Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ott tényleg nem is kell van vagy100 méter belátható kerítésed csak az nemlátja mi van ott aki szándékosan becsukják a szemét vagy elfordítja a fejét 😆
Tudtam, hogy pözsó. Csak olyan ez amikor tudod, hogy átbasznak de még is hagyod magad mert a kíváncsiság vezérel 😅
Ezt írom neki.
jövő hónapban megy műszakira, előtte úgy is le kell mosni aztán megnézem hogy töröl
szárazon nem akarom mozgatni a törlőt csupa por az egész kocsi
amióta megvan a villany verda az asszony is avval mászkál mindenhová alig van indítva a toyota
Na látod, én is előbb vettem 😁
🤣lehet hogy le sem törli a szenzornál a vizet.
Lehet, hogy már az is rövidebb volt mint a gyári és ahhoz mérte a jóember.
Nincs azokkal sem több baj mint a többivel.
Nem kell leskelődni.
Ez már legyen az ő baja.Előbb vennék bidét mint egy francia dizelt.
Sztem csak soha el nem romló tojjotát akart venni, oszt később jött rá, hogy egy pezsó 🤣
Hát ez a hülye mondta hogy valahol oda baszta,és hogy nem bizris hogy ettől volt a probléma,de lehet.
igazság szerint mehetne a b25 szolgáltatói biztosíték után is, én nem baszakodok mindenféle extra védelmekkel 😆
ami eddig az inverterhez ment vezeték azt kiszervezem kocsi töltésre mert nem kell az inverternek hálózati áram
lehet még a vezeték is elég hosszú ami az elosztóból jön ki
c16 biztos jobban bírná de azokat kidobáltam miután b25 lett a villanyosok biztosítéka mert előbb verte le a b25öst mint a c16ost ha kicsit jobban beterheltem a hálózatot
Mer oda lett baszva?
🤣mondjuk tényleg a legjobb megoldás b20ra cserélni ha nem birja. Ettől jobb megoldás a százas szög vagy a 8as csavar 😆
Amugy birhatja.
Az is előírás volt hogy baszd oda az alját valaminek?
Igen. Nekem is annyi az van berakva.
a b16 biztosíték bírhatja a 16 amperos kocsitöltést folyamatosan??
van itthon valahol b20 is de fogalmam nincs hova a faszba tettem felforgattam már mindent is, pedig minimum 3db kallódik valahol
El hordtam márkaszervizbe az előîrásoknak megfelelően. Nehogy már én legyek a hibás ha életembe egyszer valamit úgy csinálok ahogy elvárják és előirják 😅
Ez is egy jó példája a dolgoknak,elhordod márkaszervizbe ott csinálnak azt amit azzal amivel és kész,téma letudva.
És látod,már jössz azzal hogy moziba ne vigyed.Nem azt kell fenntartani hogy ő vigyen moziba mikor kell.De egyébként maradjunk annyiban hogy te az alját odabasztad valaminek.
Az arra elhaladók kedvéért, hogy ne keltsék az ország rossz hírét orosz és japán turisták 😅
Moziba ne vigyem baszki? Én azért ahhoz szoktam, hogy nem kell tutujgatni. 15 ezrenként olaj, olajszűrő levegőszűrő, 30 ezrenként+ gázolaj szűrő . Ráadásul most ennyi gondom se volt hisz 5 évig márkaszerviz e hordtam az előírt 20 ezrenként. Szóval nekem úgy ment tönkre hogy garanciát volt végig szervielve. Emellett 85% bán hosszú távokat járok vele, nem hagyom kiürülni a tankot mindig teletankolom az adblut és a gázolajat a Shellnel. Ha én mindent nem tettem meg, hogy az autó jólerezze magát nálam akkor más se
azért az se mindegy hogy van az az újkori dízel használva, pl ha pécsről jár pestre az ember dolgozni akkor az nem rohad le 200 után se mert javarészt üzemi körülmények között működik
de az emberek túlnyomó többsége nem így használja emiatt az élettartam jelentősen csökken
mert ugye a kereskedő aki rábeszéli az olcsóbban üzemeltethető dízelre a gyanútlan népet az ne fogja mondani hogy ne 30 ezrenként cseréljen olajat meg nem célszerű úgy használni hogy 20km futás mellett van 12 indítás és végig hideg motorral használja
és legfőképp az szarik az egészre aki tudja jól hogy 5-6 év után úgy is lecseréli
aztán jönnek hozzánk a csoda dízelek 130-150ezerrel és azt hiszi a nép hogy ezek is 400-600+ ezreket futnak majd mint amit 15 éve vett, és csodálkoznak hogy pár év használat után rá lehet költeni a havi fizetést négyszer
Az nem csak a hengerfej ugrott le.
Minek, a kedvedért?