Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem még csak 2 autó szoptatott meg a 35 év alatt. Ez meg a passzát(kezeit széttáró) Lúzer? Nem lúzer? Fax tuggya(gondolkodós) Minden esetre nem én járok laktanyába 24 órás szolgálatokba(kezeit széttáró)
Belőled nem lehet kiindulni,téged minden autó megszopat,ha az autó mégsem,akkor te szopatod saját magad azzal hogy lecseréled azt ami nem szopat meg olyanra ami megszopat.Szóval te egy igazi lúzer vagy.
Na akkor tudod miért nincs fószvágenem 😅
Ja, volt bx-em is 1.4 benzin, annak pont a motorjával volt némi gond meg elég fiatalon rohadt egyébként nagyon szerettem főleg a futómű miatt, nagy baj, hogy 2015-ben leálltak azzal az ikonikus futóművel mert azután egy c5 már csak tucat valami lett.
Azért nincs villany mert mert, ezerszer levezetve, amúgy neked sincs és miért? Mert nem érné meg, soha nem hozná vissza az árát amennyivel többe van, azt is az veszi aki arra veri és főleg van rá fölös léje, de hát már ezt is vagy 2 éve értelmetlenül pofozzuk.
A 110lovas is jó volt,nem volt azokkal sem gond,annyi hogy azon változó geometriás turbo volt.
Az, hogy mire verem teljesen más mint a praktikum, az utóbbinál ahogy írtam a büdös életben nem lenne más mint suzukim, de így, hogy már nagy eséllyel nem lesz új autónk így már mellőztem ezt és újként így lett clio nagyként meg a c4gp, utóbbit mondjuk még lehet, hogy cserélem mert azért feszegeti a húrt. 😁
Franciát kell venni. Az villanyból is fos. 😅
ezért nincs villanykocsija mert avval nem tudna szenvedni 😂

amúgy a szociban a dacia is elég fos kocsi volt ellenben nagyon kényelmes volt,
a citroen bx sorozat is nagyon tuti cucc volt 30+éve
Hát igen,engem is ekéztek a vw miatt,pedig elhiheted,ha szopnék vele,akkor nem az lenne és azt mondanám szar.Engem max kétszer szopatna meg,soha többet nem vennék.
1.9 addig volt legendás amig 90 lovas volt, később az erősebb verziókkal sok volt a gond... kuplung hiba, féltengely hiba... meg legendásan nyomták a kormos füstöt nagyobb gázra 😁
Ez érdekes... franciákkal szoptál a legtöbbet, mégis azokat szereted... valahogy erről nekem azok jutnak eszembe, akik szöges korbáccsal verik magukat, és arra élveznek 🤣
hát igen az 1,9 az legendás darab ezt nem lehet elvitatni. Még nekem is volt belőle 😅
de van. A lényeg, hogy semmi ne legyen még ami elbassza. Nincs bonyolult kipofogó után kezelés és cizellált üzemanyag ellátás és örök élet. Nekem a szívó 75 lóerős 2500 as hajeszom ha 25 évvel ezelőtt beindítják és azóta se állítják le még most is menne 😅 Ha má fószvágen a gyárilag 110 lovas 1,9 td motorok szintén elnyűhetetlenek voltak és a végtelenségig lehetett őket tuningolni. A gyári 110 lóból simán csináltak 250-300 lovas gépeket. Csak a fószvágen is és a tojota is továbbfejlődött ezért csinálnak ma szarokat mert ez a trend 😅
De,az 1.9tdi, az örök.az biztos 2.0pd volt.
Tavalyi a történet, néha találkozok még vele majd megkérdezem most mennyi km van benne és eszie az olajat? Amúgy ott volt még a hajtókarcsavar törés a 2010-es évek környékén, havernak skodánál tört el 150000km körül az M5-ön és akkor utánanézve típustörténet volt, időnként cserélni kell a csavarokat és még más is, nincs motor ami örök élet és még 2 nap.
Caddy,gondolom dizel volt.Ha igen akkor nagy hülyeség a sztori,mert a 2.0cr-nél pont az ellenkezőjét kell figyelni,a szint emelkedést a be nem fejezett regenerálás miatt.Illetve ez még a 2.0pd-nél lehetett,de az már nem ma volt
Mondjuk az adblue fokozott hibalehetőség mindegyiknél, de amit tavaly már írtam, hogy volt főnököm újonnan átvett flottás vw caddy-nél átvételkor mondták neki, hogy nézegesse az olajszintet, de nemigazán nézte mert minek, új autó, de 8000-nél jelezte, hogy kevés az olaj és töltött utána, cserélni 30000-nél kell így addig gondolom töltögette meg azóta is, ez tavaly volt és máshol melózok, a flottások nem véletlenül figyelmeztették mivel típus dolog a 2.0-ás vw motornál.
Te szopsz az autóval,nem én.Szóval azért valami lehet benne.Egyébként meg jelzem,mert hogy szerinted nem mondanám el ha calami beszarna rajta,tegnap mentem a passattal,és azt tapasztaltam hogy a stab.pálca kuka,szóval cserélhetem a két elsőt.
2 vw-m volt, golf 1-es 1.5d és a malac, a golf jó volt a malac nem, nekem a régiek közül a japók jöttek be, subaru, nissanok és a suzukik, renault 1.5dci -vel volt baj és citroen volt 3, ugyan ezekre költöttem a legtöbbet mégis kedvelem őket, ha csak a tartósság érdekelne még mindig mint régebben akkor maradt volna a swift, de nem csak erről szól.
Nem hiszem 🤣
Én mindenhez is nagyon hülye vagyok bár ezek a leírtak min a saját tapasztalataim. Az nyugtat egyedül, hogy viszont te a világ esze vagy ezért is halmozol foshalom fószvageneket MERT AZ JÓ(meghaljlós)
Attól még nem ír valótlanságot.Nekem ugyan sok újat nem írt,ezt inkább a pipinek szántam,aki az AI által okosodik manapság .
Azért ez nagyon ai válasz, tele van netes közhelyekkel. Fenntartva persze hogy a volkswagen dízel szerintem is jobb mint ezek a francia fosok
Semennyit, írta, volt hogy 3000-t ment egy évben...