Maga a horog teherbírása nem annyi, a legkisebbeké ( mint nekem a clióra szerelté) 50kg-os és a nagyobbaké sem több mint 100-150, a 2500kg a vontatási képességet na meg a kocsiét jelenti ha a forgalmiban annyi van.
Normal szemelyauto,gyari bosal/oris.
Provizor fel van rakva,ezt a csak szakember szerelheti egy bullshit,kb fel ora provizor osszerakni.Mindennek megvan a helye.
Meg egy vonohorog elektronika kell.
Na az mitöl szopós hogy beteszed két liter ecetbe es egy het utan reggelnete 10 percig egy satuban ütlegeled?
Nekem sz a szopós ha a 4 emeletesben a 3. ra zsákos glettet kell felcígölve kevergetni kell majd csiszolni napokat.
Mondjuk te imádod az ilyen szopós munkákat 😅 ez első ránézésre is szarul nézett ki. Lehet a komámnál megpróbáltam volna lánggal kimelegíteni ha ilyen bajom lenne. nekem a levehetős vonófej 5+ éve volt újonnan 140
Egy hét ecetben ázás utan az excenter kar ki lett püfölve,abbol kellett egy új,de amugy mar törött volt a biztosito zéger nútja.Suoval mindegy volt,majd még áztat-püföl-áztat-püföl.Probaltam helyi erőnél indukcios hevítőt,az kis teljesitményű volt,aztan nekiestünk egy gázmelegítővel,az volt a nyerő.
Meg kell valamit kitalalnom mert két karakter serult az adattábla matricán.,meg rozsda ledzed,festes,felszerelés,beszerelési nyilazkozat es vizsga majusban.
Uj gyari levehezős olyan 80-90e plusz elektronika es kabelköteg 30e.Szobal minimum 110e.
Ehhez nagyjából hasonló varázslat is kellett 😆 Nem adtam volna érte 1 forintot se, hogy ezt te szét fogod tudni flex nélkül szedni 😆 Hogyan sikerült végül?
Biztos ehhez is jobban értesz nem kétlem nekem 12 éve ilyen a házam nem csak deréktól hanem a falak telibe még a mosókonyha is sőt még a plafon is. 12 év után egy hagyományos festést már újból kéne festeni ez már az én életemet kibírja 😅 Lehet az asszony 2-3 évente átporszívózza nem tudom de megkérdezem ha akarod ilyenkor szirsztázik(kezeit széttáró) Annyit tudok ha akarnám behúznám a kinti salgot azt kocsolhatnám is vele 😅 Vagy ha negunnám ezt a színt szilikonos sál átfesthetném akár lilára akár narancssárgára bár az utóbbi épen most ment ki a divatból😆 De csinálhatnék egy szivárványos szobát is ha már úgy is lesz hozzá tv műsor 😅
a kőművesek tapasztalataim szerint azóta sem változtak 😅 Bár a mostani kőműves mindent is tud. Kivéve a vizet a függőt meg a derékszöget 😅 Új építésnél új kávába se fér el mindig a megbeszélt méretű ablak vagy akkora, hogy nem elég két palack púrhab 😅
Én pólót meg gatyát szoktam, ahhoz nem kell horog 🤣
Provizor fel van rakva,ezt a csak szakember szerelheti egy bullshit,kb fel ora provizor osszerakni.Mindennek megvan a helye.
Meg egy vonohorog elektronika kell.
Nekem sz a szopós ha a 4 emeletesben a 3. ra zsákos glettet kell felcígölve kevergetni kell majd csiszolni napokat.
Meg kell valamit kitalalnom mert két karakter serult az adattábla matricán.,meg rozsda ledzed,festes,felszerelés,beszerelési nyilazkozat es vizsga majusban.
Uj gyari levehezős olyan 80-90e plusz elektronika es kabelköteg 30e.Szobal minimum 110e.
https://www.zaol.hu/helyi-kek-...
ettől szebben nem sokan csinálják