Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz ! 😉
Maga a horog teherbírása nem annyi, a legkisebbeké ( mint nekem a clióra szerelté) 50kg-os és a nagyobbaké sem több mint 100-150, a 2500kg a vontatási képességet na meg a kocsiét jelenti ha a forgalmiban annyi van.
Nekem már az is furcsa, hogy egy 2500 kg-os vasdara őt felszerel a kocsi aljára 😆 Mi kell ehhez targonca? Hogy nem emelkedik fel az első két kerék? 😅
...mert te házat viszel magaddal nyaralásra 😁
Én pólót meg gatyát szoktam, ahhoz nem kell horog 🤣
Nekem 2500kg-os a horog ! 😏
Normal szemelyauto,gyari bosal/oris.
Provizor fel van rakva,ezt a csak szakember szerelheti egy bullshit,kb fel ora provizor osszerakni.Mindennek megvan a helye.
Meg egy vonohorog elektronika kell.
Szerintem ez max egy kiló így rozsda nélkül😅
Hány tonnás ez a horog ? 🤔
A vonohorog is siman hasznot hajt.
az is szopós de legalább az haszonnak megy 😆
Na az mitöl szopós hogy beteszed két liter ecetbe es egy het utan reggelnete 10 percig egy satuban ütlegeled?
Nekem sz a szopós ha a 4 emeletesben a 3. ra zsákos glettet kell felcígölve kevergetni kell majd csiszolni napokat.
Mondjuk te imádod az ilyen szopós munkákat 😅 ez első ránézésre is szarul nézett ki. Lehet a komámnál megpróbáltam volna lánggal kimelegíteni ha ilyen bajom lenne. nekem a levehetős vonófej 5+ éve volt újonnan 140
Egy hét ecetben ázás utan az excenter kar ki lett püfölve,abbol kellett egy új,de amugy mar törött volt a biztosito zéger nútja.Suoval mindegy volt,majd még áztat-püföl-áztat-püföl.Probaltam helyi erőnél indukcios hevítőt,az kis teljesitményű volt,aztan nekiestünk egy gázmelegítővel,az volt a nyerő.
Meg kell valamit kitalalnom mert két karakter serult az adattábla matricán.,meg rozsda ledzed,festes,felszerelés,beszerelési nyilazkozat es vizsga majusban.
Uj gyari levehezős olyan 80-90e plusz elektronika es kabelköteg 30e.Szobal minimum 110e.
Ehhez nagyjából hasonló varázslat is kellett 😆 Nem adtam volna érte 1 forintot se, hogy ezt te szét fogod tudni flex nélkül szedni 😆 Hogyan sikerült végül?
Csak sikerult szetvalasztani mibt mozesnek a vöröstengert. 😆
Toltottek a tartalyos autot kanizsan ingajaratban.
Blődiék ott vannak már?
Kigyulladt a nagykanizsai szemettelep. meg a lendva-i Vinarium toronybol is latszik.
https://www.zaol.hu/helyi-kek-...
Nincs,pedig ez kurvajo,kene.
Nem is mondtad Zoli, hogy új motorod van.
őt szoktam hívni segíteni. Félóránként lazítunk egy kicsit(meghajlós)
Biztos ehhez is jobban értesz nem kétlem nekem 12 éve ilyen a házam nem csak deréktól hanem a falak telibe még a mosókonyha is sőt még a plafon is. 12 év után egy hagyományos festést már újból kéne festeni ez már az én életemet kibírja 😅 Lehet az asszony 2-3 évente átporszívózza nem tudom de megkérdezem ha akarod ilyenkor szirsztázik(kezeit széttáró) Annyit tudok ha akarnám behúznám a kinti salgot azt kocsolhatnám is vele 😅 Vagy ha negunnám ezt a színt szilikonos sál átfesthetném akár lilára akár narancssárgára bár az utóbbi épen most ment ki a divatból😆 De csinálhatnék egy szivárványos szobát is ha már úgy is lesz hozzá tv műsor 😅
a kőművesek tapasztalataim szerint azóta sem változtak 😅 Bár a mostani kőműves mindent is tud. Kivéve a vizet a függőt meg a derékszöget 😅 Új építésnél új kávába se fér el mindig a megbeszélt méretű ablak vagy akkora, hogy nem elég két palack púrhab 😅
glettelni így kell: https://youtube.com/shorts/oIu...
ettől szebben nem sokan csinálják
Holnap lesz idom a gyorsabb modszerre,ha nem megy akkor leget az is bejatszik.