Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még nagyobb akinek működik hálózat független napelemes rendszere 😅
Az Ukránoknál is az energetikai rendszereket támadják először. Aztán gázolajhoz már nem jutnak ők sem legfeljebb villanyhoz.
Miért ne? Teljesen igaza van, hiszen a COVID-hoz is jobban értenek, mint az infektológus, meg a villanyszerelők is hülyék hozzájuk képest. Miért pont ehhez ne értenének jobban 🤣

Ezt te fedheted homokkal meg locsolgathatod vízzel, akkor is ezt fogja csinálni.
Ja és ez egy darab cella.
http://youtu.be/oieH2wwDGzo
Benne van a szövegben. Az akku mindent tartalmaz ami az égéshez kell. Ami nem feltétlen azt jelenti, hogy van benne oxigen, de egy kialakuló reakció révén keletkezik vagy felszabadul. Az égéshez feltétlen kell az oxigen, de nem feltétlen kell, hogy elemi formájában ott legyen.
Nem. Az oxigén nélküli kémiai égés beindul a cellán belül, az a nagyobb gond.
Ja,az égéshez három dologra van szükség.A lítium akksi tüzét úgy nevezik hogy önfenntartó tűz.
Nem hosszu,pár másodperc,messze a wifi.Es en szinkronizáltam darth vadert.🤣
Jó lassan tölt be a navi a szuszogásod meg nagyon behallatszik 😅
Elolvastam ezt a termit reakciót és az is írja, hogy kell az oxigén az égéshez. Egyszerűen ez olyan dolog amit megbaxni nem lehet a tűz barátja az oxigén bármit is írtok mert nélküle nincs égés 🤣
157 km ről vitték haza és még maradt 9 % benne. Nem 30 fokos napsütötte időnek tűnt hanem az ottani átkagos okádékszar időnek szóval az a kb. 170 km nem rossz. Helyi járatos autónak szánják Zsuzsika kapja a fiat 500 helyett. Ott már elindult a pánikolàs itthon még vitya altat bennünnket. Ide később ér a pánik. Nemsokára nagy ember lesz akinek van villanyos autója. 😅
Melyik a tűzoltó? Egy sorompó nyitogatót láttam csak 😅
Te jó hülye vagy, égésről vitatkozol egy tűzoltóval?
Ehhez biztos jobban ért nálad 😁 egyébként meg a lítiumos aksi tényleg ég...
Amúgy a termit reakcióról hallottál már?
ha minden igaz amit most ott nagyon idióta emberek vannak, 1-2 euróért is megy a hiszti
meg aztán ott a vezetők 95% szőke női aggyal van szerelve, nem is értem hogy egy ilyen nemzet hogy nem hal ki önmagától
azért a -30 fokban az a spring nem fog sok métert elmenni 😂
Hülye vagy!
Az égéshez mindig kell oxigén.A lítium akksinak nincs szüksége hogy oxigén legyen a környezetében,csak hogy értsd,a víz alatt is égni fog.
Gondolhatod 😅
Hát kíváncsiságból elolvastam mit ír az AI. Szóval nem oxigént termel magának az akku hanem éghető gázt. De hát nem is falevél, hogy oxigént állítson elő a vízbű 🤣 Szóval továbbra sem változott az alptézis, hogy kell oxigén az égéshez önmagában nem elég az éghető anyag( kezeit széttáró) hiába ágálsz az elektromos autó ellen vagy veszel vagy nem közlekedsz 😅 Már a Pisti szerel Pistje is vett a nejének egy dácsia Springet valahol a hideg északon, mert most még csak megfizetni nem tudják a benzint de néhány hóbap múlva már nem is lesz mit megfizetni pedig ott az orosz olajcső a szomszédban de hát nem kell a véres olaj 😅 Egyébként fura annak a szájából hallani aki még egy éve fikázta Magyarországot, hogy itt milyen szar lett minden ott meg milyen pompás az élet azóta a munkanélküliség 20% feletti az államháztartási hiányban éllovasok az oktatás gyakorlatilag az utolsó helyen európában és olyanoknak tud szerelni akik 5 euró differenciálért feljelentik 😅 Mondjuk ott nagy divat a jelentgetés mindenki feljelent mindenkit 🤣 Na Mind1 is az a lényeg kezdjél hozzászokni az elektromos autó gondolatához. Ha minden mostani dízel lomodat eladod ha még egyáltalán el lehet akkor pont kifut egy használt szpringet 🤣
Azt írtad hogy önjelölt ezermesterek......és hogy nem érted ők miért mennek orvoshoz.......
Igen most írtad le te is amit én is, hogy az égéshez kell oxigén(kezeit széttáró) Ezt kár volt ilyen bonyolultan megfogalmazni 😅
Akkor ezek szerint igazak az eddigiek, rólad közkeletűek, hogy képtelen vagy értő olvasásra, de ez elnézendő, mert a belterjesség okoz ilyent, mert én leírtam, ""...AMÍG OLYANT NEM JAVÍTANAK, AMIBŐL MÁSNAK IS KÁRA SZÁRMAZHAT.""
Tehát nem minden szarral, csak amiből másnak is kára származhat. Az biztos, hogy a belterjesség mellett te azokat a veszélyes gázokat-gőzöket is beszívtad a munkád során, pláne amikor bejelentés nélkül feketén tüsszented de az autókat, mert akkor értenéd... na, mindegy is, ezt sem érted meg, minek is írom le.
Akkor ezek szerint te minden szar miatt rohansz orvoshoz szerelőhöz stb.
Én csak azt nem értem, hogy mindig-mindenhol vannak kóklerek és önjelölt ezermesterek, ezzel nincs is baj, amíg nem olyant javítanak, amiből másnak is kára származhat. Amit nem értek, ezek miért mennek orvoshoz, ha valahol fáj? Miért otthon szülnek a Mekk Elek szakértő kezei között, miért nem otthon a parksidéval kezelnek fogfájást-tömést, miért nem tapétavágóval végzik el a konyhaasztalon a vakbélműtétet?
A választ tudom, a választ ők is tudják, a választ mindenki tudja...
A válasz szövegrésze: mert jogom van hozzá, mert befizettem a tb-t, mert magyar lakcímkártyám van, mert ha a patás lophatott a stadionokra, akkor neki is joga van ott gyógyulni ahol ahol, és különben is kinek mi köze hozzá?

