Hát keressél!Én francia szarokkal nem foglalkozok.De kíváncsiságból ránéztem,az enyémhez már van 80ér,de egyébként 100ért cserélik a komplett belsejét gyári cuccal.Szóval ez a dpf is már csak olyan riogatás mint anno a dmf.Nekem scr-el dpf-el még semmi dolgom nem volt,a pd-be volt dmf cserélve,320-nál.320-at elment,pedig a pd jobban adja neki a csomagot.
Nem vagyok benne biztos hogy attól volt de lehetett attól is. Minden esetre ezeknél a modern csodadízeleknél a dpf az első három helyen befutó a meghibásodásban. Környezetemben mindenki ezzel küzd, vagy küzdött. Aki még még nem az majd fog 😆
Tudsz az enyémhez hozni 100 ezért? Most nincs baja az enyémnek de 100 ezret adok érte annyiért elfér a lomok között ha egyszer szükség lesz rá(meghaljlós)
ismerősnek a c-max kocsin már vagy 10 éve is 300 felett lett volna a csere, mert egy kitakarítás után nem ment el 20 ezret se aztán minden baja volt
pedig csak hosszútávon ment vele a legrövidebb út is bp oda-vissza
a kettőstömegű is attól függ hogy használod, ha rendeltetés szerűen használod akkor nem sokat bír, ha pörgeted a kocsit feleslegesen akkor sokkal többet, de ugye akkor meg mi a szarnak tette bele a gyár.......
nem sok 2020 utáni motor van ami úgy működik mint a 20 évvel ezelőttiek amik mindent is bírtak
plusz még meg is fejelik a 30 ezres olajcserékkel, aztán nem alkatrészeket kell cserélni 2-300 ezer után hanem komplett motort váltóstól mindenestől
ami tényleg gtk, nem a villanyosban az akkucsere........
Baszki,ha már ennyire emlegetsz akkor miért nem olvasol?Egy kettőstömegű simán elmegy 300ezer km-t.lehet számolgatni......dpf,most mit mondjak,még nem volt vele dolgom.Autópályán 600km-enként regenerál,városi+egy egy országút 300-350km,bőven tökéletes.Az hogy a pipi odabassza az alját és sérül az nem a dpf hibája
ezt írom én is, aztán ezeket cserélheted ismét 5 év múlva
plusz töltheted a 700 forintos gázolajat
gondolom a butuska tűzoltó portás ismét tudna ilyeneket szerezni pár fényesebb kabátgombért 😂
Nem az volt hogy az akksi örök éket meg egy pici?Még egyszer leírom,dpf tisztítás 50ezer,ha olyan hülye vagy hogy szétégeted,akkor veszel bontottat 100ezerér.
Mondjuk ezt sem értem minek. 2nm 1-es vaslemezből hajtogatsz neki egy dobozt, kibéleleld kőzetgyapottal, beleraksz egy ventillátort meg egy fűtőfóliát, termosztáttal, azt tök jól elvan a tűzfal mellett. Éghet ahogy akar.
Motorba meg a villany a buzis.🤣