Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kasztni a kor divatja szerint egyre nő minden típus váltáskor az új corsa nagyobb mint az f astra
a futómüben volt némi modernizálás egyszerűsítés
motor az összességében nem lett jobb az olajnyomás gombafelkerült azon kívül csak megbízhatatlanabb lett
dugón is amit agyaltak csinált jó magy olajfogyasztást
hűtőrendszer csapnivaló
nem sok g astra ismerős van de kettő beszopta a termosztátnál azt a kis pöcs törést, egyiket én húztam haza enyingről
hűtő is szar mind szivárog egy idő után
szóval nem lett jobb
a szépség meg egyéni
pl a sedan f astra nekem még mindig tetszik
Pipi baszki,ezt már leírtam,amivel én járok ugyanaz a technológia mint egy új,ugyanazok vannak benne,a különbség az hogy én használtan veszem és már 200felett járnak,gyári alkatrészekkel,majd megmutatom milyen korrekciós értéket mutat meg mennyi a nagynyomású kért illetve valós nyomás közti különbség.Mondtam már,nem szart kell venni.
Hülyeséget beszélsz,jobb mint az F,mind kaszni mind motorok mind belsőtér tekinteteben.
a g astra már akkor szar volt amikor megjelent
Ottazasszony elektromos bizgeréje.
Jó láma voltál,akkor mar vehettel volna faszább G-t ujonnan.
Ha egyszer lesz pénzed egy újszerű dízelre meg fogod tudni, hogy ezek el is romlanak. Adblutartály,dpf,scr,magasnyomású, nyomástartó, injektorok. Ez mind mind gyenge pontjai az autóknak és 100-200 ezerig nagy eséllyel be is halálnak. Másfél két Milla nekem egy vállrándítás de amikor hetekig nincs autóm mert foshalmokat gyártanak az elég bosszantó.
én mindig is csóró voltam csak olcsó kocsi játszik
2004-ben kb 800 pénz volt 4 éves kölcsönre 0 önrésszel
mármint a banknak lett 800 fizetve
Ez fasza, nem elég, hogy nekivágódok a kormánynak még egy kemény lufi is nyakonbasz. 🙄
Nem ujonnan vetted itthon azt a hányaszöld fos f aszmát?
320 van az órában
de hihetetlen az hogy 8 évesen 80 ezerrel jött be olaszból, új féktárcsákkal...
Volt egy 2x6 centis rohadásfolt a sárvédőíven meg egy 50 forintos nagyságú a küszöb végén
máshol nem rohadt
96-2004ig dél olasz volt
2004- 2012 garázsban tartott még nagyon esőben se járt
2012 után lett csak ridegtartású
Biztos hogy nincs annyi.A rozsda mar felzabalta volna ennyi uton töltött idő alatt.
ebben lehet vagy 400 ezer
azért egy 30 éves kocsira ha van 8000 ft ráköltés az nem a világvége
emiatt nem 2 milla az ára mint azt a használati értéke indokolná....
a balos sárvédőnek a teszkó parkolóban valami hátsó pótkerekes kocsi ment neki mert látszott a kerék lenyomata, a másik sárvédő meg szegeden horpadt meg egész jól szerintem valami biciklis-rolleres támaszkodott meg rajta
az első lámpát meg egy tehén rúgta ki erdélyben
vagyis csak a tartó fülek törtek le meg a h4 izzó tartónak egy része pattant le
Baszki,nrm dogveszt nezek,hanem toldi dieselt,az mondta,es altalaban vezerles,vizpumpa kornyeken.
Te erre nekiallsz a nagyonjo,(idokozben azert kiderul hogy annyira nem mert kell bele legolcsobb kerekcsapagy,meg savedo f aszma) nyugjeivel traktalni.
Nem is ertem ezt a kerekcsapagyat,180e van a G ben,es meg azt se tudom miert kene cserelnem a gyari kerekcsapagyat.
Ennyire fos szethajtott az f aszma amit tukmaltal ram.Meg jo hogy nem kell az a fostomlo.A fele kocsit ki kell cserelned hogy ketkiolert el tudd adni.
nem izgulok
te írtad a fél évet, meglátjuk mit bír
Én nem igazán értem mi ez a nagy autó fikázás,Mert van benne dpf meg magasnyomású szivattyú?És?
Most akko eladtad vagy nem?Ha igen mér izgulsz hogy birja vagy nem?
én vettem 2 első sárvédőt az astrára az előző műszakira az hibátlanul illeszkedett, lámpák is pont passzoltak
kerék csapágyat meglátjuk meddig bírja nemrég lett cserélve egy legolcsóbbra
Azért baszki mert a villanyautóban nem az autó zúgását hallgatja anyósüllésen a paraszt hanem szép csendben filmeket néz a célig 😅
Hát sajnos nem leszünk vele előrébb.😅 jelen pillanatban ipari hulladékot gyártanak és nem azért mert nem tudnának gyártani jót hiszen régen is tudtak egyszerűen nem engedik, hogy jót gyártsanak mert rózsaparfüm illatnak kell áradni a kipufogókból. Szerintem a következő legalább 3 évben még nem szabad belsőégésű autót venni egyenlőre ott tartunk, hogy hitvány visszadolgozott anyagokból hiba nélkül maximum 100-120 ezret futó autók vannak túlbonyolított gyártással teljesíthetetlen környezetvédelmi normákkal és méregdrága szervizzel.
Hogy ismét fellendüljön európa autóipara ahhoz az kell, hogy az európai vezetést a néppárttal és a zöldpárttal együtt elzavarni a búbánatos faszba, likvidálni őket és maradványaikból hamut készíteni, majd a hamut beszántani a salátaágyba. Ha ez meg van akkor újból gondolni a környezetvédelmi normákat és észszerű keretek között ismét lehet minőségi autókat gyártani miután az olcsó orosz energia hordozók ismét eljuthatnak európába. Gondolataim szerint ez a következő európai választás után fél egy évvel később megtörténhet és legördülhet az első olyan benzi/dízel autó ami rendelkezik a 10 évvel ezelőtti autók qvalitásaival. Addig szemétbe kidobott pénz bármilyen 2016 nál fiatalabb autó megvásárlása. Szóval 4 év múlva jó eséllyel megfizethető áron kapunk jó autót nem úgy mint most horror áron szart.(kezeit széttáró) Lehet ezzel vitatkozni de nekem ez a véleményem.(kezeit széttáró)
Nem te vagy a celcsoport,nagyon pontosan tudjak targetalni az igenyeket,es nem bizzak a veletlenre,egyik gyar sem.
De mi a szarért kell ilyen giccs parádét csinálni az autókból?
Hát ez egyáltalán nem meglepő.
Egyébként pont a múltkor láttam egy filmet,igazából az ökológiai lábnyomról szólt leginkább,a lényeg hogy pl kínában az elektromos autó öko lábnyoma nagyjából 130-150ezer km után éri utol a belsőégésűt.Ami érdekes hogy a kínai évente átlag 10-12ezret autózik,és az autók átlag életkora 5-6év.Miközben az évi 10-12 ezres futással nagyjából 12év alatt érné utol a belsőégésűt.Lehet számolgatni.Európában valamivel jobb a helyzet,ha jól emlékszem itt kb 70ezer után éri utol.
Ezt én is megmondom neked. Ütközéskor kirobban az lcd képernyőből a légzsák. Az asszonyé is ilyen(kezeit széttáró)
Egyébként utána néztem,a tetőből nyílik a légzsák.