Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leragadt a rambo fikmeknél.
Már aki itt marad.
T90 Proriv.😎
Ha veszek fel napszemüveget, lehet napon is. 😄
Van narancs változat, de az durván drágább, highend sport fegyver.
Te komolyan elhitted hogy ukrán fronton, egy T34 parancsnokaként lett ilyen nagy stratéga? 😅
nem lesz hova menni
ahova mennél azt már előtte letarolják a migráns arabok
a mócokhoz meg nem jutsz el a tesla kocsival oda csacsifogat kell
az árnyék kormány árnyék harcosa, narancsosnak álcázva 😂
Szerintem meg túltolod, full népirtás legfeljebb a távolkeleten van, de ott sem sikerült egyik félnek sem (még, de rajta vannak) errefelé meg már csak kisebb erőszakok vannak amire nagyobb esély van túlélni, ki kéne dobnod már a 80-90-es évek túlélő videókazettáidat, ha meg atomig fajul a dolog már mindegy lesz bár megint úgy fest, hogy vannak akik hisznek a korlátozott felhasználásban és ebben bízva bevetnék mondjuk ez akkor igaz ha minden fél "betartja" és nem tolja fullba.
Zotya wot-tal játszik?
Ezzel csak árnyékban lehet lőni. De legfeljebb csak kettőt a marokolaton lévő szám tanúsága szerint 😅
Ezért is nem kell itt megvárni.
Najó feladom. Nincs választásom. Kénytelen vagyok belátni, hogy egy milka tehénnek álcázott dagadt horgász, etető csúzlival, meg egy pincében rejtőzködő, WoT szakértő bútorboltos, Parkside Claymore aknával lesz a végzetem.
amúgy nem tudom mire gondoltok
itt ha gebasz lesz nem a ministráns gyerek símogató kis buzik fognak támadni
minimum egy tatárjárás szintű totális pusztítás lesz, nem kevés sugárszennyezéssel kiegészítve
ilyenkor baszhatja az ember az aranyát meg a teslába pakolt akkut
csak a buckalakók élik túl
tavasszal ki is ásom a kocsibeállót a nádasban, biztosra kell menni
Ha gebasz lesz a vele egy sulyu gyogyszer vagy kaja,lőszer tobbet erne.
Miért a papírpénzt vagy a plasztikkártyát meg lehet enni?Aztán mégsem kenyeret kérsz a bútorokért hanem pénzt amiből aztán kenyeret veszel.Az arany minden kontinensen értéket képvisel,de a jó kis magyar forint,gyakirlatilag már itthon sem.Aztán az aranynak van egy nagy előnye,a sűrűsége.Egy mobiltelefon méretű arany nagyjából 100milla.
Csíkos es dagadt zebranak nezik.
Téget?3x is.
Amugy csak egy feher teslaba kell egy felkilo robbanoanyagot hekkelni a vezetoules ala es nem kell vadaszpuska.
Vagy egy villanyrollert parkolni a hatad ele. 😆
kb azonos a hatótáv a nyílpuskával
akkor kicsit többet gyakorolok mert tűzgyorsaságban szarul állok.
nekem kell elsőnek találatot elérni 😊
Ha lila-fehér pólót vesz fel akkor milkahegynek nézik és megeszik.
Ilyen is van, és Zolival ellentétben aki azt hiszi 250 méterről eltalál egy vadászpuskával, én használni is tudom 😘
Szóval jól fog jönni a számszeríjad a lőszer sporoláshoz. 😁
Vagy tehén 😅
az cumi
legalábbis neked, mert akkor nem úszod meg a nyílpuskát 😆 😆 😆
tarka pólóban pecázok mindig
azt gondolja aki lát hogy egy gazos domb vagyok 😂
Akkora celpont vagy hogy barmikor eszreveszlek egy kilometeren belul,egy sima vadaszpuskaval meg meg en is eltalallak mire 250 meteren belul leszel.