Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es milyen igaz.🤣
Motorba meg a villany a buzis.🤣
Mert szart vesztek és hülyék vagytok hozzá.
Hát keressél!Én francia szarokkal nem foglalkozok.De kíváncsiságból ránéztem,az enyémhez már van 80ér,de egyébként 100ért cserélik a komplett belsejét gyári cuccal.Szóval ez a dpf is már csak olyan riogatás mint anno a dmf.Nekem scr-el dpf-el még semmi dolgom nem volt,a pd-be volt dmf cserélve,320-nál.320-at elment,pedig a pd jobban adja neki a csomagot.
Akkor én tuti átlag feletti vagyok nekem 4 évet bírt. 😅
Minden dízeles buzi 😅
Nem vagyok benne biztos hogy attól volt de lehetett attól is. Minden esetre ezeknél a modern csodadízeleknél a dpf az első három helyen befutó a meghibásodásban. Környezetemben mindenki ezzel küzd, vagy küzdött. Aki még még nem az majd fog 😆
Már írta, hogy tudna 😅 Egy éve amikor én kerestem égen földön nem volt ilyen kódszámú 😆
Tudsz az enyémhez hozni 100 ezért? Most nincs baja az enyémnek de 100 ezret adok érte annyiért elfér a lomok között ha egyszer szükség lesz rá(meghaljlós)
ismerősnek a c-max kocsin már vagy 10 éve is 300 felett lett volna a csere, mert egy kitakarítás után nem ment el 20 ezret se aztán minden baja volt
pedig csak hosszútávon ment vele a legrövidebb út is bp oda-vissza
a kettőstömegű is attól függ hogy használod, ha rendeltetés szerűen használod akkor nem sokat bír, ha pörgeted a kocsit feleslegesen akkor sokkal többet, de ugye akkor meg mi a szarnak tette bele a gyár.......
nem sok 2020 utáni motor van ami úgy működik mint a 20 évvel ezelőttiek amik mindent is bírtak
plusz még meg is fejelik a 30 ezres olajcserékkel, aztán nem alkatrészeket kell cserélni 2-300 ezer után hanem komplett motort váltóstól mindenestől
ami tényleg gtk, nem a villanyosban az akkucsere........
Igazából a dpf-re is 2-300 ezret mondanak, amiután csere, nem lehet a végtelenségig pucolgatni... de az is 10-15 év egy átlag embernek.
ha lenne állna 😂
mondjuk van egy fosos dízel szarom nekem is bár még idén nem volt beindítva
Személyautóba benzin való, kisteherbe gázolaj😆
Az összes többi parasztvakitás🤣
Pedig tisztessegesebb lenne ha a saját penzed allna benne.🤷
ez benne a legjobb 😂 nem az enyém viszket
Az igazsag az hogy mindent helyen kell kezelni.Mindenki elethelyzete szerint valaszt jarmuvet.
Te meg mas faszával vered a csalánt. 🤣
Te csak ne buzizz mert megsértődik a fiad.
jól esik cinkelni ezeket a dízel buzikat 😂
Meg mindig villany vs. Dizel?🤣
Akinek 5 évente ezeket cserélni kell,annak nem való autó.
Baszki,ha már ennyire emlegetsz akkor miért nem olvasol?Egy kettőstömegű simán elmegy 300ezer km-t.lehet számolgatni......dpf,most mit mondjak,még nem volt vele dolgom.Autópályán 600km-enként regenerál,városi+egy egy országút 300-350km,bőven tökéletes.Az hogy a pipi odabassza az alját és sérül az nem a dpf hibája
ezt írom én is, aztán ezeket cserélheted ismét 5 év múlva
plusz töltheted a 700 forintos gázolajat
gondolom a butuska tűzoltó portás ismét tudna ilyeneket szerezni pár fényesebb kabátgombért 😂
Nem az volt hogy az akksi örök éket meg egy pici?Még egyszer leírom,dpf tisztítás 50ezer,ha olyan hülye vagy hogy szétégeted,akkor veszel bontottat 100ezerér.
ha nem vetted volna még észre elég szélsőséges időket élünk
Mondjuk ezt sem értem minek. 2nm 1-es vaslemezből hajtogatsz neki egy dobozt, kibéleleld kőzetgyapottal, beleraksz egy ventillátort meg egy fűtőfóliát, termosztáttal, azt tök jól elvan a tűzfal mellett. Éghet ahogy akar.
Amiétt dpf -t, scr t és Kettős tömegű t is cserélni kell kettőstömegű 300 ezer dpfes dob az scrrel 1 Milla.