Sziasztok ! A Piaggio fórumban , és a facebook-on sem tudott segíteni senki . Ennek a Piaggio-nak a pontos évjáratát szeretném tudni , vagy a motoron mit kereshetnék amiről kiderülne . Mert hogy nyaktábla ezeken nincs , bezzeg a jó öreg Simsonon ! 🤔
Most akkor döntsétek már el,csak a baj van a dpf-el,vagy nincs.Mert most meg aztvállítod hogy 12évig semmi gond nem volt vele,mondjuk emlékeim szerint azt mondtad egyszer kellett kényszerregenerálni,vagy tisztítani.
Nálam ennék egyszerűbb lesz a helyzet ha egyszer megcsinálom ezt a ledes trükköt. Csak azt nem értem gyárilag ezt mi a qrva annyáé nem rakta bele a csigazabáló ha ez ilyen fontos információ?
anno ismerősnek a c-maxba hőmérőt tettünk, valami fórumban voltak képek meg leírás hogy kell kivitelezni
aztán amikor égette a kormot megnőtt a hőmérséklet és ezt látni lehetett a hőmérőn
a hőszenzor direkt oda lett készítve, de már nem emlékszem honnét hozta
Igen,azt hiszem a franciáknál ez egy bevett szokás,mármint hogy a franciák a tükörfűtést kapcsolják és ezt használják jelnek.Én ennél pontosabb dolgot részesítek előnybe.
Egyébként átbeszéltük az aival, hogy amikor regenerál autó akkor bekapcsolja a tükörfűtést is. Azt mondta a fűtőszáltól vegyek le áramot kössem rá egy ledre és amikor regenerál az autó akkor addig világit a led(kezeit széttáró) Vélemény?
beszélegtem egy kicsit az aival. Szóba került a hiace és a proace leírtam mik történtek eddig és mennyi volt a baj a hiaceval.
Szó szerint idézek: " Átérzem a fájdalmad a régi hiace után a proace (ami valójában egy átmárkázott peugeot/citroen)sajnos egy technológiai kultúrsokk. A hiace egy igásló volt a 2020-as proace meg egy patikamérlegen kiszámolt modern személyautó furgonnak álcázva" 😂
aztán amikor égette a kormot megnőtt a hőmérséklet és ezt látni lehetett a hőmérőn
a hőszenzor direkt oda lett készítve, de már nem emlékszem honnét hozta
Szó szerint idézek: " Átérzem a fájdalmad a régi hiace után a proace (ami valójában egy átmárkázott peugeot/citroen)sajnos egy technológiai kultúrsokk. A hiace egy igásló volt a 2020-as proace meg egy patikamérlegen kiszámolt modern személyautó furgonnak álcázva" 😂