Egyébként elég patkány egy cég.Pont én is olajvásárlás előtt állok.Felmentem az oldalukra,9liter kéne,oké,beraktam 4 literest a kosárba majd látom hogy ott van az 5literes,de érdeklődjek mikor lesz,amúgy ott van az oldalon 12ezer ft.Oké,írok nekik emailt,jön a válasz,3-4 nap múlva meglesz 22ezer forint.Hát mondom itt valami nem oké,visszamegyek az oldalra az előzményeken keresztül,ahogy belépek,az árak abvan a pillanatban frissülnek,a 4db 1literes eltűnt a kosárból és az is felugrott közel duplára.Válasz emailben megköszöntem a korrekt eljárást.
Hamisítani nem úgy fognak hogy ül a kis miguel a garázsba és öntögeti ki az olahat majd önti fel a másikkal,nem,ott a flakon meg minden már eleve úgy van gyártva,és kár azt hinni hogy egy hologrammos matricától lesz eredeti.Azt is gond nélkül legyártják,nincs is sok értelme a hologrammnak.A hamis olajat nagyjából az veszi észre aki nap mint nap a kezébe fogja.
Szerintem nem rossz,puha bőr,krmeny protektor,hogy fekete lesz e a kezem azt passz.A csuklonal alig megy be a kezem,ha rahuzom nehezen akkor picit szuk.
akkor ebben lánckenő olaj van mert könnyebb önteni a vékony kitolható cső miatt
hogy lehet kideríteni mi van a flakonba?
találtam egy ilyet de nem biztos hogy 2t olaj van benne
Kupakon nem latok buherat.
https://motocat.wordpress.com/...