Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,a kutyák is ilyenek.Ha ütik végják őket is ott maradnak a gazdájuknál.
Nemigen.Van aki ragaszkodóbb fajta,nem blődiféle.
Te ostoba,én azért olvasok hogy tájékozódjak.A baj az hogy te csak ezt az oldalt olvasod és csak ebből tájékozódsz.Elvek?Mik az elveim?Hogy nem olvasok villanyautós híreket?Nagyon ostoba vagy.
És állítólag a Rolex felhagy az LCD kijelzős óráinak a gyártásával.
Ez egy teljesen más vevőkör. A különlegességet fizetik, a villanyhajtás pedig már nem az. A V12 meg már az.

Mindenesetre vicces hogy Blődi villanyautósokat olvas, nem úgy volt hogy örökre 20 éves 1000km-es Passat lesz neki, mert a villany az szar? Ennyire befolyásolható, és nem ragaszkodik az elveihez? 🤣
Kicsit sok filmet néztél.
Ha jön a front, fel kell kapni a menekülő csomagot, és elindulni az ellenkező irányba.
Ha szakállat növesztek és azt mondom muszlim vagyok, akkor dolgozni sem kell a németeknél, simán eltartanak. 😆
Te nem érted,de ha már így tetted fel a kérdést.Mi a fasznak nekik?Eddig miért gondolták hogy szükség van rá?Mert mondjuk arra van igény.De nem,nem arra van igény.Szépen lassan egész európa beint és dehogy állnak át csak ev gyártásra.
Megint nem érted a dolgokat, csak nyomod a hülyeséget 😁 rolls royce a bmw tulajdona, és az európai gyártók közül a bmw-nek van a legerősebb elektromos portfóliója... mi a faxnak nekik még egy villanyos rolls is? Azt a márkát meghagyják a gazdag tradicionális hülyéknek 🤣
Szépen lassan mindenki elkezd szarni rá.....
https://villanyautosok.hu/2026...
Nemigazan,annyi a gond hogy sokkal jobban kell rejtozni,a hokamera eleg genya talalmany.
Nezem a videokat,es nem,nem az hal ki.
A fegyvertelen civilek meglepoen sokan vannak,atvonul a front es elojonnek a pincekbol.Mar aki megtagadja az evakuaciot,ezeket hivjak varakozonak.
Meg segitenek is a ruszkiknak.
ha a fegyver a földön hever akkor már régen elhullottál
először mindig az hal ki akinél nincs fegyver utána a fegyveres
kaja megsosem hevert még a földön egy fegyveres konfliktusnál sem
vagy lejössz velünk pecázni a csatornapartra azt eszünk amit fogunk(gondolkodós) Kezd el megkedvelni a törpeharcsa húst 😅
Egyik se lesz,ha megis abvan a 3% eselyben,akkor fegyver fog heverni mindenhol sok,majd kiszolgalom magam,kaja is fog mellette lenni,ha meg elfogy meg megyek a krisnásokhoz. 🤣
fegyvereket meg konzerveket vegyél a spórolt pénzen ne mindenféle számlákon tárold
akkor lehet túlélsz egy ideig
ha csak nem égsz el egy atomtámadás során
Nem te vagy a követendő példa.
Meg amugy se ered meg.
én nem takarékoskodok, előre meg végképp nem
25 ledolgozott évem megvan, szóval ha valami csoda folytán még èlnék 12 évet akkor lesz valami aprópénz nyugdíjam
most is aprópénzből élek szóval nem lenne nagy változás
Sosem volt minimálbéres,főleg nem most kb 13 evvel a nyugdij előtt.Es van előtakarékosság.
Mondjuk te baszhatod,vissza fog ütni az a rengeteg csonakban hányós-piás pecázás. 🤣
először is a minimálbéres nyugdíjadból ha lesz legyen pénzed enni 😆
Pedig meg terveztem hogy nyuggerkent megyek spanyolba motorozni.
Te csak ne adj nekem igazat. Küzdj!🤣
Dehogynem, valamire kell hivatkozni a zöldülés ellen tehát molinóra fel! Én a dínókat is leginkább folyékony formában kedvelem ahogy a tankba ereszkednek. 😁
akkor mégse kell betiltani a vulkánokat?
már csak azért kérdezem mert akkor lemondom a molinó készítést
Hsz-ed hatására utánanéztem és több cikk, kutatás elolvasása után revidiálni kényszerülök eddigi álláspontomat amit évek óta hittem rosszul, igazad van a vulkánok tényleg töredéke annak amit mi okoztunk eddig.
kicsit baszakodnak még a putyinnal aztán nem marad semmi élő a felszínen
En mar varom mikor lesz a főd ilyen.😂

http://youtu.be/YTbZIz-fOgY?is=r4dYvBnBLBstE72l