Az ekőre kialkudott ár az az, hogy kialkudták a piaci ár követését kis időeltéréssel. Amúgy mivel titkos az ár honnan tudod, hogy azt miképp számolják? 😅
ki tudja mennyit indítja a gépet, a hideg üzemek sosem tettek jót az olajnak
ha sokat megy az ember hidegen érdemes ledobni sűrűbben, mondjuk évente én se tenném max akkor ha anyuci hordaná a puját az oviba nap mint nap meg mellé még napi 6-8 hidegindítás
Nagyon buta vagy hozzá pipi.Egyrészt ha bármi meghibásodik a felsoroltak közül akkor jelzi hibaüzenetként,és nem tesz tönkre mást,mint ahogy te írod,másrészt a jobb autókon nem az alján van a dpf,hanem a motor mögött,nem tudod fizikálisan tönkretenni.Nekem még soha nem volt tengeralatjáró,egyszer dobott az asszonynál dpf lámpát,ezt három befejezetlen regenerálás után dobja.
Vegyél normális autót,ne francia szemetet.
Ezzel a gyakori olajcserével te vagy a legjobb balek a forgalmazóknak 🤣
Kicsit elment melletted a világ, már nem olyan olyan olajok vannak, mint amit tanultál az ifán 84-ben az ipari suliban 🤔
Mert nem vetted komolyan a három-F szabályt autó vásárlásnál 😁 de most legalább megtanultad... nem ismerem ezeket a mostani adblus szarokat, de a bmw nem regenerál alapjáraton csak 2000 fordulat fölött
nekem a terepjáró euro3 szűk 300 van az órában+ amit vissza tekertek
még indításkor se füstöl
múlt évben húztam vele egy kocsit aztán kettesben szigorúan odatoltam neki ekkor látszódott egy kis füst
ebben sincs semmi extra, aztán mégsem hal ki tőle a csatornaparti nádas 😆
De komolyra fordítva a szót az én hajeszom eu 4 es volt én azt sem tudtam, hogy létezik olyan hogy dpf. Halottam erről a névről de semmi dolgom nem volt vele. Ne 20 éves autókat hasonlítgassunk a mostani elbaszott szarokhoz.
most hozták új törvénybe adblúsítani kell ezeket az öreg gépeket július 1-től vagy ha nem végleg ki kell vonni a forgalomból(kezeit széttáró)
Amikor megkapja az új adblús rendszerét és eu4-esből eu 6-os lesz térjünk erre majd vissza 😂
A 20-éves Caravelle-én köszöni szépen , még mindíg jól van a DPF , kb 6-éve volt először kényszerregenerálva egy Osztrák VW szervízben , a többit saját maga csinálja , soha nem tudom hogy mikor mert nem füstöl , nem pörög magasan szóval észrevétlen marad ! A motor az egyik legszarabbnak titulált 2,5 PDTDI ! Mondjuk minden évben 8l motorolaj csere , ha csak 3000km-t ment is ! Az olaj Castrol 5-30 VW 504-507 🤔
furgonok 75 %ba psa konszer motor van delphi rendszerrel. A motor messzemenőkig jobb bármelyik márkatársnál az üzemanyagellátó rendszer meg egyszerűen nem bírja a hazai üzemanyagnormát. A fószvágen hasonlókén ugyanígy küzd a dpf problémákkal az tény, hogy a bosch rendszer sokkal jobban bírja ezeket a hitvány üzemanyagokat mint a cizellált delphi. Sajnos tőled visszajelzést nem várhatunk a néhány hónapon belül bekövetkező dpf hibádat amire lehet a gatyád is rámegy nem fogod itt velünk megosztani. Te nem vagy egy őszinte ember(kezeit széttáró)
Komoly baja nem volt, csak addigra érte el azt a szemét mennyiséget az utastér, hogy el kelljen vinnie kitakarítani.. és ha már szép lett, inkább eladta, mielőtt lelakja megint 🤣
