30 ezerért átnézik a tesla kocsit vételkor aztán nem szopatja be magát az ember, minden bejegyzést meg lehet nézni
de ezt tuti valami apróért vették meg szóval elfér egy másfél millás javítás
amúgy itt is a hozzánemértés miatt lehet ennyi a javítás
Igazabol csak néztem.De ha megnyuvad betolom a szakálmetalba vagy valami hasonszőrű ceghez es mondom,5 kilobol megvan.
De csak a racingbazar vagy a bontoplaza oldalán 2 kiloert lehet venni bontottat.
No,ez az ipse konkret videoja megakadt nekem.Hat,vegulis nem tud csak pár olcso aprosag megnyuvadni a teslan.
Ja,ez a duma.A valosag meg bekopog néha.
Van itt tobb minden.
nem térítek
én már előtte is írtam sokat hogy van az a felhasználás amikor sokkal jobban megéri mint egy benzines
pl ha elkezdenék dolgozni és kecskemétre kellene járni, ami kb 2x50km egyből venném a villanyos leaf kocsit mert 5-6 év alatt visszajön az ára a hasonló évjáratú golfhoz képest csak az üzemanyagon
és ezt sokan nem képesek felfogni, és az évente 3-5x felmerülő problémásabb töltés miatt húzzák le
de peca kocsinak nem veszek g mercit 60 milláért hanem jó a fosos dízel is a 800-1000km éves futáshoz mert soha nem hozná vissza azt az 59 milla pluszt a jelenlegihez képest
Ket kiloert talaltam tobbet is,betenni nem nagy kunszt.De ujat neztem mar az alibaba.com on 7 kilo körul.
Ezt a blokkot alfatol opelig rakta GM mindenbe.5 kilo környeken max megvan a teljes gépmuhely meló.
van 4 teslás ismerős akiknek évek óta van ilyen kocsi ebből kettő már a másodikat is megvette mert neki is van meg az asszonynak is
igazándiból komoly baja egyiknek sincs
vagyis kettőnek van, de agyban, mert ilyen teslás bulikra járnak és a kocsik lámpáit villogtatják össze-vissza meg szól a zene mint valami koncerten 😂
Pluginre sincs teljesitményadó. Az meg hogy ki mennyit megy másodlagos, ha azt nézem az ismerős ioniqra már ráment vagy 3 millio gar négy év alatt. Lehet a tesla jobb, de ha mégse gar után pénztemető
sok minden nem tud rajta beszarni a hajtás részen
egy előnye van az egésznek hogy ha mászkálsz sokat akkor egy csomó zseton marad a zsebedben az üzemanyag különbség miatt és ebből ha rá kell dobni egy kicsit még mindig nem jársz szarul
ha meg keveset akkor meg amúgy se romlik nagyon a verda
vagy pl a teljesítményadó, nekünk lett volna 120 ezer, ha 10 évig mentes marad akkor csak ebből kb megvan a bontott akku ára ha épp beszarik ami benne van
igazándiból ezt 10 év múlva lehetne megtárgyalni akkor lesz 15 éves a tesla és lesz benne minimum 300 ezer
Bontott motorok sokkal olcsóbbak. És ugye itt nincs olyan gond hogy szét van hajtva, vagy nem ismered az állapotát, mert vagy működik vagy nem.
De nem nagyon tudok motorhibáról. Az első generációs ModelS esetén volt konstrukciós hiba, hogy a hűtővíz belefolyt a vezérlő elektronikába és az ment tönkre. De ezt a hibát is könnyen lehetett megelőzni, a többit meg garanciában cserélték.
Tesla jellemző hibái a fék, futómű, 12V-os akku, töltőelektronika meghibásodása, amit pár ezer forintból lehet javítani ha értesz hozzá, meg az akkuban a leválasztó mágneskapcsoló ég be néha, az is viszonylag olcsón javítható. Konkrét akku vagy motor meghibásodásról én nem hallottam. Nem állítom hogy nem fordult elő soha, csak elképesztően ritka.
nem találni ilyet, olyan gyakori feladat lehet..... meg aztán 8 éves koráig ingyen van
az ai 2-4 milla közé helyezi méret/elhelyezkedés szerint
megemlíteném hogy a sima szívó 1.6 benzin motor a citroennél 3 milla lett volna múlt évben+ a beszerelés amire már nem emlékszem
az opelodba mennyi egy új motor??
amúgy a teslánál vannak gyári felújított motorok is, az árukat nem tudom de valami cikkben olvastam régebben
395 ezer volt az scr és a dpf csere. ehhez még hozzájön a kipufogó le-felszerelés és elmenni győrbe kirándulni a káptalan hegyen amíg a volt rába területén megcsinálják a betét cseréket. Szóval elmegy egy nap az életemből aminek nincs ára hisz az megfizethetetlen. Aztán felönteni fappal és adblúval meg a szakszervízben újraindítatni a rendszert ez 80 volt. Bárki megcsinálhatta volna csak a győri cég ebben az esetben nem adott volna garanciát. Szóval 500 úgy, hogy én baszakodtam vele. A toyota kerek 1 millát mondott rá.
de ezt tuti valami apróért vették meg szóval elfér egy másfél millás javítás
amúgy itt is a hozzánemértés miatt lehet ennyi a javítás