingyen tölteni annak már nem ajánlanám. Ingázó dolgozóknak ez kiváló. Közülünk sanyinak érné meg a legjobban aki napi 100-120 km ingázzással fut havi 2200-2600 km egy hónapban. Bár ő ezt sosem fogja megérteni(szemeit körbeforgató)
220 km valóban nem távolság ezt én sem nevezném hosszabb útnak. Nekem egy pest oda vissza annyi aztán van olyan hét amikor többször is megyek. Igazából az autópályákkal a távolságok lerövidültek. Ott ahol még nincs autópálya az viszont tortúra. Nekem a mátra teteje 120 km és 2,5 óra. Buda kb ugyanannyi az meg másfél. De ha a budai hegy az m5-ös lábánál lenne a soroksárin vagy a nagykőrösi úton akkor csak 45 perc lenne 😅
Belegondolsz oké hogy a villannyal gyakrabban kell megállni, aztán ha hivatásos vagy akkor idegesítő hogy 60 perccel tovább tart a munkaidő a töltések miatt. (lakosság 1%-t sem érinti ez a probléma szerintem) de ha hivatásos vagy. Átlag napi 1000km-et vezetsz. Mi éri meg jobban? Egy dízel vagy elektromos?
Többség kapásból dízelt vágna rá de gondolkodjunk.
Két hetente cserélheted az olajat. Kopó alkatrészek, viheted szervizbe, időkiesés.
Vagy veszel egy villanyost. Nem csapod szét az agyad a 12 órás vezetéssel és üvegbe hugyozással, mert 2-300km-enként meg kell állni akármi van. Cserébe nincs szerviz, nincs kopó alkatrész, nincs olajcsere, nincs semmi hülyeség amivel itt szenvedni szoktatok a dízelek kapcsán. Ha jó autót vesztek az üzemanyag is kicsivel olcsóbb lesz, az autó meg garantáltan elmegy ilyen üzemben 1-2 millió km-et, nem csak az esélye lesz meg. Plusz bónusz hogy rendes dinamikája van, jó vezetni, nem olyan lomha dög mint a dízelek mindegyike akárhogy megpöckölik, és a kisebb zaj miatt nem is fáradsz el annyira.
Ez nem kitaláció. Amikor megvettem a Leaf-et, villanyautók nagyon ritkák voltak. Töltőn beállt mellém egy Tesla Model S egy öltönyös faszival. Beszélgettünk. Mondta hogy egy méregdrága Jaguárt váltott le erre, mert.... és elmesélte a fenti történetet. Akkor ez úgy hihetetlen volt, de most rendes hatótávú villanyautóval tökéletesen megértem. Én is így tennék a mai tudásom alapján.
Nem hát. Sokkal jobb érzés 50%-al megérkezni anyóshoz mint 30%-al 😆
Másik amit Pipi is mond. Jó dolog ha Pécsről vissza is érek egy töltéssel, vagy csak keveset kell rátölteni a méregdrága töltőn. Bár most már Pécsen is van Tesla töltő, úgyhogy az EON bekaphatja.
Nagyjából 160 forintért töltök. Ez kb. ugyan annyi mintha benzinnel mennék.
Vannak kurva drága töltők ez igaz. Ott a dupla ár sem ritka, de azok bekaphatják.
Tesla és TEA töltőket használok. Teslánál csak rádugom és tölt, nem kell semmit baszakodni, egyszerűbb mint a benzinkút. A TEA hálózatára van RFID-s kártya, annyival több a művelet hogy a kártyát oda kell érinteni a töltőre. Ha sokat mennék messzire akkor lenne egy Ionity előfizetésem is ugyan így RFID-vel az is halál egyszerű, ugy kb. ugyan annyi előfizetéssel mint a Teslánál tölteni. Újabb német autók az Ionity-n pedig ugyan úgy Plug&Charge rendszerűek mint a Tesla a saját töltőin.
Ha meg nagyon megszorulok akkor használok egy drága töltőt. Erre eddig csak kíváncsiságból került sor, illetve azért mert átbasztak az árazással. Az applikációban alacsony ár jelent meg aztán levonták a magasat. Sejtettem hogy ez lesz csak kíváncsi voltam hogy tényleg létezik e ilyen 😅 kiderült hogy nem.
Pedig neked onnan még egy ezres sincs,talán 900km.Nekem túl sok lemondással járna oda egy repülő út.Lassan nekem is néznem kell a dátumokat,gyerekek már be vannak zsongva.
nekem az 50 km is nagy út
ami 200 felett van az meg már kínzás
legalább 1x meg kell állni sz@rni meg 3x hugyálni
plusz egy vödör nápolyi a stressz miatt
még úgy is hogy szinte soha nem vezetek, erdélybe is 1x vezettem a tizenpár év alatt
Mindig elfelejtem,hogy az ev tulajoknak 220km nagyobb útnak számít.Tehát ha nagyobb utakat megyek ennél,az neked már egyenlő a szar élettel.....hát nem tudom azért erről megkérdeznék olyat aki még nem jutott el sehova,aki nem tudja elvinni a családját sehova,mi elég sokat utazunk,kirándulunk,szerencsére.
nem. Ha csak 300 at tud akkor visszafelé tölteni kell most már kb. az üzemanyag ár másfélszereséért. Ha 800 tud hazaér azt otthon feltöltheti napelemről ingyé(kezeit széttáró)
https://villanyautosok.hu/tag/...
Pont ezért nem járunk mostanában görögbe a közeli részekre se, autóval messze van, repülővel meg közel.
Nyilván én bevásárolni nem ugrok ki innen
Na de a teszt.
Norvég a faszi, 110-el megy mert ott az a megengedett, megtesz 1000km-et egyben a lehető leggyorsabban.
Van ott egy PHEV referenciának amivel nem kell tankolni, és ehhez hasonlítja a többi kocsit töltési megállókkal együtt.
Az élen nyilván az akkucserélős NIO-k szerepelnek.
Toyota Mirai is jó időt ment, de rögtön utána a Teslák. Mirai esetén érdekesség hogy a fogyasztás több mint duplája a Tesláknak. Meg ugye hidrogénkút nem olyan gyakori arra sem, meg az EV töltő igen, így azt egy másik útvonalon tesztelte.
Illetve egy megjegyzés. Igen, gyorsabb egy 1000km-es foszilis hajtással. De megéri a szopás vele 1000km 40perc hátrányért?
https://docs.google.com/spread...
Többség kapásból dízelt vágna rá de gondolkodjunk.
Két hetente cserélheted az olajat. Kopó alkatrészek, viheted szervizbe, időkiesés.
Vagy veszel egy villanyost. Nem csapod szét az agyad a 12 órás vezetéssel és üvegbe hugyozással, mert 2-300km-enként meg kell állni akármi van. Cserébe nincs szerviz, nincs kopó alkatrész, nincs olajcsere, nincs semmi hülyeség amivel itt szenvedni szoktatok a dízelek kapcsán. Ha jó autót vesztek az üzemanyag is kicsivel olcsóbb lesz, az autó meg garantáltan elmegy ilyen üzemben 1-2 millió km-et, nem csak az esélye lesz meg. Plusz bónusz hogy rendes dinamikája van, jó vezetni, nem olyan lomha dög mint a dízelek mindegyike akárhogy megpöckölik, és a kisebb zaj miatt nem is fáradsz el annyira.
Ez nem kitaláció. Amikor megvettem a Leaf-et, villanyautók nagyon ritkák voltak. Töltőn beállt mellém egy Tesla Model S egy öltönyös faszival. Beszélgettünk. Mondta hogy egy méregdrága Jaguárt váltott le erre, mert.... és elmesélte a fenti történetet. Akkor ez úgy hihetetlen volt, de most rendes hatótávú villanyautóval tökéletesen megértem. Én is így tennék a mai tudásom alapján.
Másik amit Pipi is mond. Jó dolog ha Pécsről vissza is érek egy töltéssel, vagy csak keveset kell rátölteni a méregdrága töltőn. Bár most már Pécsen is van Tesla töltő, úgyhogy az EON bekaphatja.
Vannak kurva drága töltők ez igaz. Ott a dupla ár sem ritka, de azok bekaphatják.
Tesla és TEA töltőket használok. Teslánál csak rádugom és tölt, nem kell semmit baszakodni, egyszerűbb mint a benzinkút. A TEA hálózatára van RFID-s kártya, annyival több a művelet hogy a kártyát oda kell érinteni a töltőre. Ha sokat mennék messzire akkor lenne egy Ionity előfizetésem is ugyan így RFID-vel az is halál egyszerű, ugy kb. ugyan annyi előfizetéssel mint a Teslánál tölteni. Újabb német autók az Ionity-n pedig ugyan úgy Plug&Charge rendszerűek mint a Tesla a saját töltőin.
Ha meg nagyon megszorulok akkor használok egy drága töltőt. Erre eddig csak kíváncsiságból került sor, illetve azért mert átbasztak az árazással. Az applikációban alacsony ár jelent meg aztán levonták a magasat. Sejtettem hogy ez lesz csak kíváncsi voltam hogy tényleg létezik e ilyen 😅 kiderült hogy nem.
ami 200 felett van az meg már kínzás
legalább 1x meg kell állni sz@rni meg 3x hugyálni
plusz egy vödör nápolyi a stressz miatt
még úgy is hogy szinte soha nem vezetek, erdélybe is 1x vezettem a tizenpár év alatt