azt mondta az még jó, én tuti cseréltem volna mert 120nál a sávváltás életveszélyes volt
szerintem csak lusta volt a másik oldalt is kiszedni
vannak ilyen 25-30 ezres szettek az astrákhoz amik 4-6 éveket bírnak feszesen én tuti tettem volna bele ha megmarad
boldog az ember az astrával
épp a múlt héten cserélték ki a morgó kerékcsapágyat, 4700 forint volt ha már kint volt az első lába tettek bele egy toronycsapágyat is mert kicsit lógott 2500ért
most már minden általam elhanyagolt dolog új benne
jövőre kap egy új gáztartályt és 10 évig meg sem fog állni
Hogynelehetne,ini fostaligája helyett egy nemet premiumot. 🤣
Annyira jo nem lehetett az az F aszma ha ketkiolert sozta ra valami balekra.
De,szerinted mindenki inkabb ugorjon ra egy 16 millios teslara mert a masik alternativa csak ini szarkupaca lehet ami meg 300e ert se kelt el?
de amikor felajánlottan neki a tutit akkor húzgálta az orrát
pedig az f astrától nem lett volna olcsóbb semmi sem
de ez buzi 😂
vagy csak az volt a bsja hogy az astra patent állapotú volt és nem tudta volna vele magát megszopatni
ha így gondolkodna mindenki akkor a porsche ferrari meg a hasonló drágább kocsikat nem is gyártanák mert ahhoz nem olcsó minden
aztán ha nincs drága kocsi akkor nincs fejlesztés aztán még mindig egy fos kadettal járnál mert nem lenne yxz astra
persze valami kínai tablett lenne a műszerfalra hilti szalaggal felmókolva 😂
Ilyen hozzáállással nem szabad semmit venni, maximum 300 ezres opelt, és ha elromlik valami benne, akkor felgyújtod 😄
vagy meghegeszted otthon kettes pálcával 🤣
Baszhatom a statot ha az adott peldany az enyem......
Szoval aki beszopta az oruljon hogy nem masnak esett ki az ablaka,vagy rajar a rud a futorendszer konstrukcios hibaja miatt?
Hát ha belegondolsz, a hajtásban nincs súrlódó alkatrész, néhány olajban futó csapágyon kívül.
Nincs lánc, nincs szíjak...
Azt hadd ne soroljam már el, hogy egy dízel motorban mi van 🤣
Motorvezérlés, computer, meg ilyen body elektronika szarok meg mindegyikben van.
de a statisztika a lényeg... nem létezik olyan autó, amelyik soha nem romlik el. A fontosabb kérdés, hogy melyik típusból mennyiből mennyi romlik el. Ebben pedig a villanyosok sokkal jobban állnak.
a munka sosem volt a kedvenc elfoglaltságom
persze hogy nem tetszett 😀
most se tetszik ha fel kell kelni a kanapéról
mostanában kevesebbet iszok hogy ne kellen annyit hugyálni járni
Bezzeg én dolgoztam ma délelőtt, hasonlóan, mint Ini, csak nem nápolyi, hanem Unicum 😁 szomszéd havernak 11 kW töltő, meg a dobozt is én raktam tele villannyal. Fogalmam nincs, egy villanyszerelő mit kért volna érte...
emlékszem
de az kompresszor volt
mondtam nekik takarítsanak ki de nem tették állt az olaj mindenhol
2000 ft órabérben felmostam nekik, nem derogál a takarítás....
nem tudom mi az a zsírgödör
olyan helyen nem voltam még
kompresszor volt ami 50 fokos volt de csavart ott nem szedtem ki
többnyire munkahengerekből horizontális sinek rögzítéséből szedtem ki csavarokat meg ilyesmi helyekről de itt sose volt 60 fok
amúgy az munka volt nem szopás
20 ezerért kifúrni napi 8-10 csavart szerintem jó móka, seggen ülve kényelmesen
még ilyen darált szivacsos ülőkém is volt
meg egy gurulós székem is amit el is hoztam motort szerelgetni
a kompresszoros szervíz az néha meleg volt mert sokszor üzem közben csináltuk aztán a többi fűtött
mostanában csak nagyon rikán szerelek, elvagyok munka nélkül is
szerintem csak lusta volt a másik oldalt is kiszedni
vannak ilyen 25-30 ezres szettek az astrákhoz amik 4-6 éveket bírnak feszesen én tuti tettem volna bele ha megmarad