Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó, azért én sem gondolom komolyan, hogy nem jó.
Ez most igy marad 6e korul megyek nagfyabbol,annyit csak kibir,hivatalos szamlat kaptam rola,mindennel.
Inkább szürkepiacos lehet, de semmi nincs kizárva, az, hogy már rég nem bukott le senki hamis olajjal semmi nem zárja ki, hogy valaki újrakezdi.
akkor tuti nem az
akkor ebben lánckenő olaj van mert könnyebb önteni a vékony kitolható cső miatt
A Repsol Moto 2T piros. Színre stimmel?
ha ennyire olajozunk
hogy lehet kideríteni mi van a flakonba?
találtam egy ilyet de nem biztos hogy 2t olaj van benne
Ez a modositas tenyleg tetuseg.
Nem gondolnám hogy hamis,de nem korrektek ez a húzásuk alapján
Namostakkor mar vegkepp passz,van meg egy liter a regibol es ranzek hogy legalabb szinre jo e.😂
Egyébként elég patkány egy cég.Pont én is olajvásárlás előtt állok.Felmentem az oldalukra,9liter kéne,oké,beraktam 4 literest a kosárba majd látom hogy ott van az 5literes,de érdeklődjek mikor lesz,amúgy ott van az oldalon 12ezer ft.Oké,írok nekik emailt,jön a válasz,3-4 nap múlva meglesz 22ezer forint.Hát mondom itt valami nem oké,visszamegyek az oldalra az előzményeken keresztül,ahogy belépek,az árak abvan a pillanatban frissülnek,a 4db 1literes eltűnt a kosárból és az is felugrott közel duplára.Válasz emailben megköszöntem a korrekt eljárást.
Eloszor kiprobalom a hondan. 😆
majd amikor besül a géped gondolj arra hogy a fasza motulbolajjal én meg a láncom kenegetem 😂
Hamisítani nem úgy fognak hogy ül a kis miguel a garázsba és öntögeti ki az olahat majd önti fel a másikkal,nem,ott a flakon meg minden már eleve úgy van gyártva,és kár azt hinni hogy egy hologrammos matricától lesz eredeti.Azt is gond nélkül legyártják,nincs is sok értelme a hologrammnak.A hamis olajat nagyjából az veszi észre aki nap mint nap a kezébe fogja.
Hat,remelem.
Nem feltétlen.Nagyon sok olajon nincs hologramm.
De,kozben talaltam kinnal olajat,megjott,szamlaval adoszammal golden lube kft,egy flakonon sincs a hologrammos matrica,pancsolt lehet?
Kupakon nem latok buherat.
Szerintem nem rossz,puha bőr,krmeny protektor,hogy fekete lesz e a kezem azt passz.A csuklonal alig megy be a kezem,ha rahuzom nehezen akkor picit szuk.
Dzsízusz.
Amugy fasza? Mer lehet megnézem, kell vmi nyári kesztyű lassan a másik helyett
Mindenhol
Há mekkora kezed van
Hol?
A keszryu fasza,csak egy szammal kisebb,l vagy xl es kezre valo.
Pinki elszabadult........
Féktárcsát köszörülni motorkerékpáron?! ÉLETVESZÉLY!!!!

https://motocat.wordpress.com/...