Hát ez a baj.
De lesz oxigén
a kezelés annyi hogy ki kell húzni az udvarra felborítani aztán égjen el nyugodtan
az a nagy előnye a homoknak hogy az örökösök nem lesznek teljesen szomorúak a temetésen mert a ház nem ég le
mert ugye a füstje erősen mérgező, küzdeni kell az életbenmaradásért
Mondjuk a lítium akkunak pont nem kell oxigén, ezt meg a bölcsész diploma mellé nem árulhatták el 😆

Lítium akkuban a hőmegfutás kb. 80fokon beindul, és cefetül elkezd melegedni a betárolt kémiai energiának hála. Gyakorlatilag rövidre záródik belül, ez melegíti és indítja be az akku többi részét.
Ettől felforr az elektrolit, nyomás miatt kiszabadul és amikor a gáz kijut a levegőre az gyullad meg.
Szóval lítum akkut hűteni kell. Sokáig. A zárlatos részeinek idő kell mire kisül teljesen, de a még nem elszabadult részeket meg lehet fékezni, és megállítani a láncreakciót. Illetve a keletkező gázokat kell elvezetni biztonságosan.

Kisebb akkunál megoldás ha belerakják egy hőálló szövet zsákba, és az meggátolja a gyújtó forrás kiszabadulását, csak a gázokat engedi ki. Nagyobb akkunál meg kell egy kémény, vagy gázelszívó, illetve nem árt hőszigetelő dobozba tenni hogy ne terjedjen a hő másra.
Esetleg vízelárasztással lehet próbálkozni még.

A homok amit Ini elképzelt abban segíthet hogy elszigeteli a környezettől az áthevült akkut, és a gázok tudnak távozni, de azt azért kezelni kell továbbra is.
Házi akkura felesleges ennyire rágörcsölni. LFP akkut kell venni, azokból van olyan amit átszúrnak egy szöggel és akkor sem gyullad ki.

Autóknál a gázelvezetést és hőszigetelést is alkalmazzák, illetve újabban a hézagokat kitöltik habos ragasztó anyaggal ami a szilárdságot növeli, és égés közben inert gázt termelve fel hígítja az éghető füstöket, megakadályozva a begyulladásukat.
Akko egy csomo lóvém lesz.😆