Értsd már meg a hülye fejeddel, hogy amit blődi megvesz 100 ezer kilométerrel, az jobb mint az új, mert ért hozzá 😄 és neki még 500 ezret el fog menni 🤣
minden kuka 100-200 között. A 2010-es hiacem nekem is elmenne 2 millió kilométert gond nélkül. Van ismerősöm 1,5 millió fölött ugyanolyan hiaceval mint amim volt. Ha nem özönvíz előtti autóid lennének te is szopnál vele. Ha meg véletlenül van valamivel fiatalabb mint nóé bárkája 😆 akkor meg nem mondasz igazat.(kezeid széttáró) Vagy az a fasza lehugyozott 250-ezres autód amit kikukáztál külföldiából már rég túlesett egy dpf egy nagynyomású és injektor cseréken.(kezeit széttáró) Akkor egy darabig révbe értél. Az a helyzet, hogy szar anyagból gyártanak szart mert ez már a kötelező. Ráfogják a környezetvédelemre holott harmadolódik a kihordási ideje az autóknak így sokkal nagyobb az ökológiai lábnyoma mintha inkább egy kicsit füstösebb lenne. Ki van ez találva. Az alkatrész biznyicről meg kár is beszélni. Messze felülmúlja az autók eladása utáni hasznot. Jól fel lett ez pörgetve(meghajlós).
135nél ilyen értékeid vannak,-1 scr,-1dpf.Igaz?Valamiért mégiscsak beszart.Nem,nem pözsóm van,tehát összegezve egy vw 40%-al több megtett km után hozza azt az értéket mint egy pözsó.És még a dpf-hez sem kellett nyúlni.
Ja ezt te mondod, hogy 200 ezer feletti fószvágen. Nekem 135 ezernél pont ilyen értékeim vannak a pözsónál még a gyári 5 éves akksi is simán 86% (kezeit széttáró) Szóval lehet neked is pözsód van 😅
lehet túl sok tört le aztán kihagyták
nem követem a fejlesztéseket
a gyári fedél szerintem műanyag volt kompletten
amit betettem képet az első találat volt a termosztát fedélre
de azt tudom hogy a tököm kivolt egyingről hazahúzni
Pöcök nincs,viszont az xep-n full fem hazas a termosztat.Ezert nem ertem init.
Az xer-en muanyag a haz.Tizenevesen ha ini fele fogalmatlan hozzanyul le tudja tormi a rogzitofülét.Viszont aliexpressrol 6-11e forintert erkezik hozza aluminium haz.
Ez konkretan negyede a gyari muanyagnak.
I just found this on AliExpress:
Aluminum Thermostat Housing Cover for Chevrolet Chevy Cruze Aveo Orlando for Opel Astra Zafira Signum Moka 96984103 96817255 https://a.aliexpress.com/_EGjcJR2
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne hogy van hozzá fém csatlakozós.Mondjuk az ember vesz egy használt autót,akkor vezérlés csere,nyilván ebben a vízpumpa is benne van,ha már vízpumpa akkor hűtöfolyadék le,ha már az le van engedve akkor célszerű a termosztátot is cserélni,szóval ha ilyen akkor egyből lehet fémre cserélni és nincs vele gond.
pöcök eltört menet közben, a víz elfolyt hőfokmétő nem mutatta mert szárszon volt aztán megállt mint a gerely
én húztam haza szóval nem ismerős ismerősének ismerősével történt
havernak mondtam azt mondta ő is járt így csak észrevették hogy tócsa van alatta neki nem állt be a motor
szóval lehet tágas meg mittudoménmi de egy fos hogy ilyen hiba miatt hsza kell húzni
f astra 30 év alatt nem kellett húzni és 20 évig még nem is kell
és a hűtő is 30 éves.... meg szinte minden rajta és megy mert jó konstrukció
Hát ha dizel,akkor mindenképpen.
De itt van egy 200ezer felett járó bontatlan vw motor értékei.Mert hogy szerintetek 100ezernél mind kuka.A tisztán látás végett a mi ki is értékelte neked.
Ezek mind faszsag,termosztat?
Milyen kis pöcs?Melyik varians?
Asse tom hol van,olajfogyasztas meg a legjobban fikazott 1,6 xe-nel se volt liter felett ugy hogy 220e km van benne jellemzoen a 10000 km alatt van az a fogyasztas 1 liter.
A twinport 1,6,1,4 16 szelepeseknel sem szamottevő.
Hűtő kb 15 evesen megy szet a ragasztas menten,es egy kb 20e forintos cuccrol van szo.
Viszont jobban elferek benne,kenyelmesebbek az ulesek,nagyobb a belter,jobb a futomu.
Gyakorlatilag fingod sincs rola csak a szokasos ismerosi duma.
Na jártamba keltembe olyan terméket vettem, hogy elgondolkozik az ember azon, hogy eljött az idő és megérettünk a pusztulásra(kezeit széttáró) Szóval nem csak az autókkal van baj hanem a fejekkel is.(Gondolkodós) Pláne aki ilyen terméket megvesz 😅
szóval kifogásnak pont elég
igaz horog sincs a toyotán
Van automentő.
nem követem a fejlesztéseket
a gyári fedél szerintem műanyag volt kompletten
amit betettem képet az első találat volt a termosztát fedélre
de azt tudom hogy a tököm kivolt egyingről hazahúzni
Az xer-en muanyag a haz.Tizenevesen ha ini fele fogalmatlan hozzanyul le tudja tormi a rogzitofülét.Viszont aliexpressrol 6-11e forintert erkezik hozza aluminium haz.
Ez konkretan negyede a gyari muanyagnak.
I just found this on AliExpress:
Aluminum Thermostat Housing Cover for Chevrolet Chevy Cruze Aveo Orlando for Opel Astra Zafira Signum Moka 96984103 96817255
https://a.aliexpress.com/_EGjcJR2
A huto ami elfogyott az ugy 15-16 evesen picit szivargott.De ez passz.
én húztam haza szóval nem ismerős ismerősének ismerősével történt
havernak mondtam azt mondta ő is járt így csak észrevették hogy tócsa van alatta neki nem állt be a motor
szóval lehet tágas meg mittudoménmi de egy fos hogy ilyen hiba miatt hsza kell húzni
f astra 30 év alatt nem kellett húzni és 20 évig még nem is kell
és a hűtő is 30 éves.... meg szinte minden rajta és megy mert jó konstrukció
De itt van egy 200ezer felett járó bontatlan vw motor értékei.Mert hogy szerintetek 100ezernél mind kuka.A tisztán látás végett a mi ki is értékelte neked.
Milyen kis pöcs?Melyik varians?
Asse tom hol van,olajfogyasztas meg a legjobban fikazott 1,6 xe-nel se volt liter felett ugy hogy 220e km van benne jellemzoen a 10000 km alatt van az a fogyasztas 1 liter.
A twinport 1,6,1,4 16 szelepeseknel sem szamottevő.
Hűtő kb 15 evesen megy szet a ragasztas menten,es egy kb 20e forintos cuccrol van szo.
Viszont jobban elferek benne,kenyelmesebbek az ulesek,nagyobb a belter,jobb a futomu.
Gyakorlatilag fingod sincs rola csak a szokasos ismerosi duma.