Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előző hsz-nel meg nem volt megadva semmi megkötés,johogy nem azt is megmondod hogy olaj nelkul kell futnia a dizelnek.🤣
Szerintem a szemelyauto benzines,dizel furgonba kell,de a 260-ezret mind meg szokta futni bonto nelkul.
Az hogy a dögvesz mivel eteti a hozzad hasonlokat az mas tema.
Az is bennevan hogy kikukazott bontott csapagyakkal,meg drotkefevel hengerfalrol leszedett dugattyut bontottra cserelve,turbo szinten lomizott es siman megy mar 30e-ret dizel audival.
Az van, de azért nem ördöglakat.
Itt is, még a vezetéket is én vittem volna a kötésekhez. 🙄
hát igen egy jóféle duplaturbós kis köbcentis dízelgép 60/40 város/országút arányban már kezd lebomlani
csak a dögvész szerviz pár részébe kell belenézni 😂
Időt számol. A sebesség meg adott minden kapunál
259000 km?
kocsi régen volt már
ugye akkut kell cserélni.....
ennyi méter alatt egy mostani dízelt le lehet adni a vasba 😂
akkor várjon meg majd odaérek egyszer
ha lesz időm betagasztom a biciklin a lyukat és indulok
Mondom,tsanyi bevallalna ha ennyiert megcsinalod neki,utikoltseget te allod alapon.
elméletileg a végálláskapcsolók sem kellenek egy idő után mert a program megjegyzi, hogy meddig mehet el a kapu. Áramszünet után azért lehet gebasz, mert akkor esetleg elfelejtheti. Nekem pl. szólt a bérlőm, hogy letört a nyelv ami a végálláskapcsoló rugót nyomja a kinyitási végálláshoz. Nem tudom mit baxhattak vele mert két önmetszős csavarral volt odafogatva. Mondom majd valamikor arra megyek megcsinálom. Egyébként működött a kapu mert a program már megtanulta hol kell megállnia. Persze én azzal a lendülettel el is felejtettem aztán eltelt 2 hét közben az mvm baszakodott valami fejlesztésen és áramszünet volt. Hív a bérlő, hogy kiszaladt a kapu a sínből 😅 Gondolom a félnapos áramszünet alatt elfelejtette a programját a végálláskapcsoló fűl nyitó felőli része meg nem volt fent ugye azt addig hajtott a motor amíg elfogyott a fogasléc 😅 na mentem megnézni mi van a csavarok bele voltak törve a zártszelvénybe így inkább fel heggesztettem azt azóta is tökéletesen működik. 😅
erre gondoltunk mi is de amikor lefogtuk hogy lassabban ment akkor is ott állt meg
de ha nagyon erősek voltunk akkor letiltott bárhol
szimuláltunk egy kis havat, hát nem mondanám hogy sokat tolerál
Időre áll meg...
azért két rúd szalámi közel 10 ezer még háznál is
nem volt az olyan rossz üzlet
kb egy hétig ettem egy rudat reggelire
a kiskapu funkció nekünk nem sikerült elsőre, de még harmadikra sem
végül annyit nyomkodtuk hogy valahogy csak megjegyezte azt az állást is
amit azóta se tudok hogy számolja ki hogy mindig ott áll meg
lehet nála kétszárnyas van nem részletezte. A lényeg, hogy a bekötési rajz meglegyen ilyen gpu meg ilyeneket hova kell kötni azt jó az idő. Mondjuk azt sem mondta 220 voltos vagy 24 voltos e a rendszere bár igazából a lényegen egyik sem változtat ha megvan a rajz én 50 esért bekötöm neki plusz kiszállás. Egy 10 esért be is programozom ha megvan a kézikönyve hozzá 😅
állitólag hülye vagyok mindenhez szóval ha nekem sikerült akkor mindenkinek sikerülni fog 😂
Szerintem tsanyi ugyanigy ket rud szalamiert radbizta,de az utiköltséget te állod.
toló kapunál az a lényeg ne a mágneses végzárós szart kell venni hanem a régi jól bevált rugós billenő kapcsolóst
szomszédnak nem túl régen csináltam a telepítést
elég sokáig tartott mert még az oszlopot is meg kellett faragni hogy elférjen a fogasléc
kiegyeztünk 2 rúd szalámiban
ha nem kellett volna kivágni a fogasléc helyét akkor kb 3 órás meló
de így sokáig tartott mire körbehegesztettem hason fekve merevítést hajtottam egy darab sínvason 6-os lemezből
én azért rákérdeznék mi változott néhány év alatt ennyire? Vagy félreértett e valamit? De ha megvan a rajzod hozzá simán bekötöd te is. Én magamnak csináltam meg. Le van írva melyikbe mennek az infrák meg a villogó. A tápkábelen a 3színt meg csak meg tudod különböztetni 😆 Esetleg pár ezerért veszel egy kábelbehúzót meg megnézed a jutubon a paku kaput ott a faszi elmond mindent. Ha nagyon lassú vagy akkor is meg van 1-2 óra alatt az egész ha már be van csövezve és ott az áram.(kezeit széttáró)
Durva. Most rakunk majd össze egy mozgatót, 100ba benne van minden, bár a villany már a közelébe van.
Éhesekről írt, nekem aki pár ébe olcsó csinálta az egész házat nemrég 100-at akart a villanykapunak csak a bekötéséért mert amúgy mindent én csináltam volna a csövezértől, ásásig, szerkezet felrakásáig. Kissé sokalltam ezért még fel sem tettem a szettet ami igazából felesleges mert most is telóra nyílik, előtte hívom asszonyt ő meg nyitja-csukja időjárástól és napszaktól függetlenül. 😆
30-40.
Ott voltak a dobozon az előre kialakított lyuk helyek... persze fúrhattam volna akárhova 😁 lépcsős fúró vitte volna az oldalát is.. 😂
Egyébként ez 5x4 mm2-es kábel, szabvány szerint (elég sprőd) hogy ne gyulladjon ki a garázs az i4 villany BMW-vel együtt, mint a te ólad...
Ma egy fontos megállapítást tettem: a K&H biztosítónak minimum 10 kvadrillió ügyfele van - legalábbis ez jött le nekem a 26 jegyű ügyfél azonosítóból... 🤔