én ezt már rég eldöntöttem. Csak a baj van vele.(kezeit széttáró) Igazából mitől is lenne jó? egy kipufogó dobba sprickel egy olyan anyagot ami egyébként meg kikristályosodik és ez miatt tönkre megy a tartálya is meg a sprickolója is. ha ez a sprickoló tönkremegy viszi magával az scr-t is. ha már az scr szar magával rántja a dpf-t is. Egyébkéntezen felül is labilis a rendszer mert minden az autó legalján van mindenfle védelem nélkül. 7 szeznor is gyönge pont ami ennek a folyamatát figyeli ebből csak egy beszarik amit egyébként nem jelez ki az autó onnatól kezdve hamis értékek alapján tolja túl vagy vonja el az üzemanyagot az adblút és viszi magával a dpf, scr combó dobot. Ha nem szarik be egyik szenzor sem elég ha a dobba vezető két hitvány minőségű gumicső vagy csatlakozó vagy bilincs közül megadja magát valamelyik. Elég ha csak az egyik gumi cső elöregszik megreped a végeredmény ugyanez. Adblú tartály ami gyárilag nem javítható és használtan nem is kapható és egybe van a szivattyúval 600 ezer + le-föl munka díja. adblu injector 80 ezer + le föl munka díja. dpf scr combó dob egy millió + le föl munkadíj + szovftveres munka. szenzorok darabja 25-100 ezer forintig Persze mindent lehet olcsósítani, vannak már vagány gyerekek akik leveszik és szétvágják az adbútartályt kitakarítják a kristálytól majd kicserélik a szivattyút a szétvágott tartályban majd visszasütik. Így mindjárt csak 200-250. A szűrőbetétek is cserélhetőek így mindjárt nem 1 milla csak 500 ezer plusz néhány elbaszott nap. Most csak a kipufogó gáz utókezelésről beszélgetünk mert, hogy ez volt a téma az üzemanyag ellátó rendszert még meg sem említettem. Azt sem, hogy kotonvékony hártyából vannak a féltengely gumiharangok amit az alföldi por is kilyukaszt ez miatt már volt féltengely csukló cserém a berohadó csúszka a hátsóféken meg viszi a betétet és a tárcsát is amit 80 ezernél cserélni kellett de már az elsőnek is van válla akkora mind swarcinak fénykorában. 5 év alatt a 7-ik sárgatengeralattjáró jelent meg a műszerfalon ebből 6 a P2002. ezt a feliratot lehet látni 90% ezeken a csoda adblús autókon. talán most van az első adblús autód életedben jegyezd meg P2002. Amikor ezt látod legyél szomorú. Ha meg ki is basz veled a rendszer és erre nem figyelmeztet csak annyit mond, hogy motor leállásig van még megtehető 1100 kilométer akkor meg legyél egész szomorú ott már sem a ráolvasás sem isten igéje nem segíthet kuka a főrendszer.
Azt kérdezed van e baj a dpf-el? Igen bazmeg a legtöbb baj azzal van. A chat gpt hatására most rendeltem adblú adalékot, hogy ne kristályosodjon. Adblú adalék érted??? Az adblú önmagába egy adalék adalékolom az adalékot.Az üzemanyagba meg dpf tisztító adalékot a pénteki kényszer regerenálás után a 25 ezret futott egy éves szűrőimmel. Amíg nem lesz kész a tükörfűtésből levett ledes regenerállás visszajelzőm a chat gpt tanácsára a fedélzeti kompjútert átállítom pillanatnyi fogyasztásmérésre ha alapjáraton 0,0 fogyasztás helyett mutat 0,8-1,2 fogyasztást akkor tudom, hogy most regenerál és eszem ágában sem lesz leállítani az autót inkább kocsikázok feleslegesen még egy negyed órát, hogy őkelme kiregerenálhassa magát. Ott tartunk, hogy lassan le is kell szopnom, hogy ne kelljen megint hetekig autó nélkül maradni ráadásul kifizetni több száz ezret vagy akár egy mikulást. Most van az a pillanat amikor nem érzem úgy, hogy az autó lenne értem. egy wartburg 2 t kívűl csak dízel autóim voltak a passzátot leszámítva ami egy hulladék szar volt azon kivűl az összes hajeszom az olaj és a szűrőcseréken kívűl semmi mást nem igényelt.
Szóval DPF?
Írja le pár sorban mik az előnyei: Nem büdös az autó
Hátrányai: Egy rakás szar az egész konstrukció
Visszaigazolták emailbe , hogy beazonosították az alvázszám alapján , így került a garázsba , és azt megnyitva kerül oda hogy 2009 ! Ezt "SEM" tudtam , köszi ! 😉
Ja, jól emlékszel, új korától visszaszámolt dpf élettartamot az autó. 200 000 kilométerről indult. Kb. 10 év és majd 200 ezer (pár ezer híján) után kezdtem beszarni, hogy mi lesz, ha esetleg letilt valahol külföldön, mert bömbiŕől olvastam ilyeneket. Még mintha az autó is lomhább lett volna... nosza elmentem egy helyi guru-hoz, hogy olvassa ki... megtörtént azt mondta hogy az utóbbi fél évben több megszakadt regeneráció volt, és hogy elindítja noteszról, menjünk egy kört.. így is történt, mentünk kábé 20 kilométert, le is futott a generáció, mérve teljesen gyári értékeket adott. Majd szoftveresen resetelte a számlálót, úgyhogy megint 200 ezerről kezdett számolni vissza és hibátlanul működött.
Közben persze jól kiröhögte a fórumos hülyéket, mondta hogy nem tilt le semmi, ha eléri a 200-at, akkor se, csak mutat egy hiba jelet😁
ha sokat megy az ember hidegen érdemes ledobni sűrűbben, mondjuk évente én se tenném max akkor ha anyuci hordaná a puját az oviba nap mint nap meg mellé még napi 6-8 hidegindítás
Vegyél normális autót,ne francia szemetet.
Kicsit elment melletted a világ, már nem olyan olyan olajok vannak, mint amit tanultál az ifán 84-ben az ipari suliban 🤔
Barátomnak szüksége lenne gyári irányjelzőkre V Strom 1000-hez. A motor 2003-as évjárat.
Akinek lenne eladó, kérem jelezze!
Köszönöm
még indításkor se füstöl
múlt évben húztam vele egy kocsit aztán kettesben szigorúan odatoltam neki ekkor látszódott egy kis füst
ebben sincs semmi extra, aztán mégsem hal ki tőle a csatornaparti nádas 😆
Amikor megkapja az új adblús rendszerét és eu4-esből eu 6-os lesz térjünk erre majd vissza 😂
Azt kérdezed van e baj a dpf-el? Igen bazmeg a legtöbb baj azzal van. A chat gpt hatására most rendeltem adblú adalékot, hogy ne kristályosodjon. Adblú adalék érted??? Az adblú önmagába egy adalék adalékolom az adalékot.Az üzemanyagba meg dpf tisztító adalékot a pénteki kényszer regerenálás után a 25 ezret futott egy éves szűrőimmel. Amíg nem lesz kész a tükörfűtésből levett ledes regenerállás visszajelzőm a chat gpt tanácsára a fedélzeti kompjútert átállítom pillanatnyi fogyasztásmérésre ha alapjáraton 0,0 fogyasztás helyett mutat 0,8-1,2 fogyasztást akkor tudom, hogy most regenerál és eszem ágában sem lesz leállítani az autót inkább kocsikázok feleslegesen még egy negyed órát, hogy őkelme kiregerenálhassa magát. Ott tartunk, hogy lassan le is kell szopnom, hogy ne kelljen megint hetekig autó nélkül maradni ráadásul kifizetni több száz ezret vagy akár egy mikulást. Most van az a pillanat amikor nem érzem úgy, hogy az autó lenne értem. egy wartburg 2 t kívűl csak dízel autóim voltak a passzátot leszámítva ami egy hulladék szar volt azon kivűl az összes hajeszom az olaj és a szűrőcseréken kívűl semmi mást nem igényelt.
Szóval DPF?
Írja le pár sorban mik az előnyei: Nem büdös az autó
Hátrányai: Egy rakás szar az egész konstrukció
Közben persze jól kiröhögte a fórumos hülyéket, mondta hogy nem tilt le semmi, ha eléri a 200-at, akkor se, csak mutat egy hiba jelet😁