Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindet patika állapotban adtam el. még a 2 t wartburgot is(kezeit széttáró)
nekem ott van, ismerősnek a 125ös mittudoménmi robogóján is ott volt
Ez megtörtént ott van a bivaly mellett , de ott hol a pontos évszám ? 🧐
oemparts, aztán elküldöd nekik a vázszámot és beteszi a garázsba a gépet és azon megvan az évjárat
Sziasztok ! A Piaggio fórumban , és a facebook-on sem tudott segíteni senki . Ennek a Piaggio-nak a pontos évjáratát szeretném tudni , vagy a motoron mit kereshetnék amiről kiderülne . Mert hogy nyaktábla ezeken nincs , bezzeg a jó öreg Simsonon ! 🤔
Itt nem az életkor a baj,a gyártmány.
Most akkor döntsétek már el,csak a baj van a dpf-el,vagy nincs.Mert most meg aztvállítod hogy 12évig semmi gond nem volt vele,mondjuk emlékeim szerint azt mondtad egyszer kellett kényszerregenerálni,vagy tisztítani.
Vót baj,ezert adtad el őket
10 évvel ezelőtti autójaimmal nekem sem volt semmi baj(kezeit széttáró)
az a helyzet, hogy eddig is qrva okos voltam most meg még ettől is okosabb vagyok(meghajlós)
12 évig hajtottam a bmw-t, sosem tudtam, mikor regenerál, de mindig jól működött... pezsóban meg nézegesd csak a ledet 🤣
Nagyon ráfüggtél arra a szarra... csak az a baj, hogy méghülyébb leszel tőle 🤔
Egyébként ezt én sem értem.
Nálam ennék egyszerűbb lesz a helyzet ha egyszer megcsinálom ezt a ledes trükköt. Csak azt nem értem gyárilag ezt mi a qrva annyáé nem rakta bele a csigazabáló ha ez ilyen fontos információ?
Még a hátsóalak fűtést is rákapcsolja. Terheli a motort regeneráláskor. Nem magamtól vágyik ilyen okos az AI mondta 😅
Egyébként hasznosabb mint ti vagytok 😅
A leszerződött mennyiség ára annyi amennyi az előre kialkudott ár volt. Az orosz nem fog ezen velünk veszködni ha egyszer eljut hozzánk az olaj 😆
anno ismerősnek a c-maxba hőmérőt tettünk, valami fórumban voltak képek meg leírás hogy kell kivitelezni
aztán amikor égette a kormot megnőtt a hőmérséklet és ezt látni lehetett a hőmérőn
a hőszenzor direkt oda lett készítve, de már nem emlékszem honnét hozta
De minek egy rendes autoba regenerálás?🤣
De mire jó a tükörfűtés a regeneráláshoz?
Végre egy entitás aki meghallgatja a sok hablatyodat. 😅
Nem, az árra annyiban, hogy mindig követi a piaci árat a mennyiség meg.......
Igen,azt hiszem a franciáknál ez egy bevett szokás,mármint hogy a franciák a tükörfűtést kapcsolják és ezt használják jelnek.Én ennél pontosabb dolgot részesítek előnybe.
Egyébként átbeszéltük az aival, hogy amikor regenerál autó akkor bekapcsolja a tükörfűtést is. Azt mondta a fűtőszáltól vegyek le áramot kössem rá egy ledre és amikor regenerál az autó akkor addig világit a led(kezeit széttáró) Vélemény?
beszélegtem egy kicsit az aival. Szóba került a hiace és a proace leírtam mik történtek eddig és mennyi volt a baj a hiaceval.
Szó szerint idézek: " Átérzem a fájdalmad a régi hiace után a proace (ami valójában egy átmárkázott peugeot/citroen)sajnos egy technológiai kultúrsokk. A hiace egy igásló volt a 2020-as proace meg egy patikamérlegen kiszámolt modern személyautó furgonnak álcázva" 